Ma da ona je rekla spontani ali po meni je to biokemijska i ako je samo izaslo neznam zasto bi morala cekat… mislim da to samo tako kazu 🙈🙈🙈 btv to sam bila privatno kod ove svoje ne idem vise nikad 😂 iako je sve tocno rekla 🙈
Možeš odmah na bebu ako ti je maternica čista, nisi radila kiretažu tako da nemaš briga
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
I cure iz istre dali imate preporuku ginekologa ? 🙈
Dr. Belci! Naaaajbolji :) radi u croatia poliklinici u Puli i u općoj bolnici. Svaka preporuka. Jako prijazan, drag, sve ga možeš pitati, ma super super !
Lucija 16.12.2021.💗
I cure iz istre dali imate preporuku ginekologa ? 🙈
Maša, po tvojem opisu i ja mislim da je bila biokemijska, odnosno zakašnjela menga.
Ja sam privatno išla u Rijeku, ako ti se da ići do tamo mogu ti preporučiti dr. Ante Škrobonja, prije je radio u Medico a sad je u Poliklinici Gemini! Stvarno odličan doktor. I za Belcija sam čula da je jako dobar, ali nisam bila.
Dobro su ti cure napisale, ako nije vanmaterična možeš odmah u sljedećem ciklusu probati. Držim fige 🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Hvala vam cure ❤️ Dragan Belci?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mašo žao mi je... nadam se da cete moci odmah ponovno pokusavati i da ce biti brzo uspjesno 🙏🍀
Watson 😞 baš sam se nadala...
https://ibb.co/6W6SyL6
Il je pik ili ce skoro?
Sutra idem opet na uzv u petrovu pa me bas zanima kakva je situacija,obzirom da prosli tj nije bilo nicega!
lavanya to je pik
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Dajana s obzirom da ne pratis o ne znas kad je tocno bila tako da tko zna, mozda vec je nesto 🙂
Ja sam obe zadnje trudnoce skuzila rano po simptomima ali bez testa ne mozes znat
Svakakvih simptoma ima ovdje na temi pa ne bude t 🤷♀️
Drzim ti fige 🤞
Ja sam 2dpo pa me cijeli dan žiga lijevi jajnik i imala sam neki gusti ljepljivi iscjedak
Ni jedno ni drugo me inace ne prati
Ali s obzirom da jos ne moze biti nista nemam sta jos posebno razmisljat o tome
Mozda se kuha nesto, mozda sam se nahladila a mozda mi je naskodilo puno hopsanja 😂
Strpljen spasen 🙂
Da naravno
Nekazem sve je moguce
Strpljen spasen
Vidjet cemo 😊
Hvala 🥰
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
https://ibb.co/3YzGt5D
Cure, prijateljici je danas dan ocekivane, radila je test ne s 1.jutarnjim i crtica se pojavila nakon 25-30min, znamo da to nije ispravno, al s obzirom da se takvo nesto prije nije dogodilo zanimaju nas iskustva🙈
https://ibb.co/3YzGt5D
Cure, prijateljici je danas dan ocekivane, radila je test ne s 1.jutarnjim i crtica se pojavila nakon 25-30min, znamo da to nije ispravno, al s obzirom da se takvo nesto prije nije dogodilo zanimaju nas iskustva🙈
Pozdrav, imala sam isti taj test i isto iskustvo i nazalost nisam bila T .
Sortiraj odgovore
Najstariji