Pozdrav svima.Nadam se da cu naici na bilo kakvu pomoc🙂 Naime,zadnji ciklus je bio 24.01.2018,vec sledeci se nije desio,koji je trebao biti 26.02.2018.Odnos sa partnerom je bio 17.02.2018.4 dana nakon kasnjena sam uradila mini test za trudnocu i pokazao se pozitivnim.Na pregled sam otisla 05.02.2018 i doktorica nije mogla da vidi trudnocu.Taj isti dan se desio i ciklus koji je kasnio.Receno mi je da dodjem za 7 dana na ponovni ultrazvuk i ako se i tada ne bude vidjela trudnoca,da uradimo beta hcg nalaz.Zbog poslovnih putovanja nisam bila u mogucnosti odmah otici,ali sam nakon zavrsetka ciklusa opet uradila kucni test i bio je negativan ovaj put.Nalaz bete uradila 30.03.2018 i nalaz je bio <1,2.Jasno mi je da nema trudnoce,ali me interesuje da li se ne daj Boze moze raditi o izvanmatericnoj trudnoci,tj da li beta hcg pokazuje izvanmatericnu trudnocu?hvala unaprijed i izvinjavam se na opsirnosti.
Nekica moguce da ti je u pitanju bila biokemijska trudnoca koja se nije krenula razvijati zato nije bila vidljiva ili ti jednostavno test nije tocno pokazao ako si mozda sto krivo provela zna se i to desiti. Da je vanmatericna trudnoca beta bi rasla, al se trudnoca ne bi vidila na uzv. Tako da ne brini nije vanmaternicna trudnoca, da jeste doktor bi te odmah uputio u bolnicu za to jer to moze biti opasno za zenu. Sretno u daljnjim pokusajima ako planirate bebu.
Pa i po mom bi trebalo da jeste, ali mi nije jasno zašto je clearblue pokazao negativno.
Možda je još rano tek za 10 dana bi trebalo da dobijem
Pa i po mom bi trebalo da jeste, ali mi nije jasno zašto je clearblue pokazao negativno.
Da, to bi svakako trebalo biti prerano, osim ako zadnja m ustvari nije bila menstruacija? Jel ovaj test očitan u vremenu u kojem piše da treba?
Da, to bi svakako trebalo biti prerano, osim ako zadnja m ustvari nije bila menstruacija? Jel ovaj test očitan u vremenu u kojem piše da treba?
Jeste u roku od minut se pojavila druga linija, pa sam drugi test ponovila sutra dan ujutro na prvu i isto je pokazao. Pa sam otišla da kupim clearblue i onda je on pokazao negativno ili minus kako god.
Jeste u roku od minut se pojavila druga linija, pa sam drugi test ponovila sutra dan ujutro na prvu i isto je pokazao. Pa sam otišla da kupim clearblue i onda je on pokazao negativno ili minus kako god.
Onda vjerujem da je trudnoća u pitanju
Ništa mi ne preostaje nego da čekam 10ak dana da vidi hoće li doći m......😔
A iskreno se nadam da neće 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji