https://ibb.co/VS99YD2
Jutros u dva me probudio pun mjehur pa napravila trakicu, brzo je bila vidljiva crta. Sada kada sam se opet digla, napravila sam first sign duo trakicu, nadzirem nešto ispod papira, al ne mogu u slikat i mislim da je neg.
Strah me da ovo nešto neće biti u najboljem redu. 😕
Mrvicaaaaaak. Kakve su to misli!? Ajmo cistom logikom. Znaci za 2 dana trebas dobiti i ovo je drugi jutarnji urin (razrjedjen) i test negativan. Pa naravno da je negativan, 2 dana prije M! Cure nase misli uzasno utjecu na masu ishoda. Mozda ispadne lose,al šta imamo ako lose mislimo?
Mrvicak nemoj sebi sad nervozu nabijati..odi uradi betu i rijesi se problema..
Ne mozes ocekivati tamnu crticu..
A i nije svaki test isti..
Npr svi hvale baby rapid a meni nije pokazao u drugoj trudnoci na dan ocekivane, a onaj najjeftiniji sto je bio tada on je odma pokazao..individualno..
Neka je tebi sa srecom i uzivaj..😍
Moj test ujutro negativan, danas je 27dc, trebala bi ne doc 1.11.
O je bila mislim oko 15dc.. opet nista ni ovaj ciklus, ajmo dalje...
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
https://ibb.co/VS99YD2
Jutros u dva me probudio pun mjehur pa napravila trakicu, brzo je bila vidljiva crta. Sada kada sam se opet digla, napravila sam first sign duo trakicu, nadzirem nešto ispod papira, al ne mogu u slikat i mislim da je neg.
Strah me da ovo nešto neće biti u najboljem redu. 😕
Evo oprosti mi ako griješim no ja ovdje vidim crticu,slabu al je vidim 😊🤞
Makni negativne misli!! Znas kak se veli 'kako zracis tako privlacis' tako da,puj puj puj!
Da, da na ovome se jasno vidi i nakon nekoliko sekundi se crtica pokazala. Na tom drugom ne
Pokusat cu biti pozitivna
Mrvicaaaak ovdje se bas bas vidi 🥰🥰 znas da sa svakim drugim urinom se vidi manje kad je jos rano. Ili vadi betu ili ponovi sutra opet sa prvim 🥰 ili ko ja kupi digitalni i on 100% pokaze kad god 😘😘
E cure moram pitati kakav je taj digitalni..Ja mislim da kod nas to nema da se kupi..nigdje nisam vidjela..kad on najranije moze da pokaze..i je li isti postupak rada..hvalaa unaprijed 😍
Moj test ujutro negativan, danas je 27dc, trebala bi ne doc 1.11.
O je bila mislim oko 15dc.. opet nista ni ovaj ciklus, ajmo dalje…
Pa sobzirom da znas kad je bila O, onda bi valjda vec danas i pokazalo..a opet ni to ne mora da znaci..
U svakom slucaju, volim da vidim kad je neko tako da kazem "prizeman" i prihvata iz prve ono bas kako je iako je lose..
Nadam se da ce ipak biti da je rano, a u svakom slucaju, novi mjesec nova nada, hrabrice 💪💪💪
E cure moram pitati kakav je taj digitalni..Ja mislim da kod nas to nema da se kupi..nigdje nisam vidjela..kad on najranije moze da pokaze..i je li isti postupak rada..hvalaa unaprijed 😍
Clearblue. Isti postupak je samo sta on dopise tjedne . Npr meni je pokazao 1-2 sta po gin znaci 3-4 tj.
Pokazao je tocno i pokaze plus. Taj rezultat traje cca 24h pa se ugasi. Mislim da je najbolje na dan ocekivane m.
Sortiraj odgovore
Najstariji