Lijepo sve se nizaju plusici jedan za drugim! 🤗🤗🤞🤞 Sad jos i ja da dodjem na red i cure koje cekaju 8.11 da probam jedan sutra napraviti?? 🤔🙏
kad inace trebas dobit, vjerojatno si vec napisala al da se sad ne vracam na prosle stranice?
3.11 trebam ne dobit..
E cure moram pitati kakav je taj digitalni..Ja mislim da kod nas to nema da se kupi..nigdje nisam vidjela..kad on najranije moze da pokaze..i je li isti postupak rada..hvalaa unaprijed 😍
Clearblue. Isti postupak je samo sta on dopise tjedne . Npr meni je pokazao 1-2 sta po gin znaci 3-4 tj.
Pokazao je tocno i pokaze plus. Taj rezultat traje cca 24h pa se ugasi. Mislim da je najbolje na dan ocekivane m.
Upravo sam zvala 12 apoteka u CG i nigdje nema taj test 😁😁😁seljaci...vidjecu da ga narucim..
Hvala ti 😍
Lijepo sve se nizaju plusici jedan za drugim! 🤗🤗🤞🤞 Sad jos i ja da dodjem na red i cure koje cekaju 8.11 da probam jedan sutra napraviti?? 🤔🙏
kad inace trebas dobit, vjerojatno si vec napisala al da se sad ne vracam na prosle stranice?
3.11 trebam ne dobit..
Kad ces da radis testic??
Odlučila sam ne sekirat se. Ovdje se lijepo vidi crtica, a na ovom Prima stick jedva, al ipak nešto ima. Kupit ću opet ove trakice s kojima mi se pokazao plusić pa ću ponoviti ujutro. A za dva dana uzimam digitalac
3.11 trebam ne dobit
Kad ces da radis testic??
Iskreno ne znam, bojim se razočarati, a ako bude negativno ponavljam opet kad trebam ne dobiti 🤞🤞🤞💪💪💪😔😔
E cure moram pitati kakav je taj digitalni..Ja mislim da kod nas to nema da se kupi..nigdje nisam vidjela..kad on najranije moze da pokaze..i je li isti postupak rada..hvalaa unaprijed 😍
Clearblue. Isti postupak je samo sta on dopise tjedne . Npr meni je pokazao 1-2 sta po gin znaci 3-4 tj.
Pokazao je tocno i pokaze plus. Taj rezultat traje cca 24h pa se ugasi. Mislim da je najbolje na dan ocekivane m.
Upravo sam zvala 12 apoteka u CG i nigdje nema taj test 😁😁😁seljaci…vidjecu da ga narucim..
Hvala ti 😍
A joooj ja sam u hr tu ih ima svugdje
Upravo sam zvala 12 apoteka u CG i nigdje nema taj test 😁😁😁seljaci…vidjecu da ga narucim..
Hvala ti 😍
A joooj ja sam u hr tu ih ima svugdje
Ima u Njemackoj digitalni test za kupit.
Di zivis?
Moj test ujutro negativan, danas je 27dc, trebala bi ne doc 1.11.
O je bila mislim oko 15dc.. opet nista ni ovaj ciklus, ajmo dalje…
Pa sobzirom da znas kad je bila O, onda bi valjda vec danas i pokazalo..a opet ni to ne mora da znaci..
U svakom slucaju, volim da vidim kad je neko tako da kazem "prizeman" i prihvata iz prve ono bas kako je iako je lose..
Nadam se da ce ipak biti da je rano, a u svakom slucaju, novi mjesec nova nada, hrabrice 💪💪💪
Sneguljica1 hvala ti.. a davno sqm se ja pomirila s tim negativnim testovima.. bio bi mi ogroman sok kad bi vidjela dvije crtice, vjerojatno bi refleksno bacila test kao da je i negativan.. nakon skoro dvije godine navikne se covjek, bit ce kad mora bit, ako mora bit.. a to da bi ja htjela da bude konqcno ovaj mj...e to jw drugi par cipela heheh..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Pa sobzirom da znas kad je bila O, onda bi valjda vec danas i pokazalo..a opet ni to ne mora da znaci..
U svakom slucaju, volim da vidim kad je neko tako da kazem "prizeman" i prihvata iz prve ono bas kako je iako je lose..
Nadam se da ce ipak biti da je rano, a u svakom slucaju, novi mjesec nova nada, hrabrice 💪💪💪
Sneguljica1 hvala ti.. a davno sqm se ja pomirila s tim negativnim testovima.. bio bi mi ogroman sok kad bi vidjela dvije crtice, vjerojatno bi refleksno bacila test kao da je i negativan.. nakon skoro dvije godine navikne se covjek, bit ce kad mora bit, ako mora bit.. a to da bi ja htjela da bude konqcno ovaj mj…e to jw drugi par cipela heheh..
Tako sam i ja i sad napravila. Napravila test bio je negativan, kao ma necu u smece la na prozor, i otisla ljuta spavati jer ionako nismo ocekivali od tog mj nista. Nakon 2 sata se dignem pogledam ma bas bzvz taj test a ono samo laaaagana lagana sijena. Ostala sam sokirana. Onda sam isla po digitalni i pokaze + ☺️
Sneguljica1 hvala ti.. a davno sqm se ja pomirila s tim negativnim testovima.. bio bi mi ogroman sok kad bi vidjela dvije crtice, vjerojatno bi refleksno bacila test kao da je i negativan.. nakon skoro dvije godine navikne se covjek, bit ce kad mora bit, ako mora bit.. a to da bi ja htjela da bude konqcno ovaj mj…e to jw drugi par cipela heheh..
Plavusa idemo naprijed💪
Dvije godine cekas bebu a ja 3mj pa sam vec luda🙈
Potpuno te onda razumijem.
Meni je u glavi kolaps zbog godina,straha da necu ostvarit trudnocu..
I onda jucer cujem od zebske da je s 34 god iz prvog pokusaja ostala trudna i s 36 opet.
Pa se pitam dali sam ja luda sto sam u panici.
Mislim da i mi sebi same nabijemo psihu i stalna razocarenja iz mjeseca u mjesec.
Sortiraj odgovore
Najstariji