Hej curke, malo sam razmišljala. Voljela bih dodatno provjeriti kod ginekologa ovulaciju, pa sam se mislila naručiti na dan kad je očekujem - cca 27.11. Što mislite o tome? Može li on ultrazvukom "poremetiti" ovulaciju? Nisam baš sigurna uopće.
I još jedna stvar - ako očekujem O tad, bi bilo bolje hops svaki dan ili svaki drugi?
Znas li zasto ti je mrvicu povisen? Citala sam da si mislila da je ovo anovulatorni ciklus.
A kod muza eritrociti i leukociti poviseni znace upalu u organizmu negdje moguce i kod reporoduktivnih organa i da je spermio zato losiji.
Inace, ovo je spermiogram uz koji se itekako moze ostati trudan prirodnim putem u nekom razdoblju ( vi pokusavate vise od pola godine)
Provjerite upalu gdje bi mogla biti opcom krvnom slikom pa ces znati je li to.
E ne razumijem ovo...po ovim ref vrijednostima je malo povisen ovamo kad trazim 19,2 je nisko skroz
Marty ❤❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabela mila najbolje pitati dr ali dobro je sto m ima dovoljan broj spermica samo su malo lijeni, to se da rijesiti i definitivno idete u pravom smjeru ❤
Ja iskreno mislim da nitko nema savrsen spermio,uzas!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bok cure, nadam se da gustate u vikendu :)
Meni danas kasni cetvrti dan, pa cu ako ne dode sutra raditi test. Sta je s ostalim curama kojima kasni? Ocemo zajedno sutra sve radit?
Inace, ja sam skroz uvjerena da nisam trudna, a muz mi cijelo vrijeme govori da sam trudna 100%. Mislim da je to vec obrambeni mehanizam nakon razocaravanja par mj zaredom;)
Od simptoma imam jedino ponekad kao blage menstrualne bolove...
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Znas li zasto ti je mrvicu povisen? Citala sam da si mislila da je ovo anovulatorni ciklus.
A kod muza eritrociti i leukociti poviseni znace upalu u organizmu negdje moguce i kod reporoduktivnih organa i da je spermio zato losiji.
Nemam pojma 🙄 citala sam da u T moze biti povisen 😁pa se nadam da je to.😜
Sumnjala sam da nije bilo O zbog nalog porasta tem..inace bude veci skok bar 36.7.. a sad se vratila oko 36.5 na pocetku
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Andela mila nista od mene ovaj ciklus, idemo na IVF stinulirani lijekovima u 1.mj.
Radimo pauzu do tada...
To sam danas saznala.
Nista od ovoga ciklusa jer je folikul previsoko smjesten i punkcija bi bila traumaticna za mene,tako je dr.odlucila.
Navijam za vasa Bozicna cuda ja cu ici po jesenska cuda...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
E ne razumijem ovo…po ovim ref vrijednostima je malo povisen ovamo kad trazim 19,2 je nisko skroz
Marty ❤❤
Provjeri jesu li to iste mjerne jedinice u kojima je izrazen
Sortiraj odgovore
Najstariji