Cure meni danas glavobolja tj migrena, užas. I vidim herpes… Ufff. Mislim da hormoni luduju. Ko će dočekati 8.11 za test.
Ja sam u prvoj trudnoći dobila herpes tjedan prije menge koja nije nikada stigla. Možda je to znak 😊😊➕
Cure meni danas glavobolja tj migrena, užas. I vidim herpes… Ufff. Mislim da hormoni luduju. Ko će dočekati 8.11 za test.
Ja sam u prvoj trudnoći dobila herpes tjedan prije menge koja nije nikada stigla. Možda je to znak 😊😊➕
Ne znam... Šta je I herpes i migrena... Zna mi biti tako i kod jakog pmsa iako je još rano. Test mogu tek 8.11. Jer ako ga prije radim može biti lažno pozitivan zbog injekcije ovitrelle. Kažu da bar mora proći preko 10 dana.. Čekati ću do 8.11 jer će biti oko 17 dana a i me ga bi trebala tu negdje. Samo ko će dočekati.
Ne znam… Šta je I herpes i migrena… Zna mi biti tako i kod jakog pmsa iako je još rano. Test mogu tek 8.11. Jer ako ga prije radim može biti lažno pozitivan zbog injekcije ovitrelle. Kažu da bar mora proći preko 10 dana.. Čekati ću do 8.11 jer će biti oko 17 dana a i me ga bi trebala tu negdje. Samo ko će dočekati.
Ajme to čekanje me koštalo živaca 🤦♀️🤦♀️ užasno je to teško. A sada mi slijedi čekanje od 2-3 tjedna do pregleda. Nego, budući da sam imala spontani, da se javim ranije ipak dr.
Ajme cure moje, ne mogu vam opisati koliko mi znači vaša podrška i koliko još ne vjerujem da je to to. Naravno, strah postoji nakon svega i postojati će, al ovaj put to mora bit to. Pričekati ću još koji dan pa se pridružiti ljetnim bebicama. Čekam 8.11.i puno plusić, a i vama ostalima želim veliku sreću i da nam što prije slikate pluseve
Cestitam ti! 😘😘 Sad smo jos mi na redu ja cu mozda jedan danas napraviti 🤞🤞😉😉
Napravi, neki najjeftiniji. Meni je ona trakica iz Mullera jedva pokazala ali vec je tu bila crtica, a 13 kn.
Evo danas ce biti 4 dana do ocekivane M pa eto nadam se kao ti makar jednoj bljedoj crti ili sjeni pa bi makat znala da je to to a kao da me i cicke tu i tamo zabole 🤔🤔
Ajme cure moje, ne mogu vam opisati koliko mi znači vaša podrška i koliko još ne vjerujem da je to to. Naravno, strah postoji nakon svega i postojati će, al ovaj put to mora bit to. Pričekati ću još koji dan pa se pridružiti ljetnim bebicama. Čekam 8.11.i puno plusić, a i vama ostalima želim veliku sreću i da nam što prije slikate pluseve
Napravi, neki najjeftiniji. Meni je ona trakica iz Mullera jedva pokazala ali vec je tu bila crtica, a 13 kn.
Evo danas ce biti 4 dana do ocekivane M pa eto nadam se kao ti makar jednoj bljedoj crti ili sjeni pa bi makat znala da je to to a kao da me i cicke tu i tamo zabole 🤔🤔
Držim fige da je plusić tu 👏👏🤞
Držim fige da je plusić tu 👏👏🤞
Hvala ti 💪🤞😘
Breskvice i ja drzim fige da je plusic tuu..javljaj odmah sta je bilo...
i tebe napao herpes i mene isto uzas 🙄 a i osjecam se onako umorno i iscrpljeno fali mi da tri dana lezim doma i nista ne radim ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Meni se cure moje cini da ce biti jos puno plusica 8.11. Ako koja doceka 8. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji