Evo nalaz od MM
https://ibb.co/Y2jPgPV
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Anchy, ja cu ti sve objasniti samo malo da nadodjem, imam glavobolju i uhobolju samo malo izvini da proradi tableta. Smiri se. ❤
Ancy koliko je bilo dana apstinencije prije davanja uzorka ? Tako nesto slicno smo vidjeli i kod Lindsay…
Probaj se smiriti,nista nije da se ne moze rijesiti, mlad je decko a dovoljan je samo jedan spermic...
Bude ti nasa iskusna L znala vise reci.
U svakom slucaju dobro da ste isli na pregled,sada cete ciljano rjesavati problem, necete gubiti vrijeme uzalud.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ancy koliko je bilo dana apstinencije prije davanja uzorka ? Tako nesto slicno smo vidjeli i kod Lindsay…
Probaj se smiriti,nista nije da se ne moze rijesiti, mlad je decko a dovoljan je samo jedan spermic…
Bude ti nasa iskusna L znala vise reci.
U svakom slucaju dobro da ste isli na pregled,sada cete ciljano rjesavati problem, necete gubiti vrijeme uzalud.
Malo vise od 7 dana...bio je na terenu i totalno je zaboravio da cim se vrati ide na pregled..i zato nije nista obavio par dana prije...
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Traveller a ciklusi su mi bez duphastona i klomifena 50+ pa ko bi ga znao, ali lutealna je 17 dana to znam. Da i meni da je netko rekao da ce me tude pisanje po stapicima veselit rekla bi ti si luda osoba, ali evo nas 🤷🏻♀️😂
Ma 13 DPO bi sve trebalo biti jasno iako vidjela sam kod jedne sirotice koja je imala pozitivan test tek na 14dpo. Zamisli to. 😂😂 Sreća pa su to tek iznimke. Ja bi već digla ruke od pisanja i čekala vješticu.
Ti bi cekala i nebi nikako docekala, jos bi mislila da nesto nije u redu 😂😂 sve u svemu ja vec po tempici znam kad stize M jer tocno 17dpo mi padne naglo i iduci dan mi dode M, e sad se digla u nebesa kao sto nikad do sad nije pa sretno mi 🤞🏻
Ma temp ti je nevjerojatna, moraš biti trudna. Sutra prvo gledam tvoj test, molim te do 7 da već bude na forumu. 😂😂😂
Yes sir!
Oooo paa ljepotooooooo 😍😍😍 nisi kriva sto si vatra živa
Škicam te sutra 😘😘😘
Suti maloprije su na poslu mjerili temp, a ja na celu 37.5, na zapescu 37…skoro me kuci poslali 😂 nadam se samo da ne lovim neku bolestinu di god me pipnes vruca, dlanovi gore, celo gori…. 😅
Tako sam i ja danas prosla 🤣 uvjerila sam ih da im ne valja toplomjer 🤣🤣🥰
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Watson, nisam uspjela dobiti gin, poslala sam joj mail pa cu vidjeti sto kaze. Da mi je neko reko da cu se vesliti M 🤣🤣
Ne valja kad dode, ali bogme ne valja ni kad ne dode 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Anchy krivo ste postupili, apstinencija je 3-5 dana max. To vam nitko nije rekao ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson, nisam uspjela dobiti gin, poslala sam joj mail pa cu vidjeti sto kaze. Da mi je neko reko da cu se vesliti M 🤣🤣
Bas to 👆 nema menge ni plusa= najgore razdoblje 😥
Ali koliko sam shvatila ti inace imas duze cikluse, moozda te iznenadi za vikend. Drzim palceve da sve bude u redu.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bas to 👆 nema menge ni plusa= najgore razdoblje 😥
Ali koliko sam shvatila ti inace imas duze cikluse, moozda te iznenadi za vikend. Drzim palceve da sve bude u redu.
Ma moji su ciklusi cisti nered. Nebi ih pohvatala baba vanga 🤣 zato i pijem tablete.
Pa sve se nadam da ce stici, danas mi temp 37.5 🙄 prestale me sise bolit. Jedino su mi izbile 2 cvimbe 😅 nadam se da je to znak da nadolazecu M
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji