Hvala vam drage moje..ja sam van sebe. Malo me onak bolucka reko nece valjda al mislim da je to to. Danas zovem dr da se narucim 😄
Ne znam kako cu preziviti taj prvi pregled 😣
Ni svaki sljedeci, al ne dam se. Ovaj put mora sve niti u redu.
Zelim vam svima Bozicne carolije, punooo Bozjeg blagoslova i da sto prije stignu svi plusici!!
Bice sve u redu ,kao sto kazes mora biti.Samo veruj da hoce kao sto si verovala u svoj plusic :-)
url=https://lilypie.com]
Hvala vam drage moje..ja sam van sebe. Malo me onak bolucka reko nece valjda al mislim da je to to. Danas zovem dr da se narucim 😄
Ne znam kako cu preziviti taj prvi pregled 😣
Ni svaki sljedeci, al ne dam se. Ovaj put mora sve niti u redu.
Zelim vam svima Bozicne carolije, punooo Bozjeg blagoslova i da sto prije stignu svi plusici!!
Bice sve u redu ,kao sto kazes mora biti.Samo veruj da hoce kao sto si verovala u svoj plusic :-)
💛
All of God’s grace in one tiny face 💟
Joj Mina bas mi j drago zbog tebe. Sretnu ti i bezbriznu trudnocu zelim.
Curke pitanjce jel zna koja koliko se ceka termin za kariogram na Rebru?
Dobila i preostale sve uputnice pa sad cekam nalaze i odlucila dok ne dodju da necemo pokusavati, a onda danas osjetim ovulacija i nekako mi zao cekati kad ne znam koliko dugo ce sve te pretrage trajati.
Svima sa +, a i onima bez + sve najbolje za blagdane cure uzivajte u svemu.
Joj Mina bas mi j drago zbog tebe. Sretnu ti i bezbriznu trudnocu zelim.
Curke pitanjce jel zna koja koliko se ceka termin za kariogram na Rebru?
Dobila i preostale sve uputnice pa sad cekam nalaze i odlucila dok ne dodju da necemo pokusavati, a onda danas osjetim ovulacija i nekako mi zao cekati kad ne znam koliko dugo ce sve te pretrage trajati.
Svima sa +, a i onima bez + sve najbolje za blagdane cure uzivajte u svemu.
Hvala draga 😘
Ja nisam nikada ugledala taj + ili dvije crtice.. Vjestica zavrsila, sad kontam zvati doktora pa da vidimo sta cemo dalje.
Ja nisam nikada ugledala taj + ili dvije crtice.. Vjestica zavrsila, sad kontam zvati doktora pa da vidimo sta cemo dalje.
Ugledaces...Ali ti 5 godina nisi ni na kakve pretrage isla?Sad pocinjes ?
Izvini,nisam bas shvatila to iz komentara...
Ugledaces…Ali ti 5 godina nisi ni na kakve pretrage isla?Sad pocinjes ?
Izvini,nisam bas shvatila to iz komentara…
Nisam, uvijek bice bice, nije to nista, bla bla. I eto,sad cu krenuti sa tim, ma ima tu svega draga moja, duga prica
Ugledaces…Ali ti 5 godina nisi ni na kakve pretrage isla?Sad pocinjes ?
Izvini,nisam bas shvatila to iz komentara…
Nisam, uvijek bice bice, nije to nista, bla bla. I eto,sad cu krenuti sa tim, ma ima tu svega draga moja, duga prica
Naravno,svako ima svoju neku pricu...U svakom slucaju,sad napred,procackaj sta tu ima,utvrdi da je sve u redu i samo veruj...i bice...
dobro jutro trudiliceee!!!!!!Joj nema me baš često...posao,djeca...pa ne stižem.prvo da čestitam novim trudnicama.a trudilicama da što prije ugledaju svoj plusić.evo da vas malo i ja obradujem.....da,da.jučer sam i ja nakon točno 12mj.truda ugledala svoj++++++ kao kuća velik.hahahaha!!!!trebala sam dobiti 19.12 i jučer sam napravila test i eto ga.šta se tiće simptoma...pa veće sam imala u premenstrualnom razdoblju,koje me uvijek zavaravalo da su to možda simptomi trudnoće.Jedini simptom mi se počeo javljati prije neka 4 dana a to je da se brzo zapušem.etoooo
dobro jutro trudiliceee!!!!!!Joj nema me baš često…posao,djeca…pa ne stižem.prvo da čestitam novim trudnicama.a trudilicama da što prije ugledaju svoj plusić.evo da vas malo i ja obradujem…..da,da.jučer sam i ja nakon točno 12mj.truda ugledala svoj++++++ kao kuća velik.hahahaha!!!!trebala sam dobiti 19.12 i jučer sam napravila test i eto ga.šta se tiće simptoma…pa veće sam imala u premenstrualnom razdoblju,koje me uvijek zavaravalo da su to možda simptomi trudnoće.Jedini simptom mi se počeo javljati prije neka 4 dana a to je da se brzo zapušem.etoooo
Cestitam od srca!! Urednu i blagoslovljenu trudnocu ti zelim 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji