Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy123
    11. Prosinac 2020. 19:08

Evo nalaz od MM 
    https://ibb.co/Y2jPgPV

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

Lindsay
    11. Prosinac 2020. 19:12

Anchy, ja cu ti sve objasniti samo malo da nadodjem, imam glavobolju i uhobolju samo malo izvini da proradi tableta. Smiri se. ❤

Lindsay
    11. Prosinac 2020. 19:15

Daj mi ako hoces broj mobitela. Sve sam ovo prosla u Os.

watson009
    11. Prosinac 2020. 19:27

Ancy koliko je bilo dana apstinencije prije davanja uzorka ? Tako nesto slicno smo vidjeli i kod Lindsay…
    Probaj se smiriti,nista nije da se ne moze rijesiti, mlad je decko a dovoljan je samo jedan spermic...
    Bude ti nasa iskusna L znala vise reci.
    U svakom slucaju dobro da ste isli na pregled,sada cete ciljano rjesavati problem, necete gubiti vrijeme uzalud.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Anchyy123
    11. Prosinac 2020. 19:36

watson009

Ancy koliko je bilo dana apstinencije prije davanja uzorka ? Tako nesto slicno smo vidjeli i kod Lindsay…
    Probaj se smiriti,nista nije da se ne moze rijesiti, mlad je decko a dovoljan je samo jedan spermic…
    Bude ti nasa iskusna L znala vise reci.
    U svakom slucaju dobro da ste isli na pregled,sada cete ciljano rjesavati problem, necete gubiti vrijeme uzalud.

Malo vise od 7 dana...bio je na terenu i totalno je zaboravio da cim se vrati ide na pregled..i zato nije nista obavio par dana prije...

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

buhtlica23
    11. Prosinac 2020. 19:37

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Traveller

Lucky🍀

Traveller

Lucky🍀

Traveller a ciklusi su mi bez duphastona i klomifena 50+ pa ko bi ga znao, ali lutealna je 17 dana to znam. Da i meni da je netko rekao da ce me tude pisanje po stapicima veselit rekla bi ti si luda osoba, ali evo nas 🤷🏻‍♀️😂

Ma 13 DPO bi sve trebalo biti jasno iako vidjela sam kod jedne sirotice koja je imala pozitivan test tek na 14dpo. Zamisli to. 😂😂 Sreća pa su to tek iznimke. Ja bi već digla ruke od pisanja i čekala vješticu.

Ti bi cekala i nebi nikako docekala, jos bi mislila da nesto nije u redu 😂😂 sve u svemu ja vec po tempici znam kad stize M jer tocno 17dpo mi padne naglo i iduci dan mi dode M, e sad se digla u nebesa kao sto nikad do sad nije pa sretno mi 🤞🏻

Ma temp ti je nevjerojatna, moraš biti trudna. Sutra prvo gledam tvoj test, molim te do 7 da već bude na forumu. 😂😂😂

Yes sir!

Oooo paa ljepotooooooo 😍😍😍 nisi kriva sto si vatra živa

Škicam te sutra 😘😘😘

Suti maloprije su na poslu mjerili temp, a ja na celu 37.5, na zapescu 37…skoro me kuci poslali 😂 nadam se samo da ne lovim neku bolestinu di god me pipnes vruca, dlanovi gore, celo gori…. 😅

Tako sam i ja danas prosla 🤣 uvjerila sam ih da im ne valja toplomjer 🤣🤣🥰

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    11. Prosinac 2020. 19:40

Watson, nisam uspjela dobiti gin, poslala sam joj mail pa cu vidjeti sto kaze. Da mi je neko reko da cu se vesliti M 🤣🤣 
    Ne valja kad dode, ali bogme ne valja ni kad ne dode 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

watson009
    11. Prosinac 2020. 20:05

Anchy krivo ste postupili, apstinencija je 3-5 dana max. To vam nitko nije rekao ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    11. Prosinac 2020. 20:07

buhtlica23

Watson, nisam uspjela dobiti gin, poslala sam joj mail pa cu vidjeti sto kaze. Da mi je neko reko da cu se vesliti M 🤣🤣

Bas to 👆 nema menge ni plusa= najgore razdoblje 😥
    Ali koliko sam shvatila ti inace imas duze cikluse, moozda te iznenadi za vikend. Drzim palceve da sve bude u redu.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

buhtlica23
    11. Prosinac 2020. 20:10

watson009

buhtlica23

Bas to 👆 nema menge ni plusa= najgore razdoblje 😥
    Ali koliko sam shvatila ti inace imas duze cikluse, moozda te iznenadi za vikend. Drzim palceve da sve bude u redu.

Ma moji su ciklusi cisti nered. Nebi ih pohvatala baba vanga 🤣 zato i pijem tablete.
    Pa sve se nadam da ce stici, danas mi temp 37.5 🙄 prestale me sise bolit. Jedino su mi izbile 2 cvimbe 😅 nadam se da je to znak da nadolazecu M 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.