Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    20. Studeni 2020. 13:48

anci000 🌸💞

https://ibb.co/Qbzqn8c

ovako cu ja a i ostale ugledat za BOZIC, m nije jos dosla ali stize za vikend a iduci ciklus ce bit nas
    zahvaljujem se na svakoj podrsci, danas se druzim sa cokoladom i skicam vas

Hahahahaha ovo je vrh! Fake it till' you make it 💪
    Ajme cure moje koliko tipkate :)
    toncica mislim da je za ovo razdoblje odlicna beta,no vise od toga bitno da se ispravno dupla. Tako da ponovi za 2 dana..budemo privlacili brojki 317 🤞🤞🙏

Ostale cure koje uskoro piskite sretnooo 🤞🤞 temp.vam zvuce obecavajuce.

A mi Božićne mamice idemo radit tjelovježbu 😂 širi noge,skupi noge,guza u zrak,svijeća..i tako par puta

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

anabelaaaa
    20. Studeni 2020. 13:53

anci000 🌸💞

anabelaaaa

anabelaaaa

Ancio,pogledaj ovaj graf….tako da tvoj mali pad temp ne mora znaciti lose
    https://ibb.co/cFb98YV

Zene hopsaju uveliko…Mogu jedino vikendom ujutro,ostalim danima jedino u 5h. 😂 pa da idem na posao prljava 😂

nista, iduci ciklus pod muss ujutro i svaki drugi dan
    kad ugledam pik ima da hopsamo i ujutro i popodne i navecer

😂😂Moj to je bio mogao izmoc😂 a nisam ni ja puno bolja 😂

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Tommyfame
    20. Studeni 2020. 14:10

Andela111

Ancioo, samo da znas da vise seksa nije uvek dobro, Mislim da mozda trebas malo da se opustis i ne radis presing svom dragom, previse si se opteretila, opusti se malo. Svaki drugi dan je sasvim dovoljno.

Potpisujem! To sam ja radila svom muzu. Taj presing 'moras sad!' I kad je najvise trebao zakazao je! Plus plivaci nisu toliko regenerirani ako se stalno produciraju. Mislim sa razlogom za spermiogram traze apstinenciju.
    Mi u plodnim danima svaki drugi dan i onda na pik jednom i na ovulaciji. 
    Tako smo i na dobitnom ciklusu..plus stvarno moras biti opusten i uživat u seksu..generalno u zivotu izvan 'moram sad i odmah zatrudnit'! 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Pinki123
    20. Studeni 2020. 14:26

Divna_Sa

I ja imam cesto glavobolje zbog sinusa, i pomogne mi ulje japanske metvice, namazem se sva, ispod nosa, celo, iza usiju. Pomogne mi, pa ne moram piti tabletu. Nije lose imati pri ruci.

Ja sam uzela nedavno neke kapi od jedne casne, dosta ljudi idu kod nje, pa pomaze. Nekome se i ne vrate sinusi i ne bole od kad su te kapi koristili. 

sassy
    20. Studeni 2020. 14:43

Tommyfame

Andela111

Ancioo, samo da znas da vise seksa nije uvek dobro, Mislim da mozda trebas malo da se opustis i ne radis presing svom dragom, previse si se opteretila, opusti se malo. Svaki drugi dan je sasvim dovoljno.

Potpisujem! To sam ja radila svom muzu. Taj presing 'moras sad!' I kad je najvise trebao zakazao je! Plus plivaci nisu toliko regenerirani ako se stalno produciraju. Mislim sa razlogom za spermiogram traze apstinenciju.
    Tako smo i na dobitnom ciklusu..plus stvarno moras biti opusten i uživat u seksu..generalno u zivotu izvan 'moram sad i odmah zatrudnit'!

Moj muz je od kako radimo na bebi, izgubio totalno volju za sex, bukvalno ga moram natjerat svaki put. Jako je stresno i meni i njemu. Ne znam koji problem on ima, kaze da ne moze kad mu nije sponatno... meni to prilicno tesko pada pa eto, nekako se natjeramo. I on stvarno zeli dijete al ima neke blokade kad se ganjaju ti tempirani odnosi.
    Citam neka od vas je napisala loze vas trakice i kontam - blago vama :D

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

Divna 🎀
    20. Studeni 2020. 14:47

Mi hopsamo iz gusta, ovaj ciklus smo stvarno odlucili da nadomjestimo propusteno vrijeme. 😁
    Kod dobre sperme, moze i par puta na dan, jer se ona oporavi kroz koji sat. Kod loseg spermiograma, najbolje je npr. Izbaciti "staru permu" 3 dana prije pika, pa napraviti pauzu ta 3 dana i onda pokriti pik, jednom dnevnom ili kroz cijeli taj period svako drugi dan. Meni je tako ginic objasnio.
    Uglavnom, probat ne pritiskati sebe ni muza, vec iz ljubavi, pa ce se nadam se nesto i roditi iz te ljubavi 🥰🥰

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Tommyfame
    20. Studeni 2020. 14:50

Cure molim vas gledajte ovo..znaci mene netko tu jebe,a to nije muz 😂😂

https://ibb.co/1fSZx8D trakica od jucer i trakica od danas!! Za ranit se evo!

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Divna 🎀
    20. Studeni 2020. 14:51

sassy

Tommyfame

Andela111

Moj muz je od kako radimo na bebi, izgubio totalno volju za sex, bukvalno ga moram natjerat svaki put. Jako je stresno i meni i njemu. Ne znam koji problem on ima, kaze da ne moze kad mu nije sponatno… meni to prilicno tesko pada pa eto, nekako se natjeramo. I on stvarno zeli dijete al ima neke blokade kad se ganjaju ti tempirani odnosi.
    Citam neka od vas je napisala loze vas trakice i kontam - blago vama :D

Ja sam napisala 😁 Mi prvi put radimo s trakicama, kad smo vidjeli pik, poludili smo 😂 haos smo napravili.
    Probaj sa svijecama, muzikom, mozda koji hot film da vam pustis 🤷‍♀️ zacini vam malo, a bebica ce doci 🤞🤞

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    20. Studeni 2020. 14:56

Tommyfame

Koji ti je DC, mozda si bas razrijedila urin? Kao da je ovulacija prosla.. jeste li pokrili?
     Za svaki slucaj i danas hopsajte i probaj veceras ponovo trakicu

Tommyfame
    20. Studeni 2020. 15:00

Divna_Sa

Tommyfame

Koji ti je DC, mozda si bas razrijedila urin? Kao da je ovulacija prosla.. jeste li pokrili?
    Za svaki slucaj i danas hopsajte i probaj veceras ponovo trakicu

Ma neeee vec je naglo potamnila..tek ce sad pik. Nisam napisala da je trakica ispod od jucer.
    Al ono obicno mi postepeno tamni a ne ovak preko noci skoro pik 😂 danas sam dc15,obicno mi O bude na dc19 no eto kao i obicno seta se haha

Mi smo sad u fazi svaki drugi dan,no ako navecer bude pik onda je malo zesca akcija 😂

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI