Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    23. Prosinac 2017. 07:16

baarbaraa29

mina zadnjih par dana dolazim na ovu temu samo zbog tebe
    Sad se definitivno vidi iako po meni to je jos dosta svijetlo, ali mozda ti je jednostavno O bila kasnije nego sto mislis pa ti ni danas nije jos ocekivani dan M! U svakom slucaju piji folnu, nazovi ginica za pregled i sreeeeeeeeeetno!!
    PS-meni je receno da odem odmah kod dok.zbog progesterona..bla bla bla..i nisam ocekivala da ce se ista vidjeti, ali je dok.rekao da to nije prerano jer da je, kako sam vec napisala, u pocetku bitno odrediti da je bebica na pravom mjestu.
    Javi nam kad si dobila i termin i pridruzi nam se na ljetnim bebama. Mislim da ces jos spadat pod ljetne

Pridruzujem vam se cim obavim pregled 😊😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

• baby123
    23. Prosinac 2017. 07:21

hvala mina04.ovo mi je treća trudnoća.imam već jedno od 11god.i od 9ipol.nemogu vas sve pohvatat po forumu puno vas je,al polako ću sad hvatat hahaha.

ami25
    23. Prosinac 2017. 08:51

Babyyy cestitkeee. Najljepsi poklon za Bozic

💙Bartol💙

mina04
    23. Prosinac 2017. 10:01

ami25

Ami ne znam jesam tebi cestitala 😘
    Ti i ja smo tu negdje onda s terminom 😁

bejb23
    23. Prosinac 2017. 10:31

Mina i Baby123 ceeeestitam vaaam!!!!  Zelim vam uredne trudnoce 😙 
    Sjecam vas se s pocetka i evo ocito nam je svima nekako godinu dana trebalo da se uhvati. Ajde cekamo vas na ljetnima 🤗🤗🤗🤗🤗

Ostalim trudilicama zelim da sto prije ugledaju svoj plusic. 💗

💗Baby E💗

ami25
    23. Prosinac 2017. 16:02

mina04

ami25

Minaaa meni je termin po racunanju na internetu 22.8 sad cekam prvi pregled sta ce doktor reci:D kad bi tebi trebao biti? Kad imas dogovoren prvi pregled? ;) 

💙Bartol💙

mina04
    23. Prosinac 2017. 17:30

ami25

mina04

ami25

Minaaa meni je termin po racunanju na internetu 22.8 sad cekam prvi pregled sta ce doktor reci:D kad bi tebi trebao biti? Kad imas dogovoren prvi pregled? ;)

Meni je 27.8. po tom nekom kalkulatoru al mislim da je ipak tjedan kasnije jer mi je O bila kasnije. Nisam uspjela dobiti dr, poslije Bozica cu zvati opet.

mono1111
    23. Prosinac 2017. 21:03

Mina,
    Ovaj test clearblue je neupitan, to je itekako pozitivan. Kod Clearbluea moze biti da je lazno poz ako pokaze jakoo, jakoo svijetli plus, ovo nije tako..ovo je poprilicno dobar plus..cestitke !
    Baby123,
    Bravoooo, cestitam !
    Grizli,
    U Klaicevoj se termin ceka jako kratko, cca 2, 3 tjedna, i nalazi su za mjesec dana. Moj savjet ti je da ne ides na Rebro na kariogram, ceka se termin min.1 mjesec, a nalazi 3 mjesecaaaaa ! 3 mjeseca !!!!!!
    Bolje se narucite u Klaicevu.

Nela1802
    23. Prosinac 2017. 22:08

Djevojke kakav je obicno sekret prije menstruacije ?
    Ja obicno nemam neki sekret, ali zadnjih nekoliko dana je obilan bijeli iscjedak, koji se zgrudva poslije ?
    Imam neke grceve dole, ali nikakve druge simptome za trudnocu a niti simptone recimo i infekcije? 
    :)

tata_me_zove_zlato
    23. Prosinac 2017. 22:41

Evo da cestitam jos jednom svima od srca na Bozicnom poklonu :-) Ja se nazalost prebacujem na sledeci mesec sa pokusajima jer sad mi je uranila 2 dana,na 24 dan ciklusa i iako je bas uredno ta ovulacija pokrivena,nista se nije dogodilo... 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.