Evo cure mene s pregleda,
U maternici nema nicega, rekla je da je bio spontani..
moram jos provjerit da nije vanmaternicna u cet idem opet vadit betu da potvrdimo da pada.
Jedino me brine jer je rekla da sad 3 mjeseca moramo pocekat prije nego opet radimo na bebi da se maternica odmori?? Nekuzim zasto? Maternica je prazna i zdrava 😢 ja nezelim cekat hhaha dali ima netko slicno iskustvo? Dali mislite da mogu ponovo pokusavat?
Ako je bio spontani onda treba sacekati 3 mjeseca.
Žene bok! 🤗😁 kod mene ni danas nema vještice.
Ja sam valjda jedina žena ovdje koja nema ni jedan test za trudnocu, i nikad, al bas nikad ga nisam kupila hahah. Cekat cu jos dan, 2 pa ako zakasni to je to 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
moram jos provjerit da nije vanmaternicna u cet idem opet vadit betu da potvrdimo da pada.
Jedino me brine jer je rekla da sad 3 mjeseca moramo pocekat prije nego opet radimo na bebi da se maternica odmori?? Nekuzim zasto? Maternica je prazna i zdrava 😢 ja nezelim cekat hhaha dali ima netko slicno iskustvo? Dali mislite da mogu ponovo pokusavat?
To ovisi o dr do dr
Ja sam imala spontani a ne biokemijsku pa smo mogli odmah drugi ciklus, ne kuzim zasto bi ti trebala cekati

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mašo ako nije vanmatericna,mislim da možeš odmah ponovo. Meni su rekli da po novom smjernicama se može odmah a bila sam 10+4 kad sam saznala iako sam čekala pošto mi tijelo nije spremno. Ali sam mogla poslije slijedeće M normalno da sam htjela. Sad ne znam...
Super da je sve čisto.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Maso drzi se ❤ ja se nadam da ce ti iskusnije cure reci da mozes odmah krenuti dalje...ili da si mirna odi jos privatno!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ako je bio spontani onda treba sacekati 3 mjeseca.
Da ako je kiretaza, inace ne

Jako mi je žao, Mašo :(
Žene bok! 🤗😁 kod mene ni danas nema vještice.
Ja sam valjda jedina žena ovdje koja nema ni jedan test za trudnocu, i nikad, al bas nikad ga nisam kupila hahah. Cekat cu jos dan, 2 pa ako zakasni to je to 🤣
Ti si rekla da ti nikad ne kasni, pa te molim da kupis test danas 😁 pod hitno nam treba plusic

Drage moje nakon 3 negativna testa i 6 dana kasnjenja moja gadura je stigla u punom sjaju! Vec sam krenula ginicu tipkati panicni E-mail,dakle vikala sam na nju cim sam ju vidjela...zaprijetila sam joj ozbiljno da me vise tako ne zahebava, eto da znate i ostale koje cete ici na HSG da moze malo poremetiti ciklus! TO je ocito normalno...
Bacam se na pisanje zivotopisa i narucivanje na konzultacije u moju Betaplus❤👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ma da ona je rekla spontani ali po meni je to biokemijska i ako je samo izaslo neznam zasto bi morala cekat... mislim da to samo tako kazu 🙈🙈🙈 btv to sam bila privatno kod ove svoje ne idem vise nikad 😂 iako je sve tocno rekla 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji