Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    26. Prosinac 2020. 12:04

Lovely, Bella, Stormy drage moje bas sam puno od nas ocekivala ovaj mjesec.. zato ce biti nasa 2021. ❤❤❤💪 zajedno smo u tome.. 
    Lavanya da, bas to.. a kaj mozemo-u nove pokusaje.. jednom budeee! 💜💜 moramo samo biti optimisticne, vjerovati i ne gubiti volju
    Lisa 🤞🤞🤞🤞 cekamo tvoj plusic
    Sarita 😘😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    26. Prosinac 2020. 12:06

Stormy bas mi je žao, drzi se💕ispusi se ovdje slobodno ❤
    Lavanya još nisam baš korigirala prehranu ali isto imam u planu. I vježbanje, dobro je iznojiti se redovito. Morat ću malo sve te promjene uvesti.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

lovely
    26. Prosinac 2020. 12:15

▪Marty

Lovely, Bella, Stormy drage mojebas sam puno od nas ocekivala ovaj mjesec.. zato ce biti nasa 2021. ❤❤❤💪 zajedno smo u tome..
    Lavanya da, bas to.. a kaj mozemo-u nove pokusaje.. jednom budeee! 💜💜 moramo samo biti optimisticne, vjerovati i ne gubiti volju
    Sarita 😘😘

Još nije izgubljeno 😘🥰🙏

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

▪Marty
    26. Prosinac 2020. 12:25

lovely

▪Marty

Lovely, Bella, Stormy drage mojebas sam puno od nas ocekivala ovaj mjesec.. zato ce biti nasa 2021. ❤❤❤💪 zajedno smo u tome..
    Sarita 😘😘

Još nije izgubljeno 😘🥰🙏

dobro istinaaaa... ❤❤❤ za tebe sam se zaletila slucajno oprostii sestrice😔❤  ne znam vec kaj pisem. ja samo cekam da procurim svaki cas pa se vise ne nadam nego nadam🙄

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

lovely
    26. Prosinac 2020. 12:31

▪Marty

lovely

▪Marty

Sarita 😘😘

Još nije izgubljeno 😘🥰🙏

dobro istinaaaa… ❤❤❤ za tebe sam se zaletila slucajno oprostii sestrice😔❤ ne znam vec kaj pisem. ja samo cekam da procurim svaki cas pa se vise ne nadam nego nadam🙄

Ma i ja čekam ali se nadam ...kao Bozicno cudo i sve je moguće🥰

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Mayiiica
    26. Prosinac 2020. 12:31

Mislim da ovaj ovaj put necu ni radit test jer na kraju nisam imala plodnih dan uopce. Nemam zutog tijela i zbog tog mi se javilo krvarenje u sredini ciklusa. Nikad mi se to nije desavalo, tek taj mjesec kad smo krenuli radit bebu. 😔 Ici cu kod dr i nadam se da ce mi dat neku terapiju. 

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Prosinac 2020. 12:36

Cure evo ja piškila, negativan 😆 nije bilo u dežurnoj ljekarni onog testa za ultra rano nego ovaj koji pokaže plusić
    https://ibb.co/kD22xXq
    Ne znam da li da sutra opet idem kupit neki drugi, za sad nema nikakvih naznaka da dolazi M

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Mayiiica
    26. Prosinac 2020. 12:39

Lisa27

Cure evo ja piškila, negativan 😆 nije bilo u dežurnoj ljekarni onog testa za ultra rano nego ovaj koji pokaže plusić
    Ne znam da li da sutra opet idem kupit neki drugi, za sad nema nikakvih naznaka da dolazi M

A kad trebas dobit? Meni je prvi test bio negativan a bila sam trudna. Probaj opet. Sretno❤️❤️❤️❤️

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Prosinac 2020. 12:42

Mayiiica

Lisa27

A kad trebas dobit? Meni je prvi test bio negativan a bila sam trudna. Probaj opet. Sretno❤️❤️❤️❤️

Sutra trebam dobiti, a danas je 13DPO ❤ hvala ti

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

lovely
    26. Prosinac 2020. 12:47

Lisa27

Lisaa kad trebas dobiti? 
    Ja sam jucer radila onaj iz mullera. Isto negativan ali se jako nadam :D (trebam dobit danas)

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.