Traveller hvala sto pitas. Bude jos ali puno manje nego jucer. I dalje je roskasto. Imam osjecaj da bi to bilo bijeli iscjedak malo gusci a sad je obojan u rozo. Bez mirisa. Jucer sam se osjecala kao da cu dobit m. Osjecala sam donji dio trbuha al sad je i to prestalo. 🤷♀️ nis me ne boli, nis ne svrbi, nis se ne crveni, ne smrdi. Valjda je pad estrogena.
Slicno mi se dogodilo ljetos, prvo krv u ovulacijijskoj sluzi pa nakon par dana ovako. I m je na kraju dosla na vrijeme 😅
Nadam se da ste se sve cure fino napapale i da odmarate sa svojim bliznjima 🥰❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sayuri pospanosti imam na izvoz, zaspem na 20 min pa nastavim Radit i tako u krug
Danas osim toga nemam nikakvog simptoma 😬😬 jedem i uživam 🥰🥰
Samo uzivaj, zasluzila si. 9 mjeseci brzo prodje, mazi trbuscic i cuvaj se....eto nas brzo kod tebe na temu🤭
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Curke koje piške u nedjelju i ponedjeljak ima li kakvih novosti?simptomi? 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Drage moje, sretan vam Bozic koje slave i sve najbolje i najljepse zelje! Dao Bog da vam se ispune sto prije! Saljem vam veliki 🤗 i puno unutarnjeg mira, snage i vjere! ☃️❄🎄⭐
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Vecer cure,
Nadam se da ste provele lijepi Bozic.
Ja imam neki zuti iscjedak boo... to sam imala u trudnoci ali mislin da je sad prerano za to... nadam se da nije opet koja upala jer cu TACNO DA POPIZDIM 🙈😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lovely žao mi je zbog snješka 😥 idemo 💪 dalje! Šaljem zagrljalj 🥰
❤❤
A kako si mi ti?
Lovely malo me na skose hvata tugica zbog glavobolje i pada temp. ali sta je tu je…ne predajem se ja tako lako, tvrdoglava na entu 🙈
Ma nema predaje!!! Mi možemo utjecati samo na jedno, a to su naše misli i zato ih moramo držati pod kontrolom💫💫
MAŠO mozda je samo eto takav danas..prati ti to pa cemo vidjeti 😘
Ja sam imala divan dan iako drugačiji nego sto sam navikla zbog svih mjera. Muz je sada u noćnoj tako da ja imam maraton bozicnih filmova💫🎅☃️
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Vecer cure 🎄
Nama bio super dan, nadam se da je i vama ❤️
Bella pocela sam sa trakicama, jos su svjetle, vidit cemo kad ce se ovaj mjesec moja šetajuća o pojaviti 😊
Traveller salji komad tog ledenog vjetra 🍰😍
Anabelaaaa jesi pratila trakicama o 🤔
Svakako tako rana o nije dobra iz tih razloga koje si i navela 😒
Moja tempica je uzas ovaj mjesec, nikad gora 🙄
Mayicca stvarno ne mislim da trebas plakat zbog o.... Krvarenje moze pratiti o ali nazalost moze biti i znak anovularnog ciklusa....
Lovely taj test nije ful osjetljiv tako da nade jos ima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Stormy zao mi je i zbog tvoje tempice, no ima se jos vremena vratiti gore 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Anci divan testic 😍 Uzivaj ❤️.
Sarita bas sam nekako mislila da je to to kod tebe 😒 ovaj mjesec je koma, idemo dalje ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer cure 🎄
Uvijek znas reci pravu stvar u pravo vrijeme ❤
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Večer svima.. Otvorila sam novu temu pod imenom molim Vas pomoć, opisala sam svoju situaciju pa ako možete malo blicnut na aktualne teme i pomoći mi.. Hvala unaprijed
Vecer cure 🎄
Bella pocela sam sa trakicama, jos su svjetle, vidit cemo kad ce se ovaj mjesec moja šetajuća o pojaviti 😊
Traveller salji komad tog ledenog vjetra 🍰😍
Anabelaaaa jesi pratila trakicama o 🤔
Svakako tako rana o nije dobra iz tih razloga koje si i navela 😒
Moja tempica je uzas ovaj mjesec, nikad gora 🙄
Mayicca stvarno ne mislim da trebas plakat zbog o…. Krvarenje moze pratiti o ali nazalost moze biti i znak anovularnog ciklusa….
Stormy zao mi je i zbog tvoje tempice, no ima se jos vremena vratiti gore 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Anci divan testic 😍 Uzivaj ❤️.
Sarita bas sam nekako mislila da je to to kod tebe 😒 ovaj mjesec je koma, idemo dalje ❤️
Jesam I imala sam vidljivu crtu sve vrijeme,nekad manje nekad vise...q nikad ni blizu pika...🤷♀️
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji