Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    06. Veljača 2025. 11:51

Dambo

Baby rapid.

Pa trebao bi biti pozitivan, da. Čim su 2 crte. Ne znam samo jeste li otvarali test, meni se čini na slici kao da je otvaran. Ili je samo trakica? Koliko vam kasni menstruacija?

• Sunna97
    07. Veljača 2025. 10:39

Bok cure, trebam vašu pomoć.

Zadnja M počela 7.1., trajala cca 5 dana, ciklus inače 28-29 dana. 23.01. sam sa Lh trakicom ulovila ovulaciju, tj. obe linije su bile jednako crvene pa je po nekoj logici do ovulacije došlo u idućih dan, dan i pol. M kasni. Napravila sam test (femometer) jučer ujutro i kao nešto skrz malo se vidjelo, ali više sjena nego konkretna linija.. Jučer sam imala bolove kao pred M, no jedino što je ostalo na gaćicama je mala smeđa mrljica i to je sve. Nakon toga su i bolovi prestali. Jutros opet radila isti test, ona sjena od jučer se malo pojačala, ali i dalje ne mogu reći da je konkretna linija. E sad mene zanima, ukoliko je i došlo do trudnoće, ne bi li linija do sada već trebala biti jača? Ili je moguće da se zbog kasnije ovulacije i dalje ne vidi dobro? Pliz pomoć, užasno sam nestrpljivaaa 

Mimoza17
    09. Veljača 2025. 20:08

Ako te tješi, meni je crtica bila jedva vidljiva, a beta tog jutra je pokazala 76,9 :) Tako da dok god je crtica, makar i jedva vidljiva, to je trudnoca.
    Cestitam i zelim ti ugodnu trudnoću!! 🤗

• trackica
    10. Veljača 2025. 09:58

Pozdrav curke, 
    evo i mog testa za trudnoću 
    https://ibb.co/mCHtrSVk

sve više gajim nade... Test obavljen jučer, čekam betu koju vadim danas s nestrpljenjem. 
    Prvo dijete sam uspjela zanijeti prirodno, a za drugo smo išli na IVF. Danas vadim betu...

Mimoza17
    10. Veljača 2025. 10:07

Čestitam, čak se i dobro vidi!! :)))

• trackica
    10. Veljača 2025. 10:14

Mimoza17

Čestitam, čak se i dobro vidi!! :)))

hvala tiii,
    nadam se da će i beta isto pokazati... 
    Čekam istu s nestrpljenjem....
    Zaista ne želim prolaziti kroz postupak ivf-a drugi puta. 34 godine, simptom premenopauze. Samo 4 stanice uspjeli uzeti, od čega su 3 bile prvotno uspjele, nakon čega 2 i jednu smo implementirali 3 dan nakon. Nažalost ta 4-ta nije uspjela 5-i dan.
    Kad smo pitali embriologa da nam stavi dvije rekao je da se to ne radi prvi puta na IVF. Ja bih htjela začeti, ali ne bih htjela drugi puta na postupak umjetne i prolaziti sve ispočetka. Znam da ima jako puno parova koji ne odustaju ni nakon četvrtog puta. 
    Kako god bilo svima želima jako puno sreće.

Mimoza17
    10. Veljača 2025. 10:17

Vjerujem da si u stresu, ali probaj se nečime okupirati da malo zaboraviš dok čekaš nalaze, a ja držim fige da bude super!! 

• trackica
    10. Veljača 2025. 10:25

Stigla mi betaaa, yuppi, pokazuje mi 56,65 :)

Hvala na savjetu.

Mimoza17
    10. Veljača 2025. 10:30

Superr, baš mi je drago :)

• baby0109
    05. Ožujak 2025. 19:23

Pozdrav drage mame i one buduće.

Danas na vešu smeđi iscjedak prosaran kao sa nekim  rozim žilicama, prilikom brisanja roskasta sukrvica. Do M imam još 7 dana. Zanima me je li se neka susrela sa nečim sličnim i o čemu bi se moglo raditi? Unaprijed hvala svima na odgovorima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.