Pozdrav svima 🙂 Planiramo trudnoću i ovo je prvi mjesec da smo bili aktivni 🙈 Mjesečnica je trebala doći 27-og. Jutros sam radila one step test i tesna linija kao da se pojavila, ali toliko svijetla da nisam sigurna jeli mi se učinilo ili nije. Ima li smisla ponovno raditi test ili da pričekam trudnoću? Inače sam na pragu 34 godine i prva trudnoća u planu. Mislim da nisam radila test prerano, a nekako mi je teško ne misliti o tome i ne opterećivati se. 7.03. sam bila na pregledu i doktor da pođem izvaditi spolne hormone i prolaktin radi pripreme i mojih godina. I eto, sad nema mjesečnice🤦🏻♀️ 🤷🏻♀️
Čestitke svima koji su uspjeli 🤰 i sretno svima koji se trude 🤞
Ponovi test za dva dana pa bi onda i crtica trebala biti jasnije. Sretno i čestitke 🙂
🤰
Ako Bog da da sve bude ok, beba stiže u ovoj godini ❤️ Hvala 🥰
Super baš mi je drago 🤞🤞
Vi ste + od 24.03.? Ako dobro vidim u potpisu 🙈 znači negdje smo blizu 🥰
Pozdrav svima 🙂 Planiramo trudnoću i ovo je prvi mjesec da smo bili aktivni 🙈 Mjesečnica je trebala doći 27-og. Jutros sam radila one step test i tesna linija kao da se pojavila, ali toliko svijetla da nisam sigurna jeli mi se učinilo ili nije. Ima li smisla ponovno raditi test ili da pričekam trudnoću? Inače sam na pragu 34 godine i prva trudnoća u planu. Mislim da nisam radila test prerano, a nekako mi je teško ne misliti o tome i ne opterećivati se. 7.03. sam bila na pregledu i doktor da pođem izvaditi spolne hormone i prolaktin radi pripreme i mojih godina. I eto, sad nema mjesečnice🤦🏻♀️ 🤷🏻♀️
Čestitke svima koji su uspjeli 🤰 i sretno svima koji se trude 🤞
Ponovi test za dva dana pa bi onda i crtica trebala biti jasnije. Sretno i čestitke 🙂
🤰
Ako Bog da da sve bude ok, beba stiže u ovoj godini ❤️ Hvala 🥰
Super baš mi je drago 🤞🤞
Vi ste + od 24.03.? Ako dobro vidim u potpisu 🙈 znači negdje smo blizu 🥰
Da tako je 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav drage mame, trebam savjet ako je koja upoznata ili je imala sličnu situaciju.
Naime ciklusi su mi u prosjeku 28-31 dan.
17 dan ciklusa sam bila na redovnoj kontroli gdje mi je receno da se jajnik priprema za ovulaciju, sto znaci da mi plodni dani nisu u sredini ciklusa. Danas mi je vec 2.dan kako mi kasni a test raden jutros je negativan. Pa mene zanima jesam li ga prerano odradila s obzirom da mi je ovulacija bila pred kraj ciklusa ili stvarno nije trudnoca u pitanju?
Pozdrav drage mame, trebam savjet ako je koja upoznata ili je imala sličnu situaciju.
Naime ciklusi su mi u prosjeku 28-31 dan.
17 dan ciklusa sam bila na redovnoj kontroli gdje mi je receno da se jajnik priprema za ovulaciju, sto znaci da mi plodni dani nisu u sredini ciklusa. Danas mi je vec 2.dan kako mi kasni a test raden jutros je negativan. Pa mene zanima jesam li ga prerano odradila s obzirom da mi je ovulacija bila pred kraj ciklusa ili stvarno nije trudnoca u pitanju?
Ja bi rekla prerano. Mislim da bi test trebali napraviti cca 10 dana nakon ovulacije 🙈 🤞
Hvala ☺️ ali evo ponavljala sam ga i danas, isto negativan, a M nema 🙈
Molila bi za odgovor!Naime,10 godina se borim sa neplodnošću i trenutno mi kasni menstruacija dobrih 20 dana sto mi se znalo dešavati jer sam blizu nekakve perimenopauze po nalazima hormona.Svejedno uvijek napravim test kad ovoliko kasni,jutros sam radila first sign trakicu i nisam umocila u urin nego se popiskila bas po njoj.na testu se odmah pojavila vidljivo crvena crta koja označava trudnoću,zatim testna i onda je testna poblijedila no i dalje vidljiva. Ovo mi se nikad dosad nije desilo i vrlo sam skeptična..
Hvala ☺️ ali evo ponavljala sam ga i danas, isto negativan, a M nema 🙈
J3l vam danas 10 dan od ovulacije?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Curee treba mi ozbiljno mišljenje...
Menga mi kasni 7 dana,testovi negativni
Već 3 dana imam neko kao smeđarenje,malo je smeđe malo rozskasto(nigdje nema friške krvi jel) zadnja menga je bila 03.03. Plodni dani 20.03.(radili smo na bebi) Inače ne kasni menga,ali nemam nekih simptoma da cu dobit tu i tamo me samo znalo zabolit oko jajnika,na par sekundi par puta u danu i to je to,sise su mi već danima velike..ne bole ni ništa samo su velike...nisam neki stres imala,pa da zato kasni...jel se kome desilo tako nekada? Naručena sam tek krajem ovog mjeseca na pregled 🤦♀️
Jel ovdje netko vidi drugu liniju i jel to moze biti pozitivan test?
https://postimg.cc/JDFnQVH5
Sortiraj odgovore
Najstariji