Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zamia
    12. Siječanj 2025. 19:04

EllaMS

Hvala ti puno 🥰
    A mislim ako je, onda je. A ja nestrpljiva pa teško čekati 😂

Ma znam, vecinom smo sve takve… ja sam se ovaj ciklus testirala vec tamo 5dpo iako sam znala da nema sanse da test ista pokaze 😅😅 sve u svemu svu srecu ti zelim!! 🫶🏻

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Samra
    16. Siječanj 2025. 15:00

Eh ovako drage moje, tekst ce biti duzi pa se nadam da se necete ljutiti haha Imam 23 godine i nažalost imam PCOS. Od 2022.godine sam u braku, a početkom 2023.pokušavam ostati trudna, ali nažalost bezuspješno. I pored PCOS uvijek mi je menst. bila redovna, ali sada evo nije...Poslednju menstruaciju sam imala 26.11. a sledeća je treebala biti 25.12 međutim ja nisam dobila. Inače me stomak boli, grudi me bole i znam da će menst.krenuti za koji dan, ali sada nikakvih naznaka nemam. Test sam uradila prosle sedmice navečer, uz malo urina sasvim jer nisam mogla vise cekati, a nisam cuvala dugo urin i bio je negativan. Da li je moguce da mi je ovulacija kasnila i da se sve pomjerilo pa ne rano za test bilo još i navecer ili da se iskljucim i ne nadam trudnoci? I daaa prije nego me pitate sto ne idem na pregled, doktor otvara svoju privatnu ordinaciju trenutno ne radi nigdje pa njega čekam Hvala vam na odgovorima

• kremicpetra123
    18. Siječanj 2025. 16:35

Poštovane,
    Naime 23.12 imala sam spolni odnos gdje je došlo do neželjene ejakulacije u mene… nakon 45 minuta od od osa popila sam Elle one pilulu. Ovulacija mi je u tome trenu bila predviđena tek za 15 dana, ali sam svejedno popila. Idući dan mi je bila predviđena menstruacija koja je došla. Naime sadašnja menstruacija je predviđena za 4 dana i jučer sam napravila test koji je negativan. Mislite li da ima razloga za brigu vezano za neželjenu trudnoću? 
    Hvala unaprijed

Nika_1610
    19. Siječanj 2025. 15:52

Pozdrav drage buduće mame i one koje će to tek postati. 

Zanima me znači li ovo pozitivnu trudnoću jer prošli put sam imala debeli plusić a sada je blijeđi. Pa ako može vaš neki savjet. Ako jee pridružujem se ponosno u jesenske bebe 2025.😍 Preuzbuđena saaam!!

https://ibb.co/xSJBPmk

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

Nika_1610
    19. Siječanj 2025. 16:00

Samra

Eh ovako drage moje, tekst ce biti duzi pa se nadam da se necete ljutiti hahaImam 23 godine i nažalost imam PCOS. Od 2022.godine sam u braku, a početkom 2023.pokušavam ostati trudna, ali nažalost bezuspješno. I pored PCOS uvijek mi je menst. bila redovna, ali sada evo nije…Poslednju menstruaciju sam imala 26.11. a sledeća je treebala biti 25.12 međutim ja nisam dobila. Inače me stomak boli, grudi me bole i znam da će menst.krenuti za koji dan, ali sada nikakvih naznaka nemam. Test sam uradila prosle sedmice navečer, uz malo urina sasvim jer nisam mogla vise cekati, a nisam cuvala dugo urin i bio je negativan. Da li je moguce da mi je ovulacija kasnila i da se sve pomjerilo pa ne rano za test bilo još i navecer ili da se iskljucim i ne nadam trudnoci? I daaa prije nego me pitate sto ne idem na pregled, doktor otvara svoju privatnu ordinaciju trenutno ne radi nigdje pa njega čekamHvala vam na odgovorima

Pozdrav draga Samra, razumijem tvoju nestrpljivost i nervozu ali za početak se prvo samo smiri i opusti. Zadnjih tjedana prolazila sam kroz slično.. zadnju mens. sam imala u 10. mjesecu i od tada mi nisu dolazile a niti smo stupali u odnose niti ništa slično. Nakon Božića smo intenzivno počeli raditi i razmišljati o drugoj bebi no mučilo me to što nisam bila više sigurna u svoje ovulacijske i plodne dane pa znam da i tebe to sada muči. Dva tjedna nakon nezasticenog odnosa počeli su mi simptomi poput umora, bolnih i teških grudi, mučnina povremenih (bez povraćanja), jake glavobolje..i danas sam napravila test na kojem se vidi blijedi plus. Tako da se sada nadam da je too too🤞🏼🤞🏼 Ne stresiraj se, pusti da vrijeme odradi svoje, pričekaj još malo pa ćeš vidjeti što i kako. Držim ti fige i u mislima sam s tobom!♥️

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

• Doriis
    19. Siječanj 2025. 17:27

Nika_1610

Zanima me znači li ovo pozitivnu trudnoću jer prošli put sam imala debeli plusić a sada je blijeđi. Pa ako može vaš neki savjet. Ako jee pridružujem se ponosno u jesenske bebe 2025.😍 Preuzbuđena saaam!!

https://ibb.co/xSJBPm

Cestitam 🥰🥰🥰 plusic jasno vidljiv 🥳

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Nika_1610
    19. Siječanj 2025. 17:52

Doriis

Nika_1610

https://ibb.co/xSJBPm

Cestitam 🥰🥰🥰 plusic jasno vidljiv 🥳

Ajmeee to mi je trebaloo😍😍 hvalaa🫶🏻🫶🏻

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

• thezumka
    21. Siječanj 2025. 14:51

Zdravo svima,
    Nova sam na forumu i stvarno ne znam gdje da pitam ili pisem o ovome. 
    Zadnji menzes 05.12 vec 02.1 pozitivan testic. Odmah sam se narucila doktoru znam da je rano ali osjecala sam da moram. Saznala sam da imam ogromnu vodenu cistu od 9cm na desnom jajniku i jajovodu. Beta mi je za 2 dana skocila skoro za duplo. 
    Sad sam 6 sedmica i 5 dana trudna, a danas sam prokrvarila i otisla sam doktorici ali nisu saznali zbog cega krvarim,trudnoca je prisutna ali samo gestacijska kesica se vidi ne vidi se plod jos uvijek je gestacijska kesica mala. To ih brine jer je mala gestacijska kesica za ove sedmice (tako su mi rekli)
    Ako ste imale nesto slicno molim vas pomozite skinut cu se s pameti. Prva mi je trudnoca i ne znam sta da radim. 

• Samra
    22. Siječanj 2025. 11:25

Nika_1610

Samra

Eh ovako drage moje, tekst ce biti duzi pa se nadam da se necete ljutiti hahaImam 23 godine i nažalost imam PCOS. Od 2022.godine sam u braku, a početkom 2023.pokušavam ostati trudna, ali nažalost bezuspješno. I pored PCOS uvijek mi je menst. bila redovna, ali sada evo nije…Poslednju menstruaciju sam imala 26.11. a sledeća je treebala biti 25.12 međutim ja nisam dobila. Inače me stomak boli, grudi me bole i znam da će menst.krenuti za koji dan, ali sada nikakvih naznaka nemam. Test sam uradila prosle sedmice navečer, uz malo urina sasvim jer nisam mogla vise cekati, a nisam cuvala dugo urin i bio je negativan. Da li je moguce da mi je ovulacija kasnila i da se sve pomjerilo pa ne rano za test bilo još i navecer ili da se iskljucim i ne nadam trudnoci? I daaa prije nego me pitate sto ne idem na pregled, doktor otvara svoju privatnu ordinaciju trenutno ne radi nigdje pa njega čekamHvala vam na odgovorima

Pozdrav draga Samra, razumijem tvoju nestrpljivost i nervozu ali za početak se prvo samo smiri i opusti. Zadnjih tjedana prolazila sam kroz slično.. zadnju mens. sam imala u 10. mjesecu i od tada mi nisu dolazile a niti smo stupali u odnose niti ništa slično. Nakon Božića smo intenzivno počeli raditi i razmišljati o drugoj bebi no mučilo me to što nisam bila više sigurna u svoje ovulacijske i 2plodne dane pa znam da i tebe to sada muči. Dva tjedna nakon nezasticenog odnosa počeli su mi simptomi poput umora, bolnih i teških grudi, mučnina povremenih (bez povraćanja), jake glavobolje..i danas sam napravila test na kojem se vidi blijedi plus. Tako da se sada nadam da je too too🤞🏼🤞🏼 Ne stresiraj se, pusti da vrijeme odradi svoje, pričekaj još malo pa ćeš vidjeti što i kako. Držim ti fige i u mislima sam s tobom!♥️

Hvala draga Nika, još uvijek nisam dobila menstruaciju moju očekujem od 25.11. ovih dana cu odraditi još jedan test jutarnjim urinom pa ću vidjeti šta dalje! Hvala još jednom❤️ Čestitam ti i da ti cijelu trudnoću bude sve uredno i kako treba, šaljem zagrljajee🥳❤️❤️

Nika_1610
    22. Siječanj 2025. 14:49

Samra

Nika_1610

Samra

Pozdrav draga Samra, razumijem tvoju nestrpljivost i nervozu ali za početak se prvo samo smiri i opusti. Zadnjih tjedana prolazila sam kroz slično.. zadnju mens. sam imala u 10. mjesecu i od tada mi nisu dolazile a niti smo stupali u odnose niti ništa slično. Nakon Božića smo intenzivno počeli raditi i razmišljati o drugoj bebi no mučilo me to što nisam bila više sigurna u svoje ovulacijske i 2plodne dane pa znam da i tebe to sada muči. Dva tjedna nakon nezasticenog odnosa počeli su mi simptomi poput umora, bolnih i teških grudi, mučnina povremenih (bez povraćanja), jake glavobolje..i danas sam napravila test na kojem se vidi blijedi plus. Tako da se sada nadam da je too too🤞🏼🤞🏼 Ne stresiraj se, pusti da vrijeme odradi svoje, pričekaj još malo pa ćeš vidjeti što i kako. Držim ti fige i u mislima sam s tobom!♥️

Hvala draga Nika, još uvijek nisam dobila menstruaciju moju očekujem od 25.11. ovih dana cu odraditi još jedan test jutarnjim urinom pa ću vidjeti šta dalje! Hvala još jednom❤️ Čestitam ti i da ti cijelu trudnoću bude sve uredno i kako treba, šaljem zagrljajee🥳❤️❤️

Nema na čemu, za bilo kakav savjet ili razgovor ovdje smo (sam)♥️
    Bit će to sve okej🤞🏼♥️ Držim fige i obavezno javljaj novosti😘
    Hvala ti od srca ali ne budem mirna i 100% sigurna dok ne obavim prvi pregled i ne napravim još barem jedan test.. jer kažem ti i ovulacije i menstruacije su mi od 10. mjeseca se poremetile skroz. Nadam se da si sad nisam već stvorila preveliku nadu.♥️♥️♥️♥️

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.