Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikula1123
    27. Studeni 2020. 19:34

tloza55

Pikula1123

tloza55

Pikula1123

https://ibb.co/gyQtk4R evo nadam se da je uspjesno ucitana slika, samo me zanima da li i vi vidite drugu crtu ili sam ja sve to umislila🤯

vidim ju i jaa 🥰🥰🥰

Dobro bar nisam luda😂 ovo su oni jeftini testovi sa ebaya, samo eto uopce se ne nadam nicem jer je ovo test od jucer ujutro, a danas ujutro sam ponovno radila test i nicega nije bilo, tako da… Ne znam nisam ni sama pametna! Da napomenem za 6 dana moram dobit i uopce je debilno da sam radila test tako rano, al eto imam ih puno pa sam to cisto iz znatiželje radila. Sad me zanima da li je stvarno moguce dobit lazno pozitivan test ili netko od vas mozda misli da ovo uopce i nije druga crtica nego neka greška, jer ži izgleda pretanko

nažalost nemam iskustva s tim kako izgleda pozitivan tekst, osim sa slika koje su cure sretnice ovdje objavile :D, ali svakako se nazire neka crta… svakako ponovi za par dana :)

Nemam mi ja zato i pitam 😂 vec godinu ipo dana ništa, i kao svaki put kad vidim negativan test necu se ja vise opterećivati i onda još napravim test 6 dana prije i pojavi se neka crtica koja se prije nikad nije pojavljivala i sad sam luda😂

Sunny_🐣
    27. Studeni 2020. 19:35

Pikula123 ne znam jesam dobro shvatila. Test od jučer ujutro i crtica se pojavila danas ili? ako se crtica ne pojavi u roku od 10-15 minuta odnosno ako se pojavi puno kasnije onda se nažalost ne može uzeti u obzir rezultat  ako sam ja krivo shvatila i crtica se pojavila unutar 15ak minuta onda je svakako pozitivan 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Pikula1123
    27. Studeni 2020. 19:39

Sunny_

Pikula123 ne znam jesam dobro shvatila. Test od jučer ujutro i crtica se pojavila danas ili? ako se crtica ne pojavi u roku od 10-15 minuta odnosno ako se pojavi puno kasnije onda se nažalost ne može uzeti u obzir rezultatako sam ja krivo shvatila i crtica se pojavila unutar 15ak minuta onda je svakako pozitivan

A gle pojavila se ona u roku 10 minuta, ali mene brine sto je to izrazito tanka crta, i jutros sam ponovila test isto sa prvim jutarnjim i nije se pokazalo ništa🙄 

Sunny_🐣
    27. Studeni 2020. 19:43

Pikula1123

Sunny_

Pikula123 ne znam jesam dobro shvatila. Test od jučer ujutro i crtica se pojavila danas ili? ako se crtica ne pojavi u roku od 10-15 minuta odnosno ako se pojavi puno kasnije onda se nažalost ne može uzeti u obzir rezultatako sam ja krivo shvatila i crtica se pojavila unutar 15ak minuta onda je svakako pozitivan

A gle pojavila se ona u roku 10 minuta, ali mene brine sto je to izrazito tanka crta, i jutros sam ponovila test isto sa prvim jutarnjim i nije se pokazalo ništa🙄

da, čudno skroz  držim fige da sutra ujutro bude pozitivan 🤞🏻🤞🏻

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Pikula1123
    27. Studeni 2020. 19:45

Sunny_

Pikula1123

Sunny_

da, čudno skrozdržim fige da sutra ujutro bude pozitivan🤞🏻🤞🏻

Po nekoj logici trebalo se onda i jutros nešto vidit ako je stvarno trudnoća, a ocito nije😞 samo eto ide mi na živce zašto se uopce i ova betežna crtica morala pojavit samo da me zbuni i izludi😂

Tommyfame
    27. Studeni 2020. 19:53

Pikula1123

Sunny_

Pikula1123

Sunny_

Po nekoj logici trebalo se onda i jutros nešto vidit ako je stvarno trudnoća, a ocito nije😞 samo eto ide mi na živce zašto se uopce i ova betežna crtica morala pojavit samo da me zbuni i izludi😂

Koliko sam skuzila imas jos 6 dana do ne menge?
    E meni su ti kinezi skroz cudni,isto sam imala sjenu kao i dosta cura..
    Najbolje bi ti bilo uzet ClearBlue test (onaj sa jednom crticom) i njega napravit :) meni je on nekak najpouzdaniji 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    27. Studeni 2020. 19:55

Gumbica

Tommyfame

Gumbica

Tommyfame

Gumbica

E da zaboravila sam napisat T&T i ja sam u Sesvetama 🤪🙈 Sad smo trio 🤣 😎

Aaa nemooooj me zezaaaaat!!! Aaaaa pa zakoooon!
    Di si u Sesvetama? Ja sam kod suda (zgrada preko puta PBZ-a) a T2 je tam negdje prema Dugom Selu..

Znaci i ti ides sa nama pišat po Bestu 😂😂😂

Hahaha moze ja sam za 🤣🤣
    I ja sam prema Dugom Selu u Novakima
    Mi smo tu dosli sa zapada prije pol godine tek tak da drustvo uvijek dobro dode 😊

Ajooooj svjeza u Sesvetama..ja nikako da se navikem na njih 🙈 ( a tu sam 4 godine) hahah

Hmmm mozda ste ti i T2 susjedeeee ☺☺☺

Ma joj pricaj mi o tom, jedino mi je super kj je sve kj ti treba na jednom mjestu u krugu kilometar 🤣🙈
    T2 javi se za potvrdu lokacije 👍🏻🤣

E bas to hahaha zato tramvaja ne vidjeh jako dugo hahaha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lullaby
    27. Studeni 2020. 19:58

Dobrodošle nove trudilice. Držim svima 🤞
    Pikula možda da kupiš u ljekarni neki osjetljiviji test? Čudno mi je to bila, pa nestala. 
    Cure ja kupila digitalni clear blue da sutra potvrdimo crtu da je ne tražimo povećalom, al vidim da je osjetljivost 25. Nisam poslije stigla do ljekarne po osjetljiviji, pa će valjda biti ok i ovo. Ako je onaj iz Mullera pokazao valjda će i ovo dva dana posli. M sam očekivala u ponedjeljak, 30.11. Imam još jedan obični neke druge marke. Sutra pišnem oba da vidim situaciju.

Pikula1123
    27. Studeni 2020. 20:00

Tommyfame

Pikula1123

Sunny_

Pikula1123

Sunny_

Koliko sam skuzila imas jos 6 dana do ne menge?
    E meni su ti kinezi skroz cudni,isto sam imala sjenu kao i dosta cura..
    Najbolje bi ti bilo uzet ClearBlue test (onaj sa jednom crticom) i njega napravit :) meni je on nekak najpouzdaniji

Ja sam ih do sada uvijek koristila i nikad mi se ovo nije dogodilo. Znam da sam uranila sa testom😂 iskreno bezveze sam ga radila i racunala sam da se nece vidit ništa, kad ono ovo se pojavi, cak se i malo bolje vidi uživo nego na slici. I onda danas ujutro na novom testu ništa tako da stvarno ne vjerujem da je trudnoća u pitanju al isto me zbunilo i izludilo skroz, testirat ću se ja opet sutra ujutro pa cu vidit, ako opet bude negativno ko i jutros cekat cu da mi zakasni ako ima volju i tek onda cu se ponovno testirat, pa vam javim sve😁 i ako koja cura ima iskustva sa ovim plizz neka nešto napiše pa taman i da se nemam cemu nadat, živo me zanima. 😁 A vama hvala na brzim odgovorima😁

Pikula1123
    27. Studeni 2020. 20:03

Lullaby

Dobrodošle nove trudilice. Držim svima 🤞
    Pikulamožda da kupiš u ljekarni neki osjetljiviji test? Čudno mi je to bila, pa nestala.
    Cure ja kupila digitalni clear blue da sutra potvrdimo crtu da je ne tražimo povećalom, al vidim da je osjetljivost 25. Nisam poslije stigla do ljekarne po osjetljiviji, pa će valjda biti ok i ovo. Ako je onaj iz Mullera pokazao valjda će i ovo dva dana posli. M sam očekivala u ponedjeljak, 30.11. Imam još jedan obični neke druge marke. Sutra pišnem oba da vidim situaciju.

Kupit cu ga cim mi zakasni, samo me eto ovo zbunilo jer stvarno se nešto vidi, a opet tanka je al opet vidi se 😂 pa me eto samo zanimalo da li je netko od vas imao slicno iskustvo, nista drugo. Imam ja još 6 dana do ocekivane tako da neću žurit sa testom iz ljekarne, ovog sam radila bezveze jer ih doma imam 10-ak a i nisu skupi pa mi nije bilo žao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.