Mrvice žao mi je što si morala prolaziti kroz to. Bitno da je ipak sve u redu i nadam se da te neće šokirati više 🙏❤
Teško je shvatiti da se događaju takve stvari danas uz svu tehnologiju. Prijateljici su oko 12tt rekli da je pitanje kada će srce stati, da plod ima ciste... Evo svaki dan čekamo kad će stići dečkić ❤
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sanjarka hahahah niti jaaa covjeceeee 😂😂😂
😂
Gledaj nas samo za 2-3tjedna 😂
🤣🤣🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Naravno❤ samo cure vjerujte, molite se, imajte nadu i nikad nemojte odustatiNaravno❤ samo cure vjerujte, molite se, imajte nadu i nikad nemojte odustati
❤❤❤ hrabrice jedna! drago mi je da je na kraju sve ispalo dobro.🙏 uživaj u trudnoći i pripremama za bebicu, puno sreće ti želim!
Hvala puno❤❤❤❤
Mrvice ne mogu vjerovati da se ovo događa u 21. stoljecu. Hvala bogu da je sve ok ❤️❤️
Da.. nazaslost... ali eto, za nase malene srece se uvijek treba trudit i imat vjeru❤
Hvala Anci, aj posalji mi na mail ono sta sam trazila 🤗
Cure kolaci za Bozic? Ideje i recepte na sunce molim ✌️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Anci, aj posalji mi na mail ono sta sam trazila 🤗
Cure kolaci za Bozic? Ideje i recepte na sunce molim ✌️
Evo ja upravo radim makaronse, nisam uspjela naći crvenu boju a bila bi odlična sad za božić pa će bit plavi, u nedjelju već ispekla jednu turu žutih 🙂🙂🙂 radim po ovom receptu https://youtu.be/SdW6LoFhZIU
Baš me lijepo zaokuplja to 😍
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Mrvica prekrasno je kada se dobro zavrsi ❤🙏 imala si srece ja bih rekla, neka tvoja mala mrvica samo raste i veseli buducu mamu 😇
Ancioo jel u jesenskima sama sebi postavljas pitanja?
Umirem 👆😂😂😂😂
Ti i Masa ste od pocetka prirasle mome srcu, ludace jedne 😘 niste normalne s tim piskenjem...
Ja si kontam da se sada maksimalno moram cuvati do postupka...mm me pazi kao kap vode na dlanu.
Mislim si kako bi nam 1.mjesec mogao biti top...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lisa jel ti bas tako lijepo ispadnu?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lindsay sestro po MPO, sta ima kod tebe ? Di si ?
Buhtlice di si ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja radim raspukance i sad napravila tijesto nek odstoji u hladnjaku 😄🥰😍
Obožavam ovo doba godine 🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji