Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    30. Listopad 2019. 14:51

ela32

Meni se cure moje cini da ce biti jos puno plusica 8.11. Ako koja doceka 8. 😁

Meni se cini da ni jedna nece cekat 8.11. 😂😂😂😂

Polly
    30. Listopad 2019. 14:56

Bravo Mrvičaaak, čestitam!!!! 🥰🥰 Kako sam lijepo pokrenula invaziju plusića, bit će da imam kvalitetnu trudničku prašinu 🤩 Baš sam sretna zbog toliko plusića, divan mjesec!
    Princess ja sam znala prije mengu izazvati toplim do vrućim kupkama, došla bi iduće jutro.. Tako i ovaj mjesec kad sam ju čekala, ali zbog plusića nije upalilo 😁

Polly
    30. Listopad 2019. 15:00

Uglavnom, ja sam se prebacila lagano u ljetne bebe al pratim i vas, željno iščekujem vaš i moj 8.11. akoo izdržite 😆 Nadam se da hoćete, ali sve razumijemo i ako pišnete ranije 😁

Nala33
    30. Listopad 2019. 15:03

Rita88

Nala33

Cure meni danas glavobolja tj migrena, užas. I vidim herpes… Ufff. Mislim da hormoni luduju. Ko će dočekati 8.11 za test.

i tebe napao herpes i mene isto uzas 🙄 a i osjecam se onako umorno i iscrpljeno fali mi da tri dana lezim doma i nista ne radim ☺️

Neznam šta je... Jer kažem bude mi nekad i kod menge tako ali sad je još rano za ista. Osim ako nije neka promjena zbog navale hormona... Ali neću da umišljam. Pričekati ćemo taj 8.11 pa šta bude. 

30. Listopad 2019. 15:04

sneguljica1

ela32

Meni se cure moje cini da ce biti jos puno plusica 8.11. Ako koja doceka 8. 😁

Meni se cini da ni jedna nece cekat 8.11. 😂😂😂😂

Hahha i ja mislim da ne 🤦‍♀️😂😂

• Breskvica123
    30. Listopad 2019. 15:09

sneguljica1

Breskvicei ja drzim fige da je plusic tuu..javljaj odmah sta je bilo…

Hvala ti, naravno! 

Maggie1990
    30. Listopad 2019. 16:24

Koliko plusiića u par dana😍😍 bravo curke! Čestitke svima🌸 Ja ne očekujem M 3.11. pa se toplo nadam ulasku u klub ljetnih bebača🤗   Što se simptoma tiče, ništa spektakularno se još ne događa, roskasti iscjedak mi je prošao 4. dan nakon što se pojavio iza O i sad osjećam samo lagani pritisak u donjem dijelu trbuha, kojeg možda i umišljam zbog prevelike želje😅  bumo videli

• Breskvica123
    30. Listopad 2019. 16:33

Maggie1990

Koliko plusiića u par dana😍😍 bravo curke! Čestitke svima🌸 Ja ne očekujem M 3.11. pa se toplo nadam ulasku u klub ljetnih bebača🤗 Što se simptoma tiče, ništa spektakularno se još ne događa, roskasti iscjedak mi je prošao 4. dan nakon što se pojavio iza O i sad osjećam samo lagani pritisak u donjem dijelu trbuha, kojeg možda i umišljam zbog prevelike želje😅 bumo videli

Cekamo zajedno i ja sam 3.11!! 💪💪🤞🤞🙏🙏🤗🤗

Maggie1990
    30. Listopad 2019. 16:52

Breskvica123

Maggie1990

Koliko plusiića u par dana😍😍 bravo curke! Čestitke svima🌸 Ja ne očekujem M 3.11. pa se toplo nadam ulasku u klub ljetnih bebača🤗 Što se simptoma tiče, ništa spektakularno se još ne događa, roskasti iscjedak mi je prošao 4. dan nakon što se pojavio iza O i sad osjećam samo lagani pritisak u donjem dijelu trbuha, kojeg možda i umišljam zbog prevelike želje😅 bumo videli

Super! Zajedno smo jače, hihi 💪💪😘 Kad si planirala raditi test, na dan očekivane M, ili? 

• Breskvica123
    30. Listopad 2019. 17:04

Maggie1990

Breskvica123

Maggie1990

Super! Zajedno smo jače, hihi 💪💪😘 Kad si planirala raditi test, na dan očekivane M, ili?

Ne znam ne mogu cekati mozda danas jedan napravim ako ne danas onda sutra ujutro pa onda opet ako bude kasnila a daj boze da ni ne dodje, naravno zajedno smo jace!! 💪💪🤞🤞😘😘🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.