Čestitam Mašo, divna vijest i zavidim ti! Neka bude sve uredno ❤!
Imam pitanje za sve koji znaju citat trakice. Testirala na 11. dan ciklusa i druga crtica se dobro vidi, a danas (13.dan) skoro pa nista. Sta to znaci, da je ovulacija pri kraju ili ?? 🤷🏼♀️
https://ibb.co/D8Z8GZH
Joj te zelene su i mene izmucile..no po ovome bi ja rekla da ti jos nije bila ovulacija..
Jer ni ova sto je tamnija nije pik..pa nastavi piskit i dalje.
Meni je isto tak kod zelenih znalo varirat no kad je bio pik bio je bas pravi :)
Mislis? Sutra poslijepodne cu opet piskit trakicu pa cemo vidjet situaciju. Svakako pokrivamo jos. 🙃
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Imam pitanje za sve koji znaju citat trakice. Testirala na 11. dan ciklusa i druga crtica se dobro vidi, a danas (13.dan) skoro pa nista. Sta to znaci, da je ovulacija pri kraju ili ?? 🤷🏼♀️
A 12dc nisi testirala?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Maso, legendo!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 neka bude dosadna i uredna ❤️
Mislim da je Lindsay pitala je li ovulacija bila kasnije ako je M kasnila. Ja mislim da da - nekako je pravilo da folikularna faza ( prij O) moze varirati, ali da je lutealna uvijek ista. Tako da, od dana M oduzmi koliko ti inace traje lutealna faza i dobit ces dan ovulacije.
Meni ciklus zna varirati cak i u 10 dana, ali mi je O uvijek 16 dana prije dana kad dobijem vjesticu.
A 12dc nisi testirala?
Jesam, ali pre kasno obzirom da vise od pola dana nisam bila doma. Na vecer uopce nije bilo crtice, mozda obris samo kad bi se dobro zagledali. Mislim da nije mjerodavno, popodnevni mi se cini najtocniji. 🤷🏼♀️ Vidjet cemo sutra.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure ja sam trudna 😳😍😍😍
Cestitam :)
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Ancio draga, od kada vi pokusavate? Jeste radili neke pretrage? (Oprosti ako si vec to pisala)
Draga Mašo, vesela curice! Od srca ti cestitam! ❤ mjesec kada se nisi previse nadala je bio dobitan! Mrvica je tu i to je najbitnije! Nadam se da ces nas skicnuti jer ce biti pusto bez tebe, navikla sam ipak si tu nekoliko mjeseci... saljem ti veliki zagrljaj🙏
Ancioo zao mi je zbog vjestice 😩 ja bih na vasem mjestu krenula dalje s pretragama, mozda je samo neka sitnica u pitanju koja vas koci u ostvarenju cilja. Drzi se i zapamti, tona cokolade i spremanje strategije za iduci ciklus!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Andela ja se samo uzdajem u tvoju kasniju O i lazno negativan testic! 🙏❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
E cure moje drage ste mi sve do jedne, hvala vam puno ❤️
Imam dosta grceve nadam se da ce sve bit uredu 😍
I vama zelim samo jedno, a to je da se dodete samnom druzit u ljetne bebe 🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lavanya nisi pitala, mi smo spontano odlučili kao ne čuvat se kraj 4 mj početak 5 mj
Al tu nismo ništa pretjerano pokušavali jer je m zaista bio malo malo na terenu, u 9 mj kad sam dobila tj kraj smo krenuli sa trakicama i prvi put sam sad pogodila PIK ovak mj tak da onako aktivno će bit treći ciklus
Watson rekao je m sam da ako ne uspijemo u roku 3 mj da će otići i on na pretrage 😍🥰
Ja vjerujem da je sve ok samo eto :) idemo ovaj novi ciklus s novom strategijom, vidiš masu od 7mj i sad su uspjeli 🧡💜💪🏻 Vjerujem da ćemo i mi
Da, nije to dugo...iako nam se cini beeeskrajnoo..tim vise jer smo vj svi ocekivali da ce to ici odmah... mi vrlo vjerojatno ne bi isli jos na humanu da nema te endo
Bit ce ovaj dobitni 💪🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji