Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    23. Prosinac 2017. 10:31

Mina i Baby123 ceeeestitam vaaam!!!!  Zelim vam uredne trudnoce 😙 
    Sjecam vas se s pocetka i evo ocito nam je svima nekako godinu dana trebalo da se uhvati. Ajde cekamo vas na ljetnima 🤗🤗🤗🤗🤗

Ostalim trudilicama zelim da sto prije ugledaju svoj plusic. 💗

💗Baby E💗

ami25
    23. Prosinac 2017. 16:02

mina04

ami25

Babyyy cestitkeee. Najljepsi poklon za Bozic

Ami ne znam jesam tebi cestitala 😘
    Ti i ja smo tu negdje onda s terminom 😁

Minaaa meni je termin po racunanju na internetu 22.8 sad cekam prvi pregled sta ce doktor reci:D kad bi tebi trebao biti? Kad imas dogovoren prvi pregled? ;) 

💙Bartol💙

mina04
    23. Prosinac 2017. 17:30

ami25

mina04

ami25

Babyyy cestitkeee. Najljepsi poklon za Bozic

Ami ne znam jesam tebi cestitala 😘
    Ti i ja smo tu negdje onda s terminom 😁

Minaaa meni je termin po racunanju na internetu 22.8 sad cekam prvi pregled sta ce doktor reci:D kad bi tebi trebao biti? Kad imas dogovoren prvi pregled? ;)

Meni je 27.8. po tom nekom kalkulatoru al mislim da je ipak tjedan kasnije jer mi je O bila kasnije. Nisam uspjela dobiti dr, poslije Bozica cu zvati opet.

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    23. Prosinac 2017. 21:03

Mina,
    Ovaj test clearblue je neupitan, to je itekako pozitivan. Kod Clearbluea moze biti da je lazno poz ako pokaze jakoo, jakoo svijetli plus, ovo nije tako..ovo je poprilicno dobar plus..cestitke !
    Baby123,
    Bravoooo, cestitam !
    Grizli,
    U Klaicevoj se termin ceka jako kratko, cca 2, 3 tjedna, i nalazi su za mjesec dana. Moj savjet ti je da ne ides na Rebro na kariogram, ceka se termin min.1 mjesec, a nalazi 3 mjesecaaaaa ! 3 mjeseca !!!!!!
    Bolje se narucite u Klaicevu.

Nela1802
    23. Prosinac 2017. 22:08

Djevojke kakav je obicno sekret prije menstruacije ?
    Ja obicno nemam neki sekret, ali zadnjih nekoliko dana je obilan bijeli iscjedak, koji se zgrudva poslije ?
    Imam neke grceve dole, ali nikakve druge simptome za trudnocu a niti simptone recimo i infekcije? 
    :)

tata_me_zove_zlato
    23. Prosinac 2017. 22:41

Evo da cestitam jos jednom svima od srca na Bozicnom poklonu :-) Ja se nazalost prebacujem na sledeci mesec sa pokusajima jer sad mi je uranila 2 dana,na 24 dan ciklusa i iako je bas uredno ta ovulacija pokrivena,nista se nije dogodilo... 

url=https://lilypie.com]

mina04
    24. Prosinac 2017. 07:49

Hvala svima na cestitkama..ja sam jedva muza docekala u petak navecer. Fino sam mu zapakirala testic kad je otvorio nije mogao vjerovati. Bas sam jako sretna. Drzim svima fige da i vi ga ugledate uskoro. Molim se i dalje ko i do sad za sve vas. Ja sam svoju mrvicu izmolila. Samo vjerujte, i dat ce On ❤

All of God’s grace in one tiny face 💟

Endzrue
    24. Prosinac 2017. 08:51

Evo mene opet :)) nekakvih pomaka danas ima al se ne u previše nadati jer je prošli mjesec pala dan prije.. I dalje je rocky Mountain grad.. Još 4 dana do vjestice

https://postimg.org/image/vhq9jf83x/

• Babylove
    24. Prosinac 2017. 22:12

baby123

dobro jutro trudiliceee!!!!!!Joj nema me baš često…posao,djeca…pa ne stižem.prvo da čestitam novim trudnicama.a trudilicama da što prije ugledaju svoj plusić.evo da vas malo i ja obradujem…..da,da.jučer sam i ja nakon točno 12mj.truda ugledala svoj++++++ kao kuća velik.hahahaha!!!!trebala sam dobiti 19.12 i jučer sam napravila test i eto ga.šta se tiće simptoma…pa veće sam imala u premenstrualnom razdoblju,koje me uvijek zavaravalo da su to možda simptomi trudnoće.Jedini simptom mi se počeo javljati prije neka 4 dana a to je da se brzo zapušem.etoooo

Cestitke i tebi 😊😊😊😊 i svima vam zelim sretan Bozic 😊😊

ami25
    25. Prosinac 2017. 08:33

Sretan vam Bozic zelim 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani