Tek smo krenili od ovog mjeseca pa sam nova što se mjerenja tiče :) zanimalo me kako to fukncionira. Ovaj mj trebam dobit za 6 dana pa ćemo vidjet kako će bit.. Ovo je prvi mjesec da pokušavamo bebu tako da se ničemu ne nadam, al opet..Evo novi update grafa
https://postimg.org/image/o8geqxqxv/
Temperatura divlja..jednom gore jednom dolje, jel nije malo previše trifazni graf? simptoma još uvijek nikakvih samo grčevi u maternici i sinoć je keks bio malo bolniji kao da je unutra sve stisnuto.
Nebitno sto je prvi mesec pokusavanja,mozda vas bas hoce Ja sam u zivotu tri puta ostala trudna neplanirano,nenadano,potpuno slucajno.Od te tri neplanirane ,imam samo jednu devojku od 11 godina vec :-) A sad mi se ne da iako se trudimo 3 meseca ...Svim potvrdjenim trudnicama sve najlepse i da tih 9 meseci uzivate u ljubavi i iscekivanju
url=https://lilypie.com]
Mina i mene je bockalo svaki dan ko da me neko iglicom pika :) daj sliku testica da vidimoo:D
💙Bartol💙
Ami ja sam nesto takvo bila napisala, ali ja vec doma imam jednu koja stalno vice mama i ne gasi se pa si bekad mislim dal mi treba uopce jos jedno 😂
Mina ja uopce nisam vidjela da si jucer stavila sliku, tek sad. Napokon je to to i fuuul mi je drago 😍😘
Evo sad sam napravila opet dva razlicita testa, trakicu i stapic. Sve bolje i bolje se vidi. Jos uvijek je svijetlija al se vidi sad fino 😍
Nadam se da je to ok sto je svijetlija, valjda je jos rano zar ne?
Proslu trudnocu mi je bila ful tamna al sam vec bila u 7tj. Da vas pitam nesto, onako me malo bockaju jajnici ko kad imam O. Jel to normalno?
Draga, pa kako se sad vidi, daj vidimo
😍
All of God’s grace in one tiny face 💟
Vidi se razlika izmedu jucerasnjeg i danasnjeg..
Nisam mogla bas ni spavati, preuzbudena sam 🤗
Vidi se razlika izmedu jucerasnjeg i danasnjeg..
Nisam mogla bas ni spavati, preuzbudena sam 🤗
Vidi se razlika sigurno mogu zamisliti tvoj osecaj,sve ti najlepse zelim
mina zadnjih par dana dolazim na ovu temu samo zbog tebe
Sad se definitivno vidi iako po meni to je jos dosta svijetlo, ali mozda ti je jednostavno O bila kasnije nego sto mislis pa ti ni danas nije jos ocekivani dan M! U svakom slucaju piji folnu, nazovi ginica za pregled i sreeeeeeeeeetno!!
PS-meni je receno da odem odmah kod dok.zbog progesterona..bla bla bla..i nisam ocekivala da ce se ista vidjeti, ali je dok.rekao da to nije prerano jer da je, kako sam vec napisala, u pocetku bitno odrediti da je bebica na pravom mjestu.
Javi nam kad si dobila i termin i pridruzi nam se na ljetnim bebama. Mislim da ces jos spadat pod ljetne
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ami ja sam nesto takvo bila napisala, ali ja vec doma imam jednu koja stalno vice mama i ne gasi se pa si bekad mislim dal mi treba uopce jos jedno 😂
Mina ja uopce nisam vidjela da si jucer stavila sliku, tek sad. Napokon je to to i fuuul mi je drago 😍😘
Evo sad sam napravila opet dva razlicita testa, trakicu i stapic. Sve bolje i bolje se vidi. Jos uvijek je svijetlija al se vidi sad fino 😍
Nadam se da je to ok sto je svijetlija, valjda je jos rano zar ne?
Proslu trudnocu mi je bila ful tamna al sam vec bila u 7tj. Da vas pitam nesto, onako me malo bockaju jajnici ko kad imam O. Jel to normalno?
Draga, pa kako se sad vidi, daj vidimo
😍
Pa to je to, jos da doktor potvrdi i onda draga uzivas, i puno srece zelim od srca 🤗
Joj kad ovako vidim poz testove, kontam kad cu ja to tako da ugledam, a svakako mi je drago zbog svake zene, koju znam i ne znam, to je nesto ja msm najljepse u zivotu sto zena može da doceka.
Joj kad ovako vidim poz testove, kontam kad cu ja to tako da ugledam, a svakako mi je drago zbog svake zene, koju znam i ne znam, to je nesto ja msm najljepse u zivotu sto zena može da doceka.
i meni isto bude drago zbog svake i saosecam sa svakom koja se razocara...ja ne cekam M u ponedeljak.... obradovacemo se i mi...
Hvala vam drage moje..ja sam van sebe. Malo me onak bolucka reko nece valjda al mislim da je to to. Danas zovem dr da se narucim 😄
Ne znam kako cu preziviti taj prvi pregled 😣
Ni svaki sljedeci, al ne dam se. Ovaj put mora sve niti u redu.
Zelim vam svima Bozicne carolije, punooo Bozjeg blagoslova i da sto prije stignu svi plusici!!
Sortiraj odgovore
Najstariji