Drage moje, malo sam uplasena, imam malo smeđastog iscjedka i grceve, 5 tt, pa ce me ginicka primiti sutra ujutro na pregled. Drzite mi fige da bude sve ok, da se mala kiflica u meni drzi cvrsto i da se ne ponovi scenarij od pred pola godine… Drzim i ja fige vama da sto prije ugledate svoje plusice i da bude sve u reduVidim da ste krenule opako s trakicama i bazalnim temperaturama, svaka cast! Uz takvu znanost i podrsku ce upaliti!
Sretno 🍀 Bit ce sve dobro sigurno 🍀🍀💕
Andela ni ja svoju O ne osjetim, ali bas nikad . Apsolutno nikakve bolove nemam 🙈
Zuzuzujalica ako si sigurna kad je bila O i ako ti je danas dan ocekivane mislim da bi bio pokazao test da si T , ali nemoran znacit, uvijek postoje iznimke :)
Kiflica drzim 🤞 da je s tvojom mrvicom sve uredu i obavezno nam javi sutra ❤️
Ancio?Watson??
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Koja suza i stigla vjestica. Nadala sam se da sam psihicki luda i rastrojena zbog T, ispada da mi je to prirodno stanje 😂
Kiflice, drzi se, ne brini se, javi nam se sutra s lijepim vijestima i da je sve ok ❤️
Kifllice drzim fige da je sve uredu 🤞👶
Cure moram vam reci da sam zapravo ljuta na moju M🙄
Poslije ovulacije kad krenu bolit sisice, mene krene boliti sve dolje ja to nazivam raspadanje maternice.
Ne stignem uopce niti sumnjati, niti radit test ranije... radila sam prosli ciklus iako sam znala da stize..jer eto za svaki slucaj...
🙅♀️30, 🙋♂️29
Koja suza i stigla vjestica. Nadala sam se da sam psihicki luda i rastrojena zbog T, ispada da mi je to prirodno stanje 😂
Haha, drzi se😘žao mi je za M i nadam se da će slijedeći ciklus biti tvoj 💖🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Poslije ovulacije kad krenu bolit sisice, mene krene boliti sve dolje ja to nazivam raspadanje maternice.
Ne stignem uopce niti sumnjati, niti radit test ranije… radila sam prosli ciklus iako sam znala da stize..jer eto za svaki slucaj…
Maro meni ti je inace tako, osjećam kad mi dolazi zbog grceva i svega, ali kad sam bila T nije uopće bilo tako, osjećala jesam bolove i kao da ću procuriti svaki čas ali to je bilo bas blago.ne znam kako bih opisala.osjetit ces sama😘💖🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ne stignem uopce niti sumnjati, niti radit test ranije… radila sam prosli ciklus iako sam znala da stize..jer eto za svaki slucaj…
Maro meni ti je inace tako, osjećam kad mi dolazi zbog grceva i svega, ali kad sam bila T nije uopće bilo tako, osjećala jesam bolove i kao da ću procuriti svaki čas ali to je bilo bas blago.ne znam kako bih opisala.osjetit ces sama😘💖🤞
Da razumijem i nadam se da cu osjetit, nego me bas zivcira sto 11 dana do M ja vec znam da dolazi 😅 ne stignem si ni zahalirati neke simptome 😅😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kiflice držim fige 🤞❤️ Javi nam.
Meni je taman prošla m i sad kreće hopsanje. Od sutra ću piškiti muller testove iako mi sad žao što sam te uzela kad sam vidjela iskustva. Idemo ispočetka. Mada me polako već hvata raspoloženje kad će više, zašto nije i sl. Nadam se da će ovaj ciklus biti dobitan. Što više analiziram kužim da možda prošli ciklus nisam uopće ovulirala. Nije bilo ni boli ni sluzi što inače bude. Imam osjećaj da su svi oko mene trudni, pa jedva izdržavam ovo čekanje 🙈 I u zadnje me vrijeme svi ispituju kad ćemo, pa me to dodatno stresira. Vidim da je bilo minusa, nadam se da se stignu pretvoriti u plusiće. Baš nam treba lančani plus da digne malo raspoloženje i nadu ❤️
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Cure moje.. jedva sam isčitala sve zaostatke 😄
Kiflica sretno sutra, možda je samo neka zaostala krv 😙
Imam jedno pitanje 🙂 kako sam u zadnje vrijeme počela detaljnije proučavati cervikalnu sluz pa me zanima što mislite o predviđanju ovulacije tim sistemom, čitala sam negdje da na dan kad se pojavi najvise one bjelanjkaste sluzi da onda slijedi ovulacija..kakva su vaša iskustva s tim?
❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozdrav dame. Ja bih samo da se prijavim, nije me bilo protekli mjesec, nekako sam si takav pritisak zabetonirala u glavi da mi je baš trebao odmor od svega, čak i od plodnih i neplodnih dana, trakica… Hopsali smo po volji i želji, bez ikakvog razmišljanja o bebi. Ja sam jučer trebala dobiti, ali nisam, jutros uradim test, negativan. I dalje nisam dobila niti imam ikakve simptome, znači niti da ću dobiti, niti da sam trudna,što se ne nadam da jesam, mada čuda su moguća.koja je mogućnost da se na prvi dan kašnjenja test pokaže negativan, u slučaju da je ipak možda trudnoća u pitanju? Je li se ikome to desilo? Radila sam onaj najosjetljiviji, koji bi trebao pokazati čak i ranije. Ne znam šta da mislim.
Chloe kod mene jako slična situacija
Test radila dan prije očekivane M, negativan (trakica)
Jos M nije stigla, bolove nekad imam pa skroz stanu (to mi je cudno, inače me boli i dobijem) Grudi mi bas osjetljive i bolne
Eh sta mi je najneobičnije, tacno sam imala iznenadne, kratke i jake žigove da se sva ukočim (to mi je bilo u prvoj trudnoći identicno!)
Da li da ponovim test? Kontam cekati jos 5 dana 😅
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji