Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Studeni 2020. 09:17

Traveller

tina25

Traveller kod nas obrnuto, on se rano budi a ja bas volim dugo spavati hehe

Blago ti se. 😍 Ma sad ću ga kao slučajno probudit. 😂😂Dosta mi je ležarine od pola 6. Ide mi se do šume u šetnju, ali kad vidim van ovu odurnu maglu, najradije bih ostala u krevetu cijeli dan. 😁

Dođi k nama, sunce u svih šesnet 🌞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Studeni 2020. 09:17

Bella🍁

Hvala Sanjarko moja virtualna dr😁😁❤ I hvala Traveller💛💛

❤️

Lullaby
    14. Studeni 2020. 09:20

Mm i ja smo spavalice. Nikad ne idemo spavati prije 11ipo, ponoć, a vikendom oko 1,2, pa se ujutro izležavamo. Vidim da ste vi svi u pogonu od 6,7. Dok se ja dignem već imam štivo uz kavu 😊
    Piškim ja i dalje na testiće, pa ćemo vidjeti. Baš me strah da nema pika jer prošli mjesec nisam osjetila o. A inače dok nismo počeli raditi na bebi, svaki mjesec sam osjetila bol kad ovuliram. 

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

Sanjarka88
    14. Studeni 2020. 09:29

Lullaby bit ce, tek si 12 dc 🤞🤞🤞

Traveller kad smo vec kod vitamina D. Si ga vadila? On ti je cesto snizen kod autoimunih bolesti 

tina25
    14. Studeni 2020. 09:35

Bas to, kad pogledam kroz prozor i vidim ovako tmurno vrijeme jos vise nemam volje za ustat se iz kreveta...ali kod nas bar danas nema magle...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

anabelaaaa
    14. Studeni 2020. 09:48

Mi smo dali uzorke,cekamo nalaze.Iza 13h su gotovi,javim vam😊

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Divna 🎀
    14. Studeni 2020. 09:50

Jutro zene ☕🥐 . 
    Kad je ovako maglovito, bas mi se ne zuri iz kreveta.  Kako sam bila na bolovanju, totalno sam pomjerila lijeganje i ustajanje. Ali od ponedjeljka krece posao i redovno ustajanje u 6i30 h. 
    Sinoc sam po prvi put piskila LH trakicu, na 6 dc 🙉 i mogu vam reci da je zabavno 😂  trakica skoro pa bijela, blago se nazire crta uzivo, a slici se ne vidi.
    Od ponedjeljka na 9 dc cu  krenuti aktivno, mislim da se nece nista bitno promijeniti za vikend.
    Koliko cekate da se osusi trakica, pise 10 minuta? Kupila sam one roze za ebay-a.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    14. Studeni 2020. 09:51

anabelaaaa

Mi smo dali uzorke,cekamo nalaze.Iza 13h su gotovi,javim vam😊

Sretno🤞🤞💪💪

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Studeni 2020. 09:54

Bokic evo padobranke sa lh....🤣
    Maso drzi se evo i ja sam se borila sa glupom koronom. Sutra mi je zadnji dan izolacije. E popi* cu vise doma. Jedva cekam dir jedan nabacit. 😊

Divna 🎀
    14. Studeni 2020. 09:55

Jucer  sam samo citala i moram i ja da pohvalim Traveller i Tommyfame, unijele ste vederinu i smijeh u ovu grupu. Uvijek je ovdje bilo pozitive u vidu podrske, ali nekad nam stvarno treba zezancije i sale, dok svi cekamo nesto, bilo O, M, plusic ili rezultate nekih pretraga,  pa nam je glava puna svakakvih misli. Braco cure! ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.