Traveller kod nas obrnuto, on se rano budi a ja bas volim dugo spavati hehe
Blago ti se. 😍 Ma sad ću ga kao slučajno probudit. 😂😂Dosta mi je ležarine od pola 6. Ide mi se do šume u šetnju, ali kad vidim van ovu odurnu maglu, najradije bih ostala u krevetu cijeli dan. 😁
Dođi k nama, sunce u svih šesnet 🌞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Sanjarko moja virtualna dr😁😁❤ I hvala Traveller💛💛
❤️

Mm i ja smo spavalice. Nikad ne idemo spavati prije 11ipo, ponoć, a vikendom oko 1,2, pa se ujutro izležavamo. Vidim da ste vi svi u pogonu od 6,7. Dok se ja dignem već imam štivo uz kavu 😊
Piškim ja i dalje na testiće, pa ćemo vidjeti. Baš me strah da nema pika jer prošli mjesec nisam osjetila o. A inače dok nismo počeli raditi na bebi, svaki mjesec sam osjetila bol kad ovuliram.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Lullaby bit ce, tek si 12 dc 🤞🤞🤞
Traveller kad smo vec kod vitamina D. Si ga vadila? On ti je cesto snizen kod autoimunih bolesti

Bas to, kad pogledam kroz prozor i vidim ovako tmurno vrijeme jos vise nemam volje za ustat se iz kreveta...ali kod nas bar danas nema magle...

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Mi smo dali uzorke,cekamo nalaze.Iza 13h su gotovi,javim vam😊
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro zene ☕🥐 .
Kad je ovako maglovito, bas mi se ne zuri iz kreveta. Kako sam bila na bolovanju, totalno sam pomjerila lijeganje i ustajanje. Ali od ponedjeljka krece posao i redovno ustajanje u 6i30 h.
Sinoc sam po prvi put piskila LH trakicu, na 6 dc 🙉 i mogu vam reci da je zabavno 😂 trakica skoro pa bijela, blago se nazire crta uzivo, a slici se ne vidi.
Od ponedjeljka na 9 dc cu krenuti aktivno, mislim da se nece nista bitno promijeniti za vikend.
Koliko cekate da se osusi trakica, pise 10 minuta? Kupila sam one roze za ebay-a.

👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Jucer sam samo citala i moram i ja da pohvalim Traveller i Tommyfame, unijele ste vederinu i smijeh u ovu grupu. Uvijek je ovdje bilo pozitive u vidu podrske, ali nekad nam stvarno treba zezancije i sale, dok svi cekamo nesto, bilo O, M, plusic ili rezultate nekih pretraga, pa nam je glava puna svakakvih misli. Braco cure! ❤❤

Sortiraj odgovore
Najstariji