Meni je cini se ovaj mjesec jedini simptom dolaska menge uzasna migrena… jedva prezivjela noc 🥴🥴 a ni sada nije puno bolje 😔😔 ostalo nista!…sise i dalje velike i bolne…ali je temp malo pala
Meni su za glavobolju pomogle kapi etericne od metvice neke ne znam ni ja koje su tocno moram pogledati. Namazala si na sljepocnice i ispod nosa. Legla jedno pola sata i prosla me. A imala sam glavobolju cijeli dan popila cak i tabletu koja nije nista pomogla(ne volim piti tablete i uzimam ih u krajnjoj nudzi) probaj mozda pomogne.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Meni je cini se ovaj mjesec jedini simptom dolaska menge uzasna migrena… jedva prezivjela noc 🥴🥴 a ni sada nije puno bolje 😔😔 ostalo nista!…sise i dalje velike i bolne…ali je temp malo pala
Baš mi je žao, ja jedino imam problema sa sinusima jakim i ne podnosljivim, al sad vec neko vrijeme nemam.Kad je pala temp. kad si dobila ili?
Pala je jutros s 36,9 na 36,8...i nisam jos dobila 😒
Bol u sinusima je isto bas grozna 😔 ja u zadnjih par mjeseci imam dvije migrene mjesecno, jednu slabiju i jednu ovakvu uzasnu🥴🥴
Meni su za glavobolju pomogle kapi etericne od metvice neke ne znam ni ja koje su tocno moram pogledati. Namazala si na sljepocnice i ispod nosa. Legla jedno pola sata i prosla me. A imala sam glavobolju cijeli dan popila cak i tabletu koja nije nista pomogla(ne volim piti tablete i uzimam ih u krajnjoj nudzi) probaj mozda pomogne.
Ma ja se cijela namazem s time😅 ne pomaze, samo kratko skrene misli jer me pece ko ludo sve😅 al inace ne pomognu mi ni tablete bas za migrenu od neurologa 🥴 ugl groznoooo
Baš mi je žao, ja jedino imam problema sa sinusima jakim i ne podnosljivim, al sad vec neko vrijeme nemam.Kad je pala temp. kad si dobila ili?
Pala je jutros s 36,9 na 36,8…i nisam jos dobila 😒
Bol u sinusima je isto bas grozna 😔 ja u zadnjih par mjeseci imam dvije migrene mjesecno, jednu slabiju i jednu ovakvu uzasnu🥴🥴
Jel nesto koristis da ublazis, znam da su ne podnosljive, 😵
Ljudi oprostite u ludilu sam,radim,nisan vas sve stigla procitat
Jutros san vadila betu i 145 je.
Zvala sestru i kaze malo je to,napravi u utorak opet.
E sad meni je zadnja menstruacija bila 18.10.
A gin me pratio i rekao 19 dan ciklusa da je bila ovulacija tad je vidio zuto tijelo,sad vjerovatno je bila po meni ovulacija 18 tog al on je 19 tog vidio zuto tijelo
Jel ovo mala beta jel zna ko ?
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Pala je jutros s 36,9 na 36,8…i nisam jos dobila 😒
Jel nesto koristis da ublazis, znam da su ne podnosljive, 😵
Ma svasta nesto, ali zapravo jedino sto stvarno pomogne je odlazak na hitnu
https://ibb.co/Qbzqn8c
ovako cu ja a i ostale ugledat za BOZIC, m nije jos dosla ali stize za vikend a iduci ciklus ce bit nas![]()
zahvaljujem se na svakoj podrsci, danas se druzim sa cokoladom i skicam vas
❤💝💝 šaljem virtualne zagrljaja draga Anci💝💝🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF Dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
https://ibb.co/Qbzqn8c
ovako cu ja a i ostale ugledat za BOZIC, m nije jos dosla ali stize za vikend a iduci ciklus ce bit nas![]()
zahvaljujem se na svakoj podrsci, danas se druzim sa cokoladom i skicam vas
Joooj slike, bas si me raznjezila. I ja bi taaaako, ako Bog da 😍🙈 ja vec imam u glavi kako bi iznenadila covika, kad bi ostala trudna 🙈
A gin me pratio i rekao 19 dan ciklusa da je bila ovulacija tad je vidio zuto tijelo,sad vjerovatno je bila po meni ovulacija 18 tog al on je 19 tog vidio zuto tijelo
Hmmm . Jesi li pratila O prije tog pregleda još,ili bila na ultrazvuka? Jer ako je doktor vidio žuto tijelo to znači da je O bila ali ne može znati nikako kad je bila. To može znati ako je pratio ultrazvukom folikula prije O. Koliko si sad trudna točno, što kaže doktor?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF Dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Nije mala beta
Jucer ti je bio 14dpo
A idealna beta na 14dpo je oko 100, tj super je ako je troznamenkasta
A tebi je odlicna 😊
Izvadi svakako opet da vidis jel se pravilno dupla pa su mirna ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji