Cure evo mene s pregleda 😀
Kaže doktorica da je sve super, dominantni folikul je na lijevom jajniku i ovulacija uskoro kreće, endometrij 7,7mm
Evo i slikica folikula 😀😀😀 kako je veliki
https://ibb.co/t457Hpb
🎉🎉🎉🎉🎉 Taj se mota oplodit 🥰
Mora*
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav curke,
Žao mi je zbog minusića, nadam se da još ima nade od ovog ciklusa, držim fige svima koje uskoro piške 🤞🏻
Jutros se ustanem da ću napraviti i taj “zadnji” test kad ono ipak vještica stigla. 🙄
E sad, imam pitanje, znaci ovaj/prošli je mjesec ciklus trajao 36 dana, prošli mjesec 34 dana a mjesece prije toga (28,30,28,31). Produžili su se znaci od kad smo krenuli radit na bebaču. Imate savjet kog datuma da sad (ne)očekujem M?
🥰😘
Lh trakice ne piskis?
Super Lisa, sad u napad😁 koliko mm je folikula,jel ti rekla? Bas me zanima. I kad pišneš na trakicu poslikaj pa da možemo usporediti🤭😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ancioo ti si 3dpo ?
Ja mislila više….
Mislim da je 4dpo
F&f je fulao ja bi rekla 😂
Ancioo ti si 3dpo ?
Ja mislila više….
Mislim da je 4dpo
F&f je fulao ja bi rekla 😂
Tako već da :)
Sanjarka,
Ovaj mjesec sam prvi put piskila LH trakice, od 9. dana ciklusa pa do 15.og, blage crtice, već sam bila odustala, onda sam oko 18og DC počela osjećati jajnik i reko idem krenut ponovo možda je stvarno kasnije O i bude mi dva dana tamna crtica i po Premom aplikaciji PIK je bio 20i DC
Sanjarka,
Ovaj mjesec sam prvi put piskila LH trakice, od 9. dana ciklusa pa do 15.og, blage crtice, već sam bila odustala, onda sam oko 18og DC počela osjećati jajnik i reko idem krenut ponovo možda je stvarno kasnije O i bude mi dva dana tamna crtica i po Premom aplikaciji PIK je bio 20i DC
Ajmo rec ako ti je bik bio 20dc, ovulirala si 21 ili najkasnije 22dc.
36dc si dobila mengu? Znaci da ti je lutealna faza traje skolskih 14 dana 🙂
Znaci sljedeci put od ovulacije 15ti dan ces dobiti ili neces mengu 🙂
Pik ne bik 😂
Sanjarka,
Tako je da, hvala ti puno na odgovoru. 🥰
Vidim ti uskoro piškiš plusić za svoju treću srećicu, od srca držim fige da ga ugledaš i da sve bude u redu ❤️🤞🏻🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji