Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    27. Studeni 2020. 19:16

Pikula1123

Pozdrav, pokušavam ovdje ucitat sliku, pa mi javlja grešku, zna li netko od vas kako da to popravim

Heeej, ma stavljanje slike tu vise ne radi nego sto radi..
    https://imgbb.com/ ucitaj ju tu pa link zaljepis ;)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Pikula1123
    27. Studeni 2020. 19:18

Tommyfame

Pikula1123

Pozdrav, pokušavam ovdje ucitat sliku, pa mi javlja grešku, zna li netko od vas kako da to popravim

Heeej, ma stavljanje slike tu vise ne radi nego sto radi..
    https://imgbb.com/ ucitaj ju tu pa link zaljepis ;)

Hvalaaa❤️

Tommyfame
    27. Studeni 2020. 19:19

Gumbica

Tommyfame

Gumbica

E da zaboravila sam napisat T&T i ja sam u Sesvetama 🤪🙈 Sad smo trio 🤣 😎

Aaa nemooooj me zezaaaaat!!! Aaaaa pa zakoooon!
    Di si u Sesvetama? Ja sam kod suda (zgrada preko puta PBZ-a) a T2 je tam negdje prema Dugom Selu..

Znaci i ti ides sa nama pišat po Bestu 😂😂😂

Hahaha moze ja sam za 🤣🤣
    I ja sam prema Dugom Selu u Novakima
    Mi smo tu dosli sa zapada prije pol godine tek tak da drustvo uvijek dobro dode 😊

Ajooooj svjeza u Sesvetama..ja nikako da se navikem na njih 🙈 ( a tu sam 4 godine) hahah

Hmmm mozda ste ti i T2 susjedeeee ☺☺☺

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Pikula1123
    27. Studeni 2020. 19:19

https://ibb.co/gyQtk4R evo nadam se da je uspjesno ucitana slika, samo me zanima da li i vi vidite drugu crtu ili sam ja sve to umislila🤯

Loza 💙😇
    27. Studeni 2020. 19:20

Pikula1123

https://ibb.co/gyQtk4R evo nadam se da je uspjesno ucitana slika, samo me zanima da li i vi vidite drugu crtu ili sam ja sve to umislila🤯

vidim ju i jaa 🥰🥰🥰

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    27. Studeni 2020. 19:23

Pikula1123

Vidi se Al nekako mi je tanka 🤔
    Koji si dpo? Kad trebas dobiti? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pikula1123
    27. Studeni 2020. 19:25

tloza55

Pikula1123

vidim ju i jaa 🥰🥰🥰

Dobro bar nisam luda😂 ovo su oni jeftini testovi sa ebaya, samo eto uopce se ne nadam nicem jer je ovo test od jucer ujutro, a danas ujutro sam ponovno radila test i nicega nije bilo, tako da... Ne znam nisam ni sama pametna! Da napomenem za 6 dana moram dobit i uopce je debilno da sam radila test tako rano, al eto imam ih puno pa sam to cisto iz znatiželje radila. Sad me zanima da li je stvarno moguce dobit lazno pozitivan test ili netko od vas mozda misli da ovo uopce i nije druga crtica nego neka greška, jer ži izgleda pretanko

Pikula1123
    27. Studeni 2020. 19:29

Samo da napomenem da ne trazim da mi netko od vas gata jesam li trudna ili ne😂😂 samo me zanima da li je netko od vas imao slicna iskustva sa ovim testovima, tražila sam po svim mogucim forumima, sve slike sam pregledala i nisam nasla nista slicno🤯

Loza 💙😇
    27. Studeni 2020. 19:31

Pikula1123

tloza55

Pikula1123

vidim ju i jaa 🥰🥰🥰

Dobro bar nisam luda😂 ovo su oni jeftini testovi sa ebaya, samo eto uopce se ne nadam nicem jer je ovo test od jucer ujutro, a danas ujutro sam ponovno radila test i nicega nije bilo, tako da… Ne znam nisam ni sama pametna! Da napomenem za 6 dana moram dobit i uopce je debilno da sam radila test tako rano, al eto imam ih puno pa sam to cisto iz znatiželje radila. Sad me zanima da li je stvarno moguce dobit lazno pozitivan test ili netko od vas mozda misli da ovo uopce i nije druga crtica nego neka greška, jer ži izgleda pretanko

nažalost nemam iskustva s tim kako izgleda pozitivan tekst, osim sa slika koje su cure sretnice ovdje objavile :D, ali svakako se nazire neka crta... svakako ponovi za par dana :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Gumbica
    27. Studeni 2020. 19:32

Tommyfame

Gumbica

Tommyfame

Gumbica

E da zaboravila sam napisat T&T i ja sam u Sesvetama 🤪🙈 Sad smo trio 🤣 😎

Aaa nemooooj me zezaaaaat!!! Aaaaa pa zakoooon!
    Di si u Sesvetama? Ja sam kod suda (zgrada preko puta PBZ-a) a T2 je tam negdje prema Dugom Selu..

Znaci i ti ides sa nama pišat po Bestu 😂😂😂

Hahaha moze ja sam za 🤣🤣
    I ja sam prema Dugom Selu u Novakima
    Mi smo tu dosli sa zapada prije pol godine tek tak da drustvo uvijek dobro dode 😊

Ajooooj svjeza u Sesvetama..ja nikako da se navikem na njih 🙈 ( a tu sam 4 godine) hahah

Hmmm mozda ste ti i T2 susjedeeee ☺☺☺

Ma joj pricaj mi o tom, jedino mi je super kj je sve kj ti treba na jednom mjestu u krugu kilometar 🤣🙈
    T2 javi se za potvrdu lokacije 👍🏻🤣

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.