Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    06. Listopad 2019. 09:50

MarinaI

Mikixy vidila sam i u drugoj grupi da si trudna.
    a ovdje sam procitala da si pila vrkutu i dizala noge u zrak😂
    Ja isto pijem 2tjedna vrkutu i maca caj i dizem noge😂
    danas mi je evo O.
    I dal da sad prestanem piti sljedecih 13dana dok dobijem menstruaciju?

Ja ju nisam prestala piti dok nisam saznala da sam trudna, također sam pila i folnu, ne znam da li to šta znači... I da, sexala sam se samo ujutro 😂😂😂😂😂😂

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Nala33
    06. Listopad 2019. 09:51

malina08

Rita88

Hope89

Rita88,tako je i kod mene. Nemam nekih posebnih simptoma, grudi me pocele boliti kada sam trebala dobiti, odnosno tih dana oko 30-og dana ciklusa, imam strasne gasove i neredovnu stolicu a sve ostalo kao u PMS-u. Tu i tamo me malo stomak zaboli. Nemam energije. Jutros se probudila, presla u dnevni boravak i ne ustajem citav dan. Kasni mi 3 dana. Mislila sam ujutro odraditi test pa sta bude.
    Mikixy,cestitam na plusicu, zelim ti skolsku trudnocu 😁

drzim fige da nam javis plus ujutro 🤞🤞 meni je sutra 26 dc, ne znam jel mi prerano radit test, inace dobivam na 30 dc. kinez me svrbi pa se bojim da cu ga upotrijebiti prerano 🤷‍♀️

Rita, moji kinezi su slabo bili osjetljivi i dugo nisu bili pozitivni!! Ako te bas svrbi za ranije, kupi clearblue

I meni je bilo tako malo grudi a dole kao da ću dobiti.. Inja preporučujem clearblue. Ja čekam mengu oko 15. Još par dana na duphaston ali tako bi test napravila... Iako me trbuh već sad počeo zajeb...ne jako ali ono tu i tamo neki grč. Moram se još strpiti. 

Gogaa_V
    06. Listopad 2019. 10:35

Pozdrav svima cure, cestitam onima koje se raduju plusićima, a one koje ih čekaju zelim da bude što prije.🌸 
    Svratih da vidim i pitam kako je Rastika ako je još uvijek aktivna ovdje, kakvi su joj bili rezultati biopsije itd. Nadam se da je sve ok sa njom i curama koje su bile u slicnim ili istim situacijama. 

06. Listopad 2019. 10:41

Mikixy ok.
    I ja evo jutros obavila hahha
    I pijem folnu u tabletama vec 2mj
    I znaci nastavljam s cajem vrkute onda do menstruacije il trudnoce😂

Rita88
    06. Listopad 2019. 10:46

Marta14

Rita, ma gdje kupis sok od cikle? To je samo cikla ili ima jos necega u soku?

u Mileru imas, bas sok od cikle, cisti! meni je lijepo zadebljao endometrij ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    06. Listopad 2019. 10:47

malina08

Rita88

Hope89

Rita88,tako je i kod mene. Nemam nekih posebnih simptoma, grudi me pocele boliti kada sam trebala dobiti, odnosno tih dana oko 30-og dana ciklusa, imam strasne gasove i neredovnu stolicu a sve ostalo kao u PMS-u. Tu i tamo me malo stomak zaboli. Nemam energije. Jutros se probudila, presla u dnevni boravak i ne ustajem citav dan. Kasni mi 3 dana. Mislila sam ujutro odraditi test pa sta bude.
    Mikixy,cestitam na plusicu, zelim ti skolsku trudnocu 😁

drzim fige da nam javis plus ujutro 🤞🤞 meni je sutra 26 dc, ne znam jel mi prerano radit test, inace dobivam na 30 dc. kinez me svrbi pa se bojim da cu ga upotrijebiti prerano 🤷‍♀️

Rita, moji kinezi su slabo bili osjetljivi i dugo nisu bili pozitivni!! Ako te bas svrbi za ranije, kupi clearblue

mislim da cu ipak pricekati do cetvrtka, ovako kad vidim negativan test samo cu si davat lazne nade da sam mozda ipak prerano radila. U cetvrtak ako dobijem dobijem sta sad 🙄 uglavnom sve javljam ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nala33
    06. Listopad 2019. 11:49

@Rita88 javi držim fige. Probati cu i ja pričekati tih 5 dana od zadnje tablete pa ću onda raditi test. Samo da ne dodje. 

• Minionss23
    06. Listopad 2019. 11:54

Hvala puno , da uradila sam taj digitalni pokazao je negativno ali eto i dalje gospođica nedolazi , nada još uvjek postoji ☺️

Nala33
    06. Listopad 2019. 12:05

Minionss23

Hvala puno , da uradila sam taj digitalni pokazao je negativno ali eto i dalje gospođica nedolazi , nada još uvjek postoji ☺️

Pricekaj 3 dana i obavezno jutarnji urin. Ili u labaratorij vaditi betu i odmah znaš. Držim fige 🤞 

sneguljica1
    06. Listopad 2019. 12:18

Ajde neko pametan, 10 dana od O da li je rano za betu..da li bi ona tada pokazala..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.