Bitno da nisam umislila. Vidjet cu sve ova tri dana. Ostalima drzim 🤞
Nakon dugo vremena dodem na forum da vidim sto je s tobom i imam sto vidjeti! Drzim fige <3 <3
Joj cure ja ne mogu vise izdrzati a moram jos cekati barem do sutra ali znam da nece biti pozitivno 😔🙄 kupila bi jedan sutra pa bi onda cekala jos tih par dana ako bi bilo negativno vidim redaju se plusici ko ludi taman jos moj da se nadoda i od ostalih cura koje cekaju 8.11!!🙏💪🤞🤞🤗
Ritastavljam ti zabran prilasku apotekama do 7mog navece..ustvari i to je rizim..8mog ujutru ides za test😂😂
Ja sam mislila 5tog pa betu da radim..ali posto ce sve ostale 8 test..onda cu i ja..da zajedno prwbrodimo to 😍😍
moze dogovoreno, ne radimo nista prije 8.11. 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Vi testiće, a ja prvi pregled 8. 😁😁🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Mrvičak vidi see, probaj se strpiti bar do preksutra da ponoviš, onda će se sigurno puno bolje vidjeti 🥰🥰
Mrvicak, strpi se koji dan, biti Ce sigurno jaca crtica 🤗
Bas sam sretna zbog vas, ovaj mjesec je krenulooo💪🥳
Ritastavljam ti zabran prilasku apotekama do 7mog navece..ustvari i to je rizim..8mog ujutru ides za test😂😂
Ja sam mislila 5tog pa betu da radim..ali posto ce sve ostale 8 test..onda cu i ja..da zajedno prwbrodimo to 😍😍
moze dogovoreno, ne radimo nista prije 8.11. 💪
I ja se pripisujem za 8.11 🤞🤞
O mi je danas,jucer smo odradili jednu turu,uskoro budemo jos jednu.. no osjetim kako me jajnici razbijaju,cak mogu reci da me nikad nisu do sad ovako bolili :( pogotovo desni jajnik..u nekim trenucima imam osjećaj da me i prepone bole..no dobro bar znam da je to to :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Bitno da nisam umislila. Vidjet cu sve ova tri dana. Ostalima drzim 🤞
Nakon dugo vremena dodem na forum da vidim sto je s tobom i imam sto vidjeti! Drzim fige <3 <3
Evo možda nam se posrećilo ❣️
Ima nas sad dosta za 8.11. drzim nam svima fige.
Polly sretno na pregledu javljat ces nam naravno sve ☺️
Mrvicak ocekujemo jace vidljivu crticu za koji dan 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
https://ibb.co/94NrGL1
Evo link za test trakicu. Pod određnim kutemse vidi crvena linija,.uživo je vidljivije.
Mrvičak, vidim i ja crticu. 😍 Ponovi opet test za 2 dana i sigurno će se crtica dobro podebljati do tada. Ajme, bas mi je drago! 🤗🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji