Za sluz koja se pojavila krajem ciklusa, da se nadovezem. I meni prvi put prosli ciklus tako bilo i test bio pozitivan :) znaci i to je znak trudnoce isto, osjecala sam se ko krava koja se teli kada sam to vidjela 😂
Ajme cure moje, ne mogu vam opisati koliko mi znači vaša podrška i koliko još ne vjerujem da je to to. Naravno, strah postoji nakon svega i postojati će, al ovaj put to mora bit to. Pričekati ću još koji dan pa se pridružiti ljetnim bebicama. Čekam 8.11.i puno plusić, a i vama ostalima želim veliku sreću i da nam što prije slikate pluseve
Ajme cure moje, ne mogu vam opisati koliko mi znači vaša podrška i koliko još ne vjerujem da je to to. Naravno, strah postoji nakon svega i postojati će, al ovaj put to mora bit to. Pričekati ću još koji dan pa se pridružiti ljetnim bebicama. Čekam 8.11.i puno plusić, a i vama ostalima želim veliku sreću i da nam što prije slikate pluseve
Kako sam sretna zbog tebe! Vidi se iz aviona ovaj plus!
Samo da prijavim simptom. Nesanica sinoć kao i u prijašnjim trudnoćama, i dalje žiganje u trbuhu i prekjučer ona nenormalna glad. Ja sam isto imala tu sluz prekjučer ali jako kratko. Sad me samo brine šta sam popila ibuprofen u nedjelju zbog glavobolje i što sam pila gina u par navrata prosli tjedan i ovu subotu. Al necu se opterecivat s tim. Vjerojatno jos nije doslo bi do implatacije.
Cestitam ti! 😘😘 Sad smo jos mi na redu ja cu mozda jedan danas napraviti 🤞🤞😉😉
Cestitam ti! 😘😘 Sad smo jos mi na redu ja cu mozda jedan danas napraviti 🤞🤞😉😉
Napravi, neki najjeftiniji. Meni je ona trakica iz Mullera jedva pokazala ali vec je tu bila crtica, a 13 kn.
Samo da prijavim simptom. Nesanica sinoć kao i u prijašnjim trudnoćama, i dalje žiganje u trbuhu i prekjučer ona nenormalna glad. Ja sam isto imala tu sluz prekjučer ali jako kratko. Sad me samo brine šta sam popila ibuprofen u nedjelju zbog glavobolje i što sam pila gina u par navrata prosli tjedan i ovu subotu. Al necu se opterecivat s tim. Vjerojatno jos nije doslo bi do implatacije.
Čestitam. ❤️ Nemoj se brinuti za gin i tbeletu... Kaže da se ne važi nis dok ne saznaš. Od sada bez gina i dobro je. Sretno.
Cure meni danas glavobolja tj migrena, užas. I vidim herpes... Ufff. Mislim da hormoni luduju. Ko će dočekati 8.11 za test.
Mrvicak cestitam ti!! Lijepo se vidi plusic, al vidjelo se vec i na proslom testu da je to to!!! Bas prekrasno koliko vas ima ovaj mjesec! Samo se opusti i nemoj se zivcirati, sad ce sve biti dobro!!
A sto se tice iscjetka i meni je prvi put da ga sad primjetim, nikad se nije tako jako razvlacio tjedan dana prije M, al necu se jos nadat da je to zbog T. I svakako cu ja opet u akciju sa dragim za svaki slucaj 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji