Hvala cure moje i ja se nadaam da nece gospoje doci i da cemo slaviti plusicee. 😍😍😍😍
Dobrodosla Gumbice, stvarno kak je Lindsay rekla mlada mama bas lijepooo, drzim fige da maleni sto prije dobi bracu ili seku 😍😍
Hvala puno 😊❤️ i ja drzim fige da m ne dode
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Leah neka samo tamni😁drzim🤞🤞🤞🤞 za nedjelju
Mokosh ja još uvijek navijam za tebe, da ovakav pokloncic stavis pod bor🤞🤞🤞 ako ne, slijedeći mjesec odbrojavamo negdje oko stare godine skupa pa ćemo dobiti lijepi poklon za kraj ove i početak slijedece🤞🤞🎁🎀🎊
Gumbica i lea dobrodosle🤗🤗🤗i čim prije otišle 😘💛💛💝 lea,bas mi je drago za hsg da je super prošao, znam da boli u slucaju zacepljenog jajovoda,a inace je ok pregled.bas mi je žao da toliku muku mucite a sve je ok. Nadam se da cete uskoro ugledati plus🤞🤞🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Curke, evo ja stigla s posla, krenulo mi je ono smeđarenje tako da čini se da M dolazi i to dva dana ranije 😕
Šta ima kod vas? Jeli popiškio neko plusic? Danas ludnica na poslu da nisam uspjela ništa popratiti
Lisa drzim🤞🤞🤞 da ipak M ne dođe.
Leah divno je vidit ovo tamnjenje, nadam se da je zbog hcg porasta 😁😁 🤞🤞🤞 jedva cekam vidit tvoj plusic u nedilju ❤️
Gumbica i Lea dobro nam dosle 🤗🤗🤗 drago mi je da se nase drustvo povećava
Bas cemo se lipo tipkat na ljetnim ili jesenskim bebama 😊
Mokosh i Lisa jos se nadam da ipak ne stize m 😒🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Od koga točno s njuskala uzimate lh trakice?
Dobrodosla lea i jos brze otisla 😁
Hvala curke moje bas ste mi unjele neku pozitivnu energiju i vjerujem da ce ovaj 12 mjesec bit pun plusica🤞🤞🤞🤞
Od koga točno s njuskala uzimate lh trakice?
To i mene zanima, ja sam uzela u Mulleru i ljekarni, dobre su mi, ali ipak malo preskupe, pa ako netko zna bas ime/nadimak prodavaca kod kojeg uzimate.
Leah cekamo tvoj plusic za vikend ❤ vidim da si nasljedila Masu i njeno piskanje i ima tu pomaka lieijepo se vidi😂
Mokosh i Bella takoder mile moje zelim najljepsi vikend ...nadam se da nisam nikoga zaboravila od piskalica 👆
Pozdrav novim curama, dobro nam dosle!
Da se nadovezem za HSG , Lea-u mom slucaju je neprohodan jedan jajovod i bolilo je, ostra bol,ne znam s cime bih ju usporedila jer to nisam nikada osjetila...imala si srecu jer su tebi prohodni jajovodi.
Ne treba nikoga plasiti ali ako jajovodi nisu prohodni-boli ali se izdrzi,sve za nase male mrvice koje cekaju na svoj topli dom 🙏❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav, i ja sam nova, al vas citam vec neko vrijeme
Bila sam na ovoj temi prije malo vise od 2 god.. nismo jos krenuli na drugu bebu, razmisljamo vec duze o tome, ali nas koci ta korona i sve vezano uz to.. kako se vi nosite s tim i planiranjem trudnoce? Ja se iskreno grozim pregleda i bolnica, a opet s druge strane si zelim plusic pod bor.. za par dana plodni dani, a mi se jos dvoumimo..
Hej dobrodosla🤗 ono što sam ja naučila kad je u pitanju planiranje djece da treba izbaciti taj dio planiranja. Mi smo svašta po tom pitanju planirali pa je sve palo u vodu jer ne možeš utjecati na neke stvari. Tako da osobno, ne čekam da korona prodje jer ne mogu si priuštiti čekanje, tako da mi pokušavamo bez obzira jer ne znam kad će to biti, kad bude hoće li biti do kraja i sl.
Sretno što god odlučite,k god odlučite krenuti zelim da ugledate plus čim prije🤗💝💝💝
Hvala svima na dobrodoslici 😊❤️
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅