Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 08:36

tloza55

Evo graf od peerhodnog ciklusa koji mi je bio jasnijo nego ovaj, iako nisam sve popratilahttps://ibb.co/WfPK1nq

Ja i ovdje ne vidim neki skok poseban nakon o 🤔
    No nisi pratila cili ciklus pa mi je tesko rec 
    Ako dođe do sljedeceg ciklusa preporucam svakako lh trakice 
    Ta app koju imas ti ne racuna o po temp nego po prosjeku ciklusa 
    Skini f&f 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 08:39

freya_444

Meni došla M, napokon, cijeli dan imam bolove i nikamo da procurim tako da sam sretna sto je dosla. A istovremeno sam i tužna, al prođe me to, idemo dalje 😊
    Idem sad u pon na pretrage spolnih hormona i pomalo provjeravati dal je sve okej. Ako je, odlično, ako nije, barem ću znati koji je problem.

🤗🤗🤗🤗
    Super sta krecete s pretragama 
    Sta se prije sazna eventualni problem, prije se rijesi ❤️

Monstera
    12. Prosinac 2020. 08:42

maša25

Jutro :)
    Moram vam rec da sam se danas raspala , bas sam tuzna 😢😢😢😢 bas mi neide pa neide 😢
    Bila sam kod doktora, on mi je isto rekao a dobro sad 2 mjeseca necete radit na bebi pa sam rekla da nije bilo kiretaze i to i da planiramo. Rekao je sa TSH preko 4 da cu jako tesko ostat trudna i narucio me kod endokrinologa PAZITE OVO 27.04.2021.!!!!!!!!! Ma sta da ja do onda radim???? Dali je to normalno?
    Neznam ja sam bas razocarana i tuzna 😢😢😢😢😢

Ejla maša25, znam da to nije ono šta si očekivala da će ti reći, ali ako ćeš pričekati do 4.mjeseca i tada ići kod endokrinologa, mislim da imaš dovoljno vremena do poradiš na tsh. Odnosno promjenom prehrane i nekih navika mislim da se može bar malo sniziti, pa da onda nekako misli usmjeriš na to. Nemoj biti tužna, ako je samo tsh u pitanju to ćeš lako dovesti u red 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 08:43

Poppyy

Pozdrav djevojke…🤗

Inace sam tiha citacica🤭 ali sada sam u dilemi pa me zanima vase misljenje. Inace, pokusavamo negdje od 7/2020.

Moj ciklus je oduvijek tocan u dan, ovuliram 13. dan ciklusa i 28. dan dodje M, nema iznimki i tako je vec godinama🙌

E, sad…stvar je u tome da ja nikad nemam "egg white" iscjedak za vrijeme ovulacije, vec to bude oooobilan i proziran, ali tekuc iscjedak (dakle, vise tekuc nego bjelance), osjecaj bude kao da je M samo sto je prozirno😅

I tako, 5.12. je bio 13. Dan ciklusa i taj jaki iscjedak, mi smo hopsali i pokrili dane prije, taj dan i dva dana kasnije.

Danas, 6dpo nakon brisanja nesto gusto i prozirno, razvlaci se, bas kao sto se opisuje egg white 🧐🧐🧐

Je li moguce da mi O toliko kasni ili da se desila 2 puta?!🤨🤔🤔 Ne znam sto da mislim, ja se nadam da je nekakav simptom (znate kako je kada se od silne zelje hvatamo za najmanju sitnicu🙈)

Je li se koja susrela s time?

Ispricavam se na poduzem postu😅🤭

Grlim vas❤️

Dobro nam dosla 🤗
    Sad cu ja biti optimist
    U prosloj t sam upravo na 6dpo tj dan prije implantacije imala takav iscjedak, vrlo vrlo slican egg iscjetku. Ljepljiv, rastezljiv, samo malo gusci od bjelanjak
    Imam ga i sad pa bumo vidili za tjedan dana jel to stvarno znag necega ili normalan iscjedak 😂

Loza 💙😇
    12. Prosinac 2020. 08:44

joj... da ti iskreno kažem, nekako sam bila sretnija dok nisam počela pratiti plodne dane itd, žalim za danima kad nisam znala što je folikul 😂 pratim samo tu temperaturu za sada i već mi to stvara određeni pritisak, da uzmem još lh trakice mislim da bi prošvikala, ali ne gine mi to... 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 08:50

Inace dobro jutro svima ❤️

LadyDiana, Zuzuzujalica javite seeee
    Olimpija nas zaboravila 😔
    Curice, Mia kakvo je stanje kod vas? 

Meni 8dpo
    Sve kao i zadnjih dana
    Ljepljivi iscjedak, cice osjetljive na dodir, cesto piskenje..
    Jucer me pms nervoza uhvatila, pa žeđ nenormalna, pa neka suhoca u ustima 
    Ugl svega necega 
    A jel se mozak igra s menom 🙄 ili se nesto kuha 
    Bumo vidli kroz koji dan 🙂🤞

Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 08:51

tloza55

joj… da ti iskreno kažem, nekako sam bila sretnija dok nisam počela pratiti plodne dane itd, žalim za danima kad nisam znala što je folikul 😂 pratim samo tu temperaturu za sada i već mi to stvara određeni pritisak, da uzmem još lh trakice mislim da bi prošvikala, ali ne gine mi to…

😂😂

Ja sam skroz drugacija, mene sve to veseli 😂

Sanjarka88
    12. Prosinac 2020. 08:52

Anabelaaaa temp postojana vidim
    Kad ti inace krene padat? 

Bella🌟
    12. Prosinac 2020. 08:52

Jutro drage koje☕
    Mašo ma privatno ako imaš mogućnosti. Ovaj termin je presmiješan. Kao sto je rekla Traveller izvadi t3 i t4 privatno i obavi uzv i s tim otiđi privatno. Sretno draga,💕
    Mislim da mi je trakica počela blijediti. Ili nisam uhvatila pik ili ga nije ni bilo.
    Ovo je od jucer:
    https://ibb.co/rdzM2Wb
    A ovo je od danas:
    https://ibb.co/d60xZqS

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    12. Prosinac 2020. 08:53

Sanjarko simptomi ti bas lijepo zvuce😍😍😍😍🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.