Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    29. Kolovoz 2019. 14:08

Raštika

Reni

Uuuuh dok sam ja skontala da ste vi otvorili novu temu,a jesam smotana! Oj moja Rastikasretno na zahvatu,javljaj se. I uzmi bolovanje nemoj se zezati,ko ih jebe ne misle oni na tebe nego na sebe.

Ma bas to, ko ih jebe! 😉
    Hvala ti, javljam sve ❤️🙋🏽
    Kako si ti Reni? Jesu krenule trudnicke tegobe?

Ma dobro sam ti ja,neki dan sam opet isla na pregled,nisam docekala 2 tjedna kako mi je rekao nego otisla ponovo za tjedan,vidjeli smo malu bebicu,sad opet za tjedan dana da cujemo srce..uglavnom sve regularno zasad 🥰

Polly
    29. Kolovoz 2019. 14:28

Raštika

Cure za testosteron…. ometa zacece, ali pitanje je koliko je u disbalansu. Moja sestra je imala malo povisen i gin joj je rekla da je to cak ok vrijednost za tamnopute zene jer one kao vec po defaultu imaju malo vise muskih hormona i problema s dlacicama. Prvi put sam to cula od nje ali valjda je istina 🤷🏾‍♂️😂 moja sestra je uspjela zatrudnit pa sad… radi na drugom al joj jos ne ide.
    Trebali bi provjeriti spolne hormone pa vidjet na cemu ste. Prirodno se testosteron i policisticni jajnici rjesavaju kombinacijom borazine i sladica. Uspjesno. 😉

Ma i ja po defaultu imam tog nekog muškarca u sebi što mi se čak i sviđa osim dlakavosti 😅 Ma neću uopće razbijati glavu, sve je to okej, ovih dana smo mm i ja u akciji pa čekamo 🤞🏼😊 Sretno svim drugim trudilicama 💓💓

BaeBee85
    29. Kolovoz 2019. 16:20

Jooooj, pa bemu misa🤪😟...sjetila sam se da sam to prije procitala sad kad si napisala... Ja sam imala cin1, isto tip 16 i jos jedan taj riskantan za rak grlica, ugl. znas kako sam to rijesila-prehranom  koju mi je dao jedan shiatzu lijecnik koji se bavi i akupunkturom i  tim stvarima, malo je cudak, al me izlijecio prije cca godinu i pol i nista se ne vraca, nit je virus prisutan. 
    Uff sretno sutra, sve ce bit ok sigurna sam❤️!
    A ovo u trgovini nemam sto komentirati! Slusaj bolovanje ce krace trajat ako ga odradis odmah kako treba, nego za tjedan dana zavrsis u bolnici, jer nisi odmirovala kako treba! Been there done that nakon jedne pozdarije koju ne bi spominjala 😒

BaeBee85
    29. Kolovoz 2019. 16:24

Reni

Evo da vam i ja opisem svoje simptome u 7 tjednu,,dakle nema nista posebno,sise su mi napuhane i bole me vec od ovulacije,normalne su boje kao i inace,nema nikakvih izrazenih zila,kolegica medju nogama je ista kao uvijek,nije ljubicasta ili crvena nego normalna 😂 jedino sto puno piskim i puno spavam,imam blage mucnine,nista strasno. Dok nisam bila trudna iz mjeseca u mjesec sam imala puno gore simptome,sad tek vidim sto je zenska bujna mašta i sto nam cini želja.

Kolegica medju nogama🙈😂😂😂😂

Da, autosugestija je stvarno prejaka kod ljudi, pogotovo ludih zena koje su si zadale cilj i imaju ogromnu zelju! Cak i u zivotinjskom svijetu postoje lazne trudnoce, a kud ne bi mi zene imale sve moguce i nemoguce simptome kad zabrijemo!! 🤣🤣

BaeBee85
    29. Kolovoz 2019. 16:26

Grizli

Usla sam u nastavak vol. 2 samo da kazem Ivonal da ce uskoro zatrudniti! 😂😂😂😂 Nisam baba vanga, nego vise puta se dogodilo da bas cura koja je otvorila temu je vrlo brzo zatrudnila. Pa smo se na drugoj temi i zezale da cemo sve pootvarat nastavke samo da uspijemo.
    U svakom slucaju sretno svim curama na temi.

Zanima me sto s Ivonal?!?!? Svi predvidjaju, ona osjeca, a sad je nestala!! Daj, javi novosti!! :) 

sneguljica1
    29. Kolovoz 2019. 16:39

Raštika

Cure za testosteron…. ometa zacece, ali pitanje je koliko je u disbalansu. Moja sestra je imala malo povisen i gin joj je rekla da je to cak ok vrijednost za tamnopute zene jer one kao vec po defaultu imaju malo vise muskih hormona i problema s dlacicama. Prvi put sam to cula od nje ali valjda je istina 🤷🏾‍♂️😂 moja sestra je uspjela zatrudnit pa sad… radi na drugom al joj jos ne ide.
    Trebali bi provjeriti spolne hormone pa vidjet na cemu ste. Prirodno se testosteron i policisticni jajnici rjesavaju kombinacijom borazine i sladica. Uspjesno. 😉

Sretnooo sjutra...💞💞💞💞

sneguljica1
    29. Kolovoz 2019. 16:40

BaeBee85

Grizli

Usla sam u nastavak vol. 2 samo da kazem Ivonal da ce uskoro zatrudniti! 😂😂😂😂 Nisam baba vanga, nego vise puta se dogodilo da bas cura koja je otvorila temu je vrlo brzo zatrudnila. Pa smo se na drugoj temi i zezale da cemo sve pootvarat nastavke samo da uspijemo.
    U svakom slucaju sretno svim curama na temi.

Zanima me sto s Ivonal?!?!? Svi predvidjaju, ona osjeca, a sad je nestala!! Daj, javi novosti!! :)

I mene to interesujeee...mada ona treba tek za nekih 6-7 dana (ne) dobiti..koliko se sjecam..ali ewo cekamo da se oglasi..

vuky
    29. Kolovoz 2019. 16:44

Raštika sretno sutra, pazi ti na sebe i ostani na bolovanju koliko je potrebno! znam da su poslodavci svakakvi, ali sve manje je radne snage, nece dugo jos tako se ponasati... gadovi! 
    Ti misli na sebe, na svoje zdravlje... drzi se! 

Grizli
    29. Kolovoz 2019. 17:18

Rastika sretno sutra! ❤️🤞 Da sve prodje u najbolje sto moze! Cuvaj se samo poslije 

• Nana2603
    29. Kolovoz 2019. 17:27

Neuspijele 3trudnoće, kasni pobačaji 2puta u 15tj i jedan u 18. Pucanje vodenjaka i prolobirani vodenjak. Uzrok se ne zna. Predloženo kod sljedeće trudnoće učinito serklažu. Dali je koja trudnica imala taj zahvat i kako je tekla trudnoća sa serklažom!? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.