Rano, Masa ❤️ Ja, kao najnestrpljivija osoba na svijetu, preporucam da ponovis za 3 dana. Znam da je tesko, da barem postoji neki alarm koji su upali odmah poslije hopsanja, da znas da je dobitno 😂❤️
A znam da je rano, nisam ni pretjerano tuzna... ali nekako si mislim da je T da bi mozda imala koji simptom i da bi test mozda pokazao sjenicu.
Najteze mi je od svega rec M i onda on bude bas zalostan pa me to onda najvise pogodi 🙈
Ali dobro je ako nije ovaj mjesec onda cemo dobit terapiju od gin za tu bakteriju koja nije 100% otisla pa ce onda dr mjesec bit dobitan ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Marty i što se tiče testa, i mene je bas strah, al ja ću ga raditi 30.11. Ako ne dođe do tad M jer je to 17 dpo i tad bi trebala biti sigurna. Koji si ti dpo danas?
Danas sam tek 3. dpo. Meni ce 30.-tog biti 14.dpo Hmm.. a vidjet cu, ako budem nestrpljiva mozda napravim.. 🙈 joooooj
🤭🤭
A koliko tebi traje lutealna?
Evo me! uf tipkate sve u 16 😂
Bella iskreno isla sam guglat kaj je lutealna 🙈 evo pojma nemam, mozda sramota al eto. puno sam stvari vec i naucila o svom tijelu i ciklusu na ovom forumu a tu sam tek 3 tjedna zato zenice hvala kaj dijelite svoje znanje i iskustva i educirate nas koje znamo manje❤
nego, lutelana- ako sam dobro pokopcala mjeri se od dana ovulacije do dana menstruacije i to bi ti meni onda bilo 14 dana. m obicno dobijem 28. dc a o mi sad bila 14. dc
Kak si ti danas?
Mara5 plan ti je 🔝😁👌😉👑
Divna eee ako se tebi ne primi sad, onda ne znam kome hoce! 🤞🍀 to je trud heheh 😉
Sanjarka kaj to citam da bus castila 😁😍😍😍 drzim figeee zeno, nekad neplanirano jos najbolje ispadne 😊😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Maso ja nisam imala nikakav simptom osim 9.ili 10.dpo poceli bolovi kao pred m i mislila da je sve gotovo....tek 16.dpo radila test, kad nije stigla m....
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Sta je najgore ja kad filtriram te glupe testove svaki mjesec vidim sjenicu 🙈😂
https://ibb.co/GPMkMwh
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Hahaha hvala cure ajde probat cu vidit za par dana ako ne bit ce drugi mjesec ❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
7 dpo, odnosno 8 dana prije M je prerano za pravit test? Da ne bacam novce uzalud, a tak sam znatizeljna 🤣
Rano jeee
Prije 9dpo nikako, a i onda je vjerovatno pre rano
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma Mašo prerano je, implantacija još nije ni bila pa niti tog hormona koji je potreban da test očita sjenu. Isto kao implantacijsko krvarenje tako i rani pozitivni testovi (8,9,10 dpo) su rijetki i više su iznimka nego pravilo. Ali.. ti si naša testerica i znam da voliš testirati pa se ne brini i samo radi testove i svakako ponovi za koji dan 😘😘❤💝
Marty hehe da, lutealna je od O do M. Moja je recimo 16 dana. I ona je za razliku od prve faze ciklusa stalna. Znači tebi je svaki mjesec lutealna onda 14 dana i nakon O kad prodje 14 dana,"15. Dan " ti dode M. Bas nas kma puno za 30.11.🤭🤭🤭
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF Dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Meni je cini se ovaj mjesec jedini simptom dolaska menge uzasna migrena... jedva prezivjela noc 🥴🥴 a ni sada nije puno bolje 😔😔 ostalo nista!...sise i dalje velike i bolne...ali je temp malo pala
Meni je cini se ovaj mjesec jedini simptom dolaska menge uzasna migrena… jedva prezivjela noc 🥴🥴 a ni sada nije puno bolje 😔😔 ostalo nista!…sise i dalje velike i bolne…ali je temp malo pala
Baš mi je žao, ja jedino imam problema sa sinusima jakim i ne podnosljivim, al sad vec neko vrijeme nemam.Kad je pala temp. kad si dobila ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji