Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Prosinac 2020. 20:50

SAYURI

Sanjarka88 🦋

SAYURI

Sanjarka88 🦋

SAYURI

Uletila sam samo da vidim sta je bilo sa Sanjarkom i Curkom..Zao mi je mnogo, drzim fige za sljedeci ciklus..🤞🤞
    Sanajarka, mi smo skoro u isto vrijeme imale spontani, pa sad ces ti vidjeti da cemo mi skupa opet ugledati plus, a to ti je sljedeci mjesec…😉

I ja mislim draga Sayuri, bile smo kratko skupa na proljetnicama
    Al zato budemo do kraja na jesenskim bebama ❤️

Jesmo, sjecam se dobro kako je sve islo kod tebe nazalost 😔 Ali vidi se da si jaka zena, svaka ti cast…ja volim zene lavice, a ovdje su sve takve 💪💪
    Ma budemo mi skupa sigurno….💞

Da, ti si vrlo brzo iza mene bila u istoj situaciji, isto se gestacijska nije razvijala zar ne?
    No dobro, i tebi se bilo primilo iz prve tako da nemas straha, napadamo …

Nije se dobro razvijalo😔 Bitno je da nemamo problem ostati trudne, ostalo ce biti 😘

Naravno ❤️🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mokosh
    18. Prosinac 2020. 20:58

Sanjarka88 🦋

Mokosh

Sanjarka, bas mi je zao. 😔 ❤

🤗
    Jel tebi prestalo 'krvarenje"?

Da, prestalo je. Nije se vise ponavljalo. Sto mi daje nadu da je ipak ovulacija bila u pitanju. Tocna k'o sat. 🙃

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Rose.
    18. Prosinac 2020. 21:05

Sanjarka88 🦋

Ja procurila, idem po novogodisnje cudo ❤️
    Hvala svima na pozitivi, nema da ne bude 😁

Marty hahaha da
    Sad si me podsjetila
    Malog smo napravili iz drugog pokusaja. A mm se šepurio po kuci i vikao e jesam iz prve napravio.
    Ja kazem kako iz prve kad je iz druge, kaze on nije ne, to je bilo samo zagrijavanje 😂😂😂
    18.12 i jedan plusic da, nismo nikad bile tako loše 🤦‍♀️
    Ali sad sljedeca dva vikenda bude hrpaaaa plusica ❤️

♥️ 

marti1711
    18. Prosinac 2020. 21:07

Pozdrav, mi smo jedno vrijeme pauzirali zbog selidbe a prosli mj opet aktivno se posvetili planiranju trudnoce, imam pcos,hashimoto i IR, ovulacija tek 25 dc bila testiram 20.12 dva tj od ovulacije, nadam se da ce nam sto vise plusics bit ovaj mjesec 🥰

curka93
    18. Prosinac 2020. 21:09

MrvicaH2000

Majica

MrvicaH2000

Drage moje, pisala sam vec na dvije teme, ali ne znam sta da radim…imam pitanje i ne mogu si pomoci… ovako moja situacija,
    Prije dva tjedna sam isla kod ginekologa zbog simptoma trudnoce i kasnjenja menstruacije i trudna sam. Receno mi je da na ultrazvuku se vidi plod ali jako jako malo da je tek pocetak trudnoce, doktor mi je dao vitamine folne kiseline da pijem… jucer sam bila na drugoj kontroli i na ultrazvuku doktor ne moze naci bebu🙄… izvadio mi je krv danas ce mi javiti nalaze… ali meni nije jasno kako je prosli put vidio pocetak trudnoce i maleni plod a jucer ne moze pronaci bebu??? Zanima me je li to moguce u slucaju da je ovulacija bila kasnije ili sta? Jer je rekao a i sama sam citala da je bilo zena kojima se plod vidio sa 9+ tt… meni je rekao da nije siguran da li sam u 6 ili 7 tt
    Nista mi nije jasno… molim pomoc😪😪

Mene je pametna ginekologica slala na abortus jer se plod nije vidio sa 7 tj, a taj plod na jesen kreće u školu😍😍😍sve je moguce. Treba vjerovati🥰🥰 jos je mala trudnoca… Ako se jednom vidio plod, nemoze nestati ako nije doslo do krvarenja. Želim ti sreću ❤️bit ce sve ok. Samo treba ne zivcirati se i piti folnu. Nista drugo nemozes.

Hvala draga, svaka rijec mi daje nadu❤

Hej si ti radila test? I ti doktori isto znaju nekad biti ko da su pali s marsa

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

freya_444
    18. Prosinac 2020. 21:16

Majica

Dal ima netko da mu sad kreću plodni dani? Ja ih nestrpljivo cekam i nadam se da ce ovaj put upalit. 😁😁🙈Trebam dobit 10.1. Tko ce izdrzat do taaad😅😅😅.
    Nadam se da sve ostale koje čekamo svoj plusic budemo u jesenskoj ekipici❤️❤️❤️

Meni kreću uskoro, a trebam dobit 7.1. 🤗🥳🥳
    Veselim se ovom blagdanskom ciklusu 🥰
    Sanjarka žao mi je zbog M, al idemo dalje, bravo za pozitivu i idemo zajedno sve u jesenske bebe ❤

Lucija 16.12.2021.💗

SAYURI
    18. Prosinac 2020. 21:29

Traveller

https://ibb.co/5WpM0tM

Opaa...kakav peak😍😍😍

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    18. Prosinac 2020. 21:33

Hej cure
    Nasla sam na amazonu jako povoljne trakice za ovulaciju, One step, nisu kineske, reaguju na 10ml, pouzdane su, dodje oko 160kn, dodje 200 komada Lh trakica i 20 trstova za trudnocu visoke osjetljivosti, 10ml isto...ja sam vec probala ove trakice i odlicno pokazuju....koga interesuje mogu dati link...dodje za 15-20 dana iz Velike Britanije..🤩

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    18. Prosinac 2020. 21:34

Traveller

SAYURI

Traveller

https://ibb.co/5WpM0tM

Opaa…kakav peak😍😍😍

Daaaa., ❤️ kako ti podnosis Doksiciklin, jel ti muka od njega?

Nije, nista ne osjetim, kao da i ne pijem, i suprug odlicno podnosi. 
    Cak mislim da kupim Geonistim vaginalete da i njih par noci stavim da napadnem baju onako bas momacki😂

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sanjarka88
    18. Prosinac 2020. 21:35

SAYURI

Hej cure
    Nasla sam na amazonu jako povoljne trakice za ovulaciju, One step, nisu kineske, reaguju na 10ml, pouzdane su, dodje oko 160kn, dodje 200 komada Lh trakica i 20 trstova za trudnocu visoke osjetljivosti, 10ml isto…ja sam vec probala ove trakice i odlicno pokazuju….koga interesuje mogu dati link…dodje za 15-20 dana iz Velike Britanije..🤩

Daj link. Ja jucer narucila s Amazona druge 
    Al nije na odmet imat razne 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.