Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    21. Prosinac 2017. 22:34

Cure cestitam vam od 💖💖💖 i zelim vam urednu trudnocu 😊😊

ami25
    22. Prosinac 2017. 08:02

Hvala cure, Mina drzim fige da je to to iako ako su dva testa rekla isto to je to. Jos samo pregled kod dojtora da potvrdi:) ja sam jednom procitala post od jedne cure kad je napisala da nakon sta je ne pocne zvat mama da nece vjerovat da je to to hahhaha. Tako nesto. Iskreno i ja jos uvijek ne vjerujem al molit se bogu da sve prode ok sada i da sta vise plusica sljedeci mjesec dodje od vas cure. Molim se i za vas i citam vas :*

💙Bartol💙

Jane_Doe
    22. Prosinac 2017. 08:34

Ami ja sam nesto takvo bila napisala, ali ja vec doma imam jednu koja stalno vice mama i ne gasi se pa si bekad mislim dal mi treba uopce jos jedno 😂
    Mina ja uopce nisam vidjela da si jucer stavila sliku, tek sad. Napokon je to to i fuuul mi je drago 😍😘

mina04
    22. Prosinac 2017. 09:34

Jane_Doe

Ami ja sam nesto takvo bila napisala, ali ja vec doma imam jednu koja stalno vice mama i ne gasi se pa si bekad mislim dal mi treba uopce jos jedno 😂
    Mina ja uopce nisam vidjela da si jucer stavila sliku, tek sad. Napokon je to to i fuuul mi je drago 😍😘

Evo sad sam napravila opet dva razlicita testa, trakicu i stapic. Sve bolje i bolje se vidi. Jos uvijek je svijetlija al se vidi sad fino 😍
    Nadam se da je to ok sto je svijetlija, valjda je jos rano zar ne?
    Proslu trudnocu mi je bila ful tamna al sam vec bila u 7tj. Da vas pitam nesto, onako me malo bockaju jajnici ko kad imam O. Jel to normalno? 

All of God’s grace in one tiny face 💟

Endzrue
    22. Prosinac 2017. 09:54

Tek smo krenili od ovog mjeseca pa sam nova što se mjerenja tiče :) zanimalo me kako to fukncionira. Ovaj mj trebam dobit za 6 dana pa ćemo vidjet kako će bit.. Ovo je prvi mjesec da pokušavamo bebu tako da se ničemu ne nadam, al opet..Evo novi update grafa

https://postimg.org/image/o8geqxqxv/

Temperatura divlja..jednom gore jednom dolje, jel nije malo previše trifazni graf? simptoma još uvijek nikakvih samo grčevi u maternici i sinoć je keks bio malo bolniji kao da je unutra sve stisnuto.

Mala_Žena
    22. Prosinac 2017. 10:08

mina04

Jane_Doe

Evo sad sam napravila opet dva razlicita testa, trakicu i stapic. Sve bolje i bolje se vidi. Jos uvijek je svijetlija al se vidi sad fino 😍
    Proslu trudnocu mi je bila ful tamna al sam vec bila u 7tj. Da vas pitam nesto, onako me malo bockaju jajnici ko kad imam O. Jel to normalno?

Draga, pa kako se sad vidi, daj vidimo 
    😍

tata_me_zove_zlato
    22. Prosinac 2017. 10:23

Endzrue

Tek smo krenili od ovog mjeseca pa sam nova što se mjerenja tiče :) zanimalo me kako to fukncionira. Ovaj mj trebam dobit za 6 dana pa ćemo vidjet kako će bit.. Ovo je prvi mjesec da pokušavamo bebu tako da se ničemu ne nadam, al opet..Evo novi update grafa

https://postimg.org/image/o8geqxqxv/

Temperatura divlja..jednom gore jednom dolje, jel nije malo previše trifazni graf? simptoma još uvijek nikakvih samo grčevi u maternici i sinoć je keks bio malo bolniji kao da je unutra sve stisnuto.

Nebitno sto je prvi mesec pokusavanja,mozda vas bas hoce    Ja sam u zivotu tri puta ostala trudna neplanirano,nenadano,potpuno slucajno.Od te tri neplanirane ,imam samo jednu devojku od 11 godina vec :-) A sad mi se ne da iako se trudimo 3 meseca ...Svim potvrdjenim trudnicama sve najlepse i da tih 9 meseci uzivate u ljubavi i iscekivanju 

url=https://lilypie.com]

ami25
    22. Prosinac 2017. 10:24

Mina i mene je bockalo svaki dan ko da me neko iglicom pika :) daj sliku testica da vidimoo:D

💙Bartol💙

mina04
    22. Prosinac 2017. 10:29

Mala_Žena

mina04

Jane_Doe

Draga, pa kako se sad vidi, daj vidimo
    😍

mina04
    22. Prosinac 2017. 10:31

Vidi se razlika izmedu jucerasnjeg i danasnjeg..
    Nisam mogla bas ni spavati, preuzbudena sam 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani