Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_Žena
    22. Prosinac 2017. 16:08

Ja nisam nikada ugledala taj + ili dvije crtice.. Vjestica zavrsila, sad kontam zvati doktora pa da vidimo sta cemo dalje. 

tata_me_zove_zlato
    22. Prosinac 2017. 16:10

Mala_Žena

Ja nisam nikada ugledala taj + ili dvije crtice.. Vjestica zavrsila, sad kontam zvati doktora pa da vidimo sta cemo dalje.

Ugledaces...Ali ti 5 godina nisi ni na kakve pretrage isla?Sad pocinjes ?
     Izvini,nisam bas shvatila to iz komentara... 

url=https://lilypie.com]

Mala_Žena
    22. Prosinac 2017. 17:04

tata_me_zove_zlato

Mala_Žena

Ugledaces…Ali ti 5 godina nisi ni na kakve pretrage isla?Sad pocinjes ?
    Izvini,nisam bas shvatila to iz komentara…

Nisam, uvijek bice bice, nije to nista, bla bla. I eto,sad cu krenuti sa tim, ma ima tu svega draga moja, duga prica 

tata_me_zove_zlato
    22. Prosinac 2017. 19:34

Mala_Žena

tata_me_zove_zlato

Mala_Žena

Ugledaces…Ali ti 5 godina nisi ni na kakve pretrage isla?Sad pocinjes ?
    Izvini,nisam bas shvatila to iz komentara…

Nisam, uvijek bice bice, nije to nista, bla bla. I eto,sad cu krenuti sa tim, ma ima tu svega draga moja, duga prica

Naravno,svako ima svoju neku pricu...U svakom slucaju,sad napred,procackaj sta tu ima,utvrdi da je sve u redu i samo veruj...i bice... 

url=https://lilypie.com]

• baby123
    23. Prosinac 2017. 07:08

dobro jutro trudiliceee!!!!!!Joj nema me baš često...posao,djeca...pa ne stižem.prvo da čestitam novim trudnicama.a trudilicama da što prije ugledaju svoj plusić.evo da vas malo i ja obradujem.....da,da.jučer sam i ja nakon točno 12mj.truda ugledala svoj++++++ kao kuća velik.hahahaha!!!!trebala sam dobiti 19.12 i jučer sam napravila test i eto ga.šta se tiće simptoma...pa veće sam imala u premenstrualnom razdoblju,koje me uvijek zavaravalo da su to možda simptomi trudnoće.Jedini simptom mi se počeo javljati prije neka 4 dana a to je da se brzo zapušem.etoooo

mina04
    23. Prosinac 2017. 07:14

baby123

dobro jutro trudiliceee!!!!!!Joj nema me baš često…posao,djeca…pa ne stižem.prvo da čestitam novim trudnicama.a trudilicama da što prije ugledaju svoj plusić.evo da vas malo i ja obradujem…..da,da.jučer sam i ja nakon točno 12mj.truda ugledala svoj++++++ kao kuća velik.hahahaha!!!!trebala sam dobiti 19.12 i jučer sam napravila test i eto ga.šta se tiće simptoma…pa veće sam imala u premenstrualnom razdoblju,koje me uvijek zavaravalo da su to možda simptomi trudnoće.Jedini simptom mi se počeo javljati prije neka 4 dana a to je da se brzo zapušem.etoooo

Cestitam od srca!! Urednu i blagoslovljenu trudnocu ti zelim 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    23. Prosinac 2017. 07:16

baarbaraa29

mina zadnjih par dana dolazim na ovu temu samo zbog tebe
    Sad se definitivno vidi iako po meni to je jos dosta svijetlo, ali mozda ti je jednostavno O bila kasnije nego sto mislis pa ti ni danas nije jos ocekivani dan M! U svakom slucaju piji folnu, nazovi ginica za pregled i sreeeeeeeeeetno!!
    PS-meni je receno da odem odmah kod dok.zbog progesterona..bla bla bla..i nisam ocekivala da ce se ista vidjeti, ali je dok.rekao da to nije prerano jer da je, kako sam vec napisala, u pocetku bitno odrediti da je bebica na pravom mjestu.
    Javi nam kad si dobila i termin i pridruzi nam se na ljetnim bebama. Mislim da ces jos spadat pod ljetne

Pridruzujem vam se cim obavim pregled 😊😘

• baby123
    23. Prosinac 2017. 07:21

hvala mina04.ovo mi je treća trudnoća.imam već jedno od 11god.i od 9ipol.nemogu vas sve pohvatat po forumu puno vas je,al polako ću sad hvatat hahaha.

ami25
    23. Prosinac 2017. 08:51

Babyyy cestitkeee. Najljepsi poklon za Bozic

💙Bartol💙

mina04
    23. Prosinac 2017. 10:01

ami25

Babyyy cestitkeee. Najljepsi poklon za Bozic

Ami ne znam jesam tebi cestitala 😘
    Ti i ja smo tu negdje onda s terminom 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani