Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Prosinac 2020. 19:32

Mokosh

Sanjarka, bas mi je zao. 😔 ❤

🤗
    Jel tebi prestalo 'krvarenje"? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MrvicaH2000
    18. Prosinac 2020. 19:33

Sanjarka88 🦋

Mrvica zao mi je zbog trenutne situacije 😔
    Stvarno nemam iskustva.
    Jel vidi gestacijsku? Jel ona narasla?

Na prvom pregledu je rekao da je pocetak trudnoce i dao mi tablete, jucer sam bila na drugoj kontroli (znaci 2 tjedna nakon) samo je rekao ne moze naci bebu... vadio mi je krv, rekao mi da ce me nazvat ali nije i radili su do 12.... imam samo bolove dosta cesto par puta dnevno, ali nemam nikakvo krvarenje da bi znala sta se dogada i poslozila sebi u glavi situaciju... 

Sanjarka88
    18. Prosinac 2020. 19:34

SAYURI

Uletila sam samo da vidim sta je bilo sa Sanjarkom i Curkom..Zao mi je mnogo, drzim fige za sljedeci ciklus..🤞🤞
    Sanajarka, mi smo skoro u isto vrijeme imale spontani, pa sad ces ti vidjeti da cemo mi skupa opet ugledati plus, a to ti je sljedeci mjesec…😉

I ja mislim draga Sayuri, bile smo kratko skupa na proljetnicama
    Al zato budemo do kraja na jesenskim bebama ❤️

• Mayiiica
    18. Prosinac 2020. 19:36

MrvicaH2000

Drage moje, pisala sam vec na dvije teme, ali ne znam sta da radim…imam pitanje i ne mogu si pomoci… ovako moja situacija,
    Prije dva tjedna sam isla kod ginekologa zbog simptoma trudnoce i kasnjenja menstruacije i trudna sam. Receno mi je da na ultrazvuku se vidi plod ali jako jako malo da je tek pocetak trudnoce, doktor mi je dao vitamine folne kiseline da pijem… jucer sam bila na drugoj kontroli i na ultrazvuku doktor ne moze naci bebu🙄… izvadio mi je krv danas ce mi javiti nalaze… ali meni nije jasno kako je prosli put vidio pocetak trudnoce i maleni plod a jucer ne moze pronaci bebu??? Zanima me je li to moguce u slucaju da je ovulacija bila kasnije ili sta? Jer je rekao a i sama sam citala da je bilo zena kojima se plod vidio sa 9+ tt… meni je rekao da nije siguran da li sam u 6 ili 7 tt
    Nista mi nije jasno… molim pomoc😪😪

Mene je pametna ginekologica slala na abortus jer se plod nije vidio sa 7 tj, a taj plod na jesen kreće u školu😍😍😍sve je moguce. Treba vjerovati🥰🥰 jos je mala trudnoca... Ako se jednom vidio plod, nemoze nestati ako nije doslo do krvarenja. Želim ti sreću ❤️bit ce sve ok. Samo treba ne zivcirati se i piti folnu. Nista drugo nemozes. 

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

Sanjarka88
    18. Prosinac 2020. 19:37

anci000 🔜🤰🏼

Sanjarko sestro divim sa tvojoj pozitivi! ❤️
    Evo ja pakiram pokloncice i sve nešto za djecu 🥺🥺
    Znam da je rano, al mene leđa onak bole dole se neka glupa bol javlja tak da stvarno mislim da od mene ništa 😭 ovo sad ova tuga sto pišem je vjerojatno nadolazeći PMS 😅😅

Nista nije gotovo, daleko si ti jos do menge
    Daklem sve to moze biti pozitivno ❤️🙏🤞🏻

MrvicaH2000
    18. Prosinac 2020. 19:37

Majica

MrvicaH2000

Drage moje, pisala sam vec na dvije teme, ali ne znam sta da radim…imam pitanje i ne mogu si pomoci… ovako moja situacija,
    Prije dva tjedna sam isla kod ginekologa zbog simptoma trudnoce i kasnjenja menstruacije i trudna sam. Receno mi je da na ultrazvuku se vidi plod ali jako jako malo da je tek pocetak trudnoce, doktor mi je dao vitamine folne kiseline da pijem… jucer sam bila na drugoj kontroli i na ultrazvuku doktor ne moze naci bebu🙄… izvadio mi je krv danas ce mi javiti nalaze… ali meni nije jasno kako je prosli put vidio pocetak trudnoce i maleni plod a jucer ne moze pronaci bebu??? Zanima me je li to moguce u slucaju da je ovulacija bila kasnije ili sta? Jer je rekao a i sama sam citala da je bilo zena kojima se plod vidio sa 9+ tt… meni je rekao da nije siguran da li sam u 6 ili 7 tt
    Nista mi nije jasno… molim pomoc😪😪

Mene je pametna ginekologica slala na abortus jer se plod nije vidio sa 7 tj, a taj plod na jesen kreće u školu😍😍😍sve je moguce. Treba vjerovati🥰🥰 jos je mala trudnoca… Ako se jednom vidio plod, nemoze nestati ako nije doslo do krvarenja. Želim ti sreću ❤️bit ce sve ok. Samo treba ne zivcirati se i piti folnu. Nista drugo nemozes.

Hvala draga, svaka rijec mi daje nadu❤

SAYURI
    18. Prosinac 2020. 19:43

Sanjarka88 🦋

SAYURI

Uletila sam samo da vidim sta je bilo sa Sanjarkom i Curkom..Zao mi je mnogo, drzim fige za sljedeci ciklus..🤞🤞
    Sanajarka, mi smo skoro u isto vrijeme imale spontani, pa sad ces ti vidjeti da cemo mi skupa opet ugledati plus, a to ti je sljedeci mjesec…😉

Jesmo, sjecam se dobro kako je sve islo kod tebe nazalost 😔 Ali vidi se da si jaka zena, svaka ti cast...ja volim zene lavice, a ovdje su sve takve 💪💪
    Ma budemo mi skupa sigurno....💞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sanjarka88
    18. Prosinac 2020. 19:45

SAYURI

Sanjarka88 🦋

SAYURI

Jesmo, sjecam se dobro kako je sve islo kod tebe nazalost 😔 Ali vidi se da si jaka zena, svaka ti cast…ja volim zene lavice, a ovdje su sve takve 💪💪
    Ma budemo mi skupa sigurno….💞

Da, ti si vrlo brzo iza mene bila u istoj situaciji, isto se gestacijska nije razvijala zar ne?
    No dobro, i tebi se bilo primilo iz prve tako da nemas straha, napadamo siječanj ❤️

Samoja6
    18. Prosinac 2020. 19:53

Jeli itko naručivao nešto od Sensilaba? Stalno mi izbacuje njihove reklame i baš sam išla vidit što imaju... Pa vidim da imaju i vitamine i tablete za željezo... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

SAYURI
    18. Prosinac 2020. 20:28

Sanjarka88 🦋

SAYURI

Sanjarka88 🦋

SAYURI

Jesmo, sjecam se dobro kako je sve islo kod tebe nazalost 😔 Ali vidi se da si jaka zena, svaka ti cast…ja volim zene lavice, a ovdje su sve takve 💪💪
    Ma budemo mi skupa sigurno….💞

Da, ti si vrlo brzo iza mene bila u istoj situaciji, isto se gestacijska nije razvijala zar ne?
    No dobro, i tebi se bilo primilo iz prve tako da nemas straha, napadamo …

Nije se dobro razvijalo😔 Bitno je da nemamo problem ostati trudne, ostalo ce biti 😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.