Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    10. Studeni 2020. 20:52

Kiflica sretno sutra, sve ce biti uredu 🤞🤞🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Lisa27 👶🧸🎀
    10. Studeni 2020. 20:55

anci000

Lisa ja sam ovaj ciklus skužila da mi pred O sluz bude bas vodenasta ☺️

Ja više neznam ni sama  😀 bude svakakvih kombinacija ali negdje od 7 DC mi se pomalo počinje pojavljivati taj bjelanjak 😀 i onda krene svaki dan na vise i kako ti kažeš bude ko pomješano s vodenkastim, počela sam i s testovima prije dva dana pa ćemo vidjeti, za sada su još jako bljede crtice 11DC je 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Bella🌟
    10. Studeni 2020. 21:09

mara5

Bella🍁

mara5

Poslije ovulacije kad krenu bolit sisice, mene krene boliti sve dolje ja to nazivam raspadanje maternice.
    Ne stignem uopce niti sumnjati, niti radit test ranije… radila sam prosli ciklus iako sam znala da stize..jer eto za svaki slucaj…

Maro meni ti je inace tako, osjećam kad mi dolazi zbog grceva i svega, ali kad sam bila T nije uopće bilo tako, osjećala jesam bolove i kao da ću procuriti svaki čas ali to je bilo bas blago.ne znam kako bih opisala.osjetit ces sama😘💖🤞

Da razumijem i nadam se da cu osjetit, nego me bas zivcira sto 11 dana do M ja vec znam da dolazi 😅 ne stignem si ni zahalirati neke simptome 😅😅

Haha ajoj da ,to je malo zeznuto🤭😅 možda se jednom samo iznenadis i misliš evo M,a M nigdje pa ugledas plus umjesto M😁😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

watson009
    10. Studeni 2020. 21:10

Kiflice sretno sutra, ja vjerujem da nije nista ❤ uz tebe smo! 
    Maso tu sam,tu sam,ja pitam za tebe 👆😉
    Olimpija drzim palceve da ni ne dode vjestica 🙏❤
    Cure s negativnim testicimaa glavu gore, nista jos nije kasno, sve je moguce i da je netko prerano radio test a i da je nekome doista negativan! Na zalost,ne mozemo predvidjeti sto ce se dogoditi 😅
    Andela ja mislim da ste vi to lijepo pokrili i da ce biti plusic!!! Jel ides na jos kakve preglede ovih dana ?
    Od srca zelim plusic svima koji ga zele,nema ljepsega od zeljenog djeteta 🙌❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    10. Studeni 2020. 21:12

anci000

Samo prati :) meni je PIK bio na 13Dc a prije toga ništa skroz blijeda crtica

Radila sam danas trakice opet kao da mi se učinila mala crta ali nisam ziher. Popratim još sutra i prekosutra.  Mi svejedno hopsamo, zadnja tri dana,sutra ćemo pauzu pa ću napraviti trakicu opet sutra čisto da budem sigurna. 

👱 sve ok
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️

buhtlica23
    10. Studeni 2020. 21:17

Kiflice, drzim fige i vjerujem da ce sve biti dobro.
    Ima jedna stara izreka kako zracis tako privlacis. Zato samo pozitivaa 🤩
    Zato cure zracite i bit ce plusevaa ko u prici 😁
    Neko je spomenio da ga stalno ispituju kad ce , tako je i meni. Stalno neko ispituje,ono dode mi da im kazem da ne ide i da mi kazu u kojoj pozi to uspjeva 😂 jer eto ispada da je  to je gore od kvantne fizike. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bella🌟
    10. Studeni 2020. 21:45

anci000

Mi smo jučer pauzu, nadam se da smo uspjeli 💪🏻💪🏻 Sad ćemo hopsat bez trakica, idemo bella u napad 🤰🏼🌸🤰🏻

Idemo💪🙏💝

👱 sve ok

Bella🌟
    10. Studeni 2020. 21:46

buhtlica23

Neko je spomenio da ga stalno ispituju kad ce , tako je i meni. Stalno neko ispituje,ono dode mi da im kazem da ne ide i da mi kazu u kojoj pozi to uspjeva 😂 jer eto ispada da je to je gore od kvantne fizike.

Haha bas to sto kazes🤣😅
    Ma sad kad se zaredaju plusevi liste više neće ni biti😁🤭🤩🤩

👱 sve ok

Bella🌟
    10. Studeni 2020. 21:50

Lisa27

Cure moje.. jedva sam isčitala sve zaostatke 😄
    Kiflica sretno sutra, možda je samo neka zaostala krv 😙
    Imam jedno pitanje 🙂 kako sam u zadnje vrijeme počela detaljnije proučavati cervikalnu sluz pa me zanima što mislite o predviđanju ovulacije tim sistemom, čitala sam negdje da na dan kad se pojavi najvise one bjelanjkaste sluzi da onda slijedi ovulacija..kakva su vaša iskustva s tim?
    ❤❤❤

S tom sluzi se da lijepo pratiti O kad naucis kako tvoje tijelo funkcuonira. Meni se cini da mi se ta bjelanjkasta inače pojavljuje nekoliko dana prije O i onda kad je pomijesana sa vodenastom mislim da je O,tako je kod mene otprilike.

👱 sve ok

buhtlica23
    10. Studeni 2020. 21:50

Bella🍁

buhtlica23

Neko je spomenio da ga stalno ispituju kad ce , tako je i meni. Stalno neko ispituje,ono dode mi da im kazem da ne ide i da mi kazu u kojoj pozi to uspjeva 😂 jer eto ispada da je to je gore od kvantne fizike.

Haha bas to sto kazes🤣😅
    Ma sad kad se zaredaju plusevi liste više neće ni biti😁🤭🤩🤩

Iz tvojih usta u Bozije usi 😁😁😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.