Kako ste zene 🥰
Mene uhvatila neka prehlada, nismo hopsali po planu, valjda bude bolje do O 🤧🤧
Drugarica je radila nalaze hormona pa ako koja moze plizz da nam rastumaci... 🙏🙏🙏vidimo da je je Prolaktin povisen i da odnos Lh/Fsh nije dobar a oni su pojedinacno dobri.. ima redovne m, vise od pola godine se trude bezuspjesno.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Lemonadelover hej🤗 može biti implantacijsko,drzim🤞🤞🤞 da je. Napravi test za dan, dva pa ćeš vidjeti. Danas bi trebala biti 12 dpo onda?
Hej, hvala🥰🥰 tako je 12
Hoce li biti dobro ako napravim test kroz par sati s tim da jos nisam piskila jutros?
Uzmi onaj clearblue koji pokazuje 6 dana ranije. Ima bih sačekala do sutra ujutro ako možeš. 😁 ako ne piški popodne pa ako će biti negativan budeš onda još za koji dan ponovila🤞🤞🤞🤞
Napravila i negativan je ...
Lemonadelover žao mi je,ali možda je još prerano. Ponovi za 2 dana, drzim🤞🤞🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
ajmeeee Lucky temperaturaaaaaaaa sutra ujutro ✨✨✨✨✨
Sanjarka i Anabela i vaše temp su još par dana pa će i vaš testić
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Lemonadelover žao mi je,ali možda je još prerano. Ponovi za 2 dana, drzim🤞🤞🤞🤞🤞
Budem pa javim.. hvalaa🥰🥰🥰
Cure evo mene s pregleda 😀
Kaže doktorica da je sve super, dominantni folikul je na lijevom jajniku i ovulacija uskoro kreće, endometrij 7,7mm
Evo i slikica folikula 😀😀😀 kako je veliki
https://ibb.co/t457Hpb
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozdrav curke,
Žao mi je zbog minusića, nadam se da još ima nade od ovog ciklusa, držim fige svima koje uskoro piške 🤞🏻
Jutros se ustanem da ću napraviti i taj “zadnji” test kad ono ipak vještica stigla. 🙄
E sad, imam pitanje, znaci ovaj/prošli je mjesec ciklus trajao 36 dana, prošli mjesec 34 dana a mjesece prije toga (28,30,28,31). Produžili su se znaci od kad smo krenuli radit na bebaču. Imate savjet kog datuma da sad (ne)očekujem M?
🥰😘
Lisa Oho još malo i u napad 💪🏻
Daa sutra ce sigurno pik a mozda vec i veceras 🙂 baš sam uzbuđena 😍😍
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure evo mene s pregleda 😀
Kaže doktorica da je sve super, dominantni folikul je na lijevom jajniku i ovulacija uskoro kreće, endometrij 7,7mm
Evo i slikica folikula 😀😀😀 kako je veliki
https://ibb.co/t457Hpb
🎉🎉🎉🎉🎉 Taj se mota oplodit 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji