Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    23. Prosinac 2020. 00:26

missm1

Evo ja ocekujem mengu svaki dan sad trebam dobiti tipa jucer sam trebala dobiti al zna mi i kasniti cesto.. nego kupila sam novi parfem i spricnem ga da isprobam medutim krenulo mi biti muka, mislim cudno.. al opet mozda mi samo taj parfem ne odgovara.. i normalno zensko odma mi padne napamet da nisam mozda trudna 😂 iako sam napravila test za trudnocu u subotu i bio je negativan.. ovulacija mi je bila tocno 9.12. jer imam one trakice gdje se pokaze smajlic ako je.. i sad znam kako ste tu pisale da mogu i lh trakice pokazati trudnocu i posto nemam normalnog testa za trudnocu u kuci popiskim se na trakicu i sad ja neznam da li sam sad zabrijala ali vidi se i druga crta.. pokusala sam ovdje staviti sliku ali ne dozvoljava mi.. ali blago samo
    Eto, vjerojatno cu se ujutro probuditi sa mengom al morala sam napisati posto nemogu vise muza opterecivati i on ce vise poluditi od mene 😂

Na Lh testu se uvijek vidi druga crtica, samo ne pitanje koje jacine. Ako je jednako tamna kao kontrolna ili jaca, onda se moze reci da se nesto desava. U tvom slucaju ta blijeda crtica je sasvim normalna ...😀

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

LazyO
    23. Prosinac 2020. 00:28

missm1

Evo ja ocekujem mengu svaki dan sad trebam dobiti tipa jucer sam trebala dobiti al zna mi i kasniti cesto.. nego kupila sam novi parfem i spricnem ga da isprobam medutim krenulo mi biti muka, mislim cudno.. al opet mozda mi samo taj parfem ne odgovara.. i normalno zensko odma mi padne napamet da nisam mozda trudna 😂 iako sam napravila test za trudnocu u subotu i bio je negativan.. ovulacija mi je bila tocno 9.12. jer imam one trakice gdje se pokaze smajlic ako je.. i sad znam kako ste tu pisale da mogu i lh trakice pokazati trudnocu i posto nemam normalnog testa za trudnocu u kuci popiskim se na trakicu i sad ja neznam da li sam sad zabrijala ali vidi se i druga crta.. pokusala sam ovdje staviti sliku ali ne dozvoljava mi.. ali blago samo
    Eto, vjerojatno cu se ujutro probuditi sa mengom al morala sam napisati posto nemogu vise muza opterecivati i on ce vise poluditi od mene 😂

Ma sutra kupi pravi testić. LH trakica ako pokaže nešto, može biti da se nešto događa, ali nije mjerilo. Anci je LH pokazala peak kad se pokazalo da je trudna, a sad ako je slabašna crtica nisam sigurna. Za postavljanje slika uzmi https://imgbb.com/ 😊

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Mayiiica
    23. Prosinac 2020. 06:47

missm1

Ja sam imala slabašnu crticu proslu trudnocu (čitaj jedva vidljivu/vidljivu samo meni) i bila sam trudna 😁😁😁tako da vjerojatno jesi. Drzim figice 🥰🥰🥰😘😘

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

Bella⭐
    23. Prosinac 2020. 06:49

Jutro trudilice ☕i trudnica naša 😁💕
    Kava se pije, Lisa meni već jučer isto počeli takvi bolovi, držim nam 🤞🤞🤞 da to ništa ne znaci❤ iako tebi je to dosta rano počelo? Možda se kod tebe kuha nesto😁 
    Sto ima kod vas?

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

Bella⭐
    23. Prosinac 2020. 07:00

anci000 🔜🤰🏼

Bella🌟

Jutro trudilice ☕i trudnica naša 😁💕
    Kava se pije, Lisa meni već jučer isto počeli takvi bolovi, držim nam 🤞🤞🤞 da to ništa ne znaci❤ iako tebi je to dosta rano počelo? Možda se kod tebe kuha nesto😁
    Sto ima kod vas?

AHAAAA cekam tebe i tvoju tempicu, opet se digla! drzim 🤞🤞🤞🤞🤞

Samo neka tako i ostane🤞🤞😁😁

👱35, sve ok
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

Bella⭐
    23. Prosinac 2020. 07:04

Sassy, Sanjalica ste skicnule Jesenske bebe 2021.? Naša Sanjarka napravila grupicu🤗

👱35, sve ok

Bella⭐
    23. Prosinac 2020. 07:15

anci000 🔜🤰🏼

mislim da je sassy u ljetnim, pozeljela mi je dobrodoslicu :)

Aha ok. Vrbujem žene za jesenice🤭 tek će se sad kroz koji tjedan početi puniti grupa.  A zamisli Anci kad ti se sve preselimo tamo, koja će to zabava biti😁😍 

👱35, sve ok

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Prosinac 2020. 07:29

Jutroo ❤
    Evo ja opet nisam spavala, tek sad pol sata pred jutro, proljev me uhvatio i grčevi u crijevima 😥
    Bella šta ima kod tebe?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Bella⭐
    23. Prosinac 2020. 07:33

Lisa27

Jutroo ❤
    Evo ja opet nisam spavala, tek sad pol sata pred jutro, proljev me uhvatio i grčevi u crijevima 😥
    Bella šta ima kod tebe?

Lisa moja draga da znaš da ti se meni u prošloj trudnoći nakon implantacije dogodilo to isto🤭 nenadani proljev, samo jedan dan i gotovo😁 neka kod tebe to znači isto🤞🤞🤞🤞

👱35, sve ok

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Prosinac 2020. 07:42

Bella🌟

Lisa27

Jutroo ❤
    Bella šta ima kod tebe?

Lisa moja draga da znaš da ti se meni u prošloj trudnoći nakon implantacije dogodilo to isto🤭 nenadani proljev, samo jedan dan i gotovo😁 neka kod tebe to znači isto🤞🤞🤞🤞

Hvala Bella na utjehi ❤ neznam već sam mislila da je od onih makaronsa od sinoc haha ali samo sam jednog pojela sa probam 😥 sad me strah da ne otrujem nekog s tim haha a s druge strane pekla sam iste te u nedjelju i nije mi nista bilo.
    Mjerim i tempicu zadnja tri dana ali nezmam da li ima smisla kad ne spavam dobro

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani