Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    14. Studeni 2020. 13:36

watson009

Andela mila nista od mene ovaj ciklus, idemo na IVF stinulirani lijekovima u 1.mj.
    Radimo pauzu do tada…
    To sam danas saznala.
    Nista od ovoga ciklusa jer je folikul previsoko smjesten i punkcija bi bila traumaticna za mene,tako je dr.odlucila.
    Navijam za vasa Bozicna cuda ja cu ici po jesenska cuda…

Zao mi je sto ne moze odmah poceti, ali ako dr tako kaze onda je tako najbolje.
    Sad uzivajte do tada i priusti si vina koliko zelis, i sve ono sto si izbjegavala dok ste radili na bebacu 🤞❤

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Divna 🎀
    14. Studeni 2020. 13:36

Ancio, slazem s Bellom, pokusaj barem jos par dana sacekati, ukoliko uspijes 😅 Npr. 12 DPO.. . Ako imas viska testica, ti mozes pokusati, samo ne zelim da se prije vremena bespotrebno rastuzis. Neko je cini mi se govorio da je na 9dpo sa vecernjim urinom uhvatio sjenicu. Brzim fige u svakom slucaju, probaj se zaokupirati necim drugim 🤞🤞🤞

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Bella🌟
    14. Studeni 2020. 13:38

Watson smijete li do tad svejedno pokusavati prirodno? Ili ćete bas skroz pauzirati?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Divna 🎀
    14. Studeni 2020. 13:40

Anabela, znaci, ovulacija je bila, to na kaze progesteron.
    Sto se tice spermiograma, ne cini mi se los, jos je na 2 dana apstinencije, bio bi jos bolji da je na 3 dana.
    Kao sto Lindsay kaze,  ovi leukociti, eritrociti, kao i povecan Ph su pokazatelj da postoji upala. To bi trebalo sanirati. Jesi li ti radila briseve? 

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Lindsay
    14. Studeni 2020. 13:42

watson009

Andela mila nista od mene ovaj ciklus, idemo na IVF stinulirani lijekovima u 1.mj.
    Radimo pauzu do tada…
    To sam danas saznala.
    Nista od ovoga ciklusa jer je folikul previsoko smjesten i punkcija bi bila traumaticna za mene,tako je dr.odlucila.
    Navijam za vasa Bozicna cuda ja cu ici po jesenska cuda…

Draga watsoon nadam se da si svjesna da je odlicno to sto radis, sto se boris. 
    Znas li zasto ivf stimuliran lijekovima a ne prirodnim ciklusom?

anabelaaaa
    14. Studeni 2020. 13:49

Divna_Sa

Anabela, znaci, ovulacija je bila, to na kaze progesteron.
    Sto se tice spermiograma, ne cini mi se los, jos je na 2 dana apstinencije, bio bi jos bolji da je na 3 dana.
    Kao sto Lindsay kaze, ovi leukociti, eritrociti, kao i povecan Ph su pokazatelj da postoji upala. To bi trebalo sanirati. Jesi li ti radila briseve?

Hvala ❤svakako se javimo dr.sljedece sed.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    14. Studeni 2020. 13:51

watson009

Anabela mila najbolje pitati dr ali dobro je sto m ima dovoljan broj spermica samo su malo lijeni, to se da rijesiti i definitivno idete u pravom smjeru ❤
    Ja iskreno mislim da nitko nema savrsen spermio,uzas!

Najbolje strucno misljenje svakako .A goste imam vcrs tako da tim bolje,necu imat vremena za guglanje 😂hvala to,svako dobro zelimm ❤

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Divna 🎀
    14. Studeni 2020. 13:52

Watson, zelim ti svu srecu ovog svijeta 🙌🤞❤
    Na vrijeme ste sve pretrage napravili.
    Nije mi jasno zasto pravite pauzu i zasto stimulirani, kada uredno  ovuliras....  totalni sam laik po tom pitanju.
    Mozda da iskoristis to vrijeme za detox tijela i uma, odmoris od svega malo, svih dodataka ishrani, obavis zubara i sl. jer ces uskoro biti 🤰, sigurna sam ! 💞💞💞

anabelaaaa
    14. Studeni 2020. 14:04

Divna ,radila sam samo papa test,I stitnu...briseve jos ne...To ce nam dr valjda reci sta dalje.

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Toncica24
    14. Studeni 2020. 14:29

Vi ste sve kao prave prije
    Divota vas je citati.
    Jel se mogu ja upisati na listu.
    Ocekujem menstruaciju 17.11.
    I pijen utrogestan od ovulacije koja je bila 5.11.tog NA 19 dan ciklusa i doktor je napisao zuto tijelo i LUF.
    temp mi je zadnja 4 dana 37.1 do 37.3
    Nadan se cudu I da to nije samo radi utrogestana

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.