Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Niki19
    31. Prosinac 2024. 10:50

Pozdrav svima, kasni mi danas 3 dan.. jucer sam napravila 3 testa i sva tri su pokazala svijetle crte odnosno pozitivan test.. danas sam napravila jos dva od kojih je jedan bio digitalni i oba su bila negativna.. nije mi jasno zašto jedan dan ovako drugi onako.. ako do cetvrtka vještica ne dode ići cu kod doktorice... 

Zamia
    31. Prosinac 2024. 12:16

Niki19

Pozdrav svima, kasni mi danas 3 dan.. jucer sam napravila 3 testa i sva tri su pokazala svijetle crte odnosno pozitivan test.. danas sam napravila jos dva od kojih je jedan bio digitalni i oba su bila negativna.. nije mi jasno zašto jedan dan ovako drugi onako.. ako do cetvrtka vještica ne dode ići cu kod doktorice…

Jeste li digitalni radili s prvim jutarnjim urinom? Sačekajte jos dan dva pa ponovite test… kod doktora na uzv vam se najvjerojatnije nece nista vidjeti ako je tako rana trudnoca u pitanju… imate li mozda slike tih testova koji su pokazali svijetle crtice? 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Niki19
    31. Prosinac 2024. 14:47

Zamia

Niki19

Pozdrav svima, kasni mi danas 3 dan.. jucer sam napravila 3 testa i sva tri su pokazala svijetle crte odnosno pozitivan test.. danas sam napravila jos dva od kojih je jedan bio digitalni i oba su bila negativna.. nije mi jasno zašto jedan dan ovako drugi onako.. ako do cetvrtka vještica ne dode ići cu kod doktorice…

Jeste li digitalni radili s prvim jutarnjim urinom? Sačekajte jos dan dva pa ponovite test… kod doktora na uzv vam se najvjerojatnije nece nista vidjeti ako je tako rana trudnoca u pitanju… imate li mozda slike tih testova koji su pokazali svijetle crtice?

imam ali neznam kako se stave slike 😔

• Niki19
    31. Prosinac 2024. 15:00

https://ibb.co/GQZxQNz

Zamia
    31. Prosinac 2024. 15:21

Niki19

Da da po ovome su pozitivni Testovi i trudnoca, probajte sačekati jos s digitalnim, mozda probat napraviti jos jedan obični test danas… sretnooo od srca zelim da je trudnoca i da sve bude uredno🫶🏻

➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

Zamia
    31. Prosinac 2024. 15:23

Zamia

Niki19

Da da po ovome su pozitivni Testovi i trudnoca, probajte sačekati jos s digitalnim, mozda probat napraviti jos jedan obični test danas… sretnooo od srca zelim da je trudnoca i da sve bude uredno🫶🏻

Sada vidim da ste naveli kako je danas negativan običan test i digitalni… sto je bas cudno :/ jeste li radili testove s prvim jutarnjim urinom? Mozda vam je mokraća razvodnjena bila stvarno ne znam sto bih rekla… :(

➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Niki19
    31. Prosinac 2024. 15:25

Bio je 2 urin.. pricekati cu jos koji dan pa ponoviti.. ja se iskreno nadam trudnoći.. hvala na podršci ♥️

Lelaaaa——
    31. Prosinac 2024. 21:04

Po ovome je pozitivno samo je jako rano❤️ovako je i meni bilo blijedo na početku 😊sretno
    Kad vam treba doc menstruacija
    Meni za 4 dana od sutra
    Test sam radila prije 3 i 4 dana oba negativna

• Niki19
    01. Siječanj 2025. 10:26

srcekokuca

Po ovome je pozitivno samo je jako rano❤️ovako je i meni bilo blijedo na početku 😊sretno
    Kad vam treba doc menstruacija
    Meni za 4 dana od sutra
    Test sam radila prije 3 i 4 dana oba negativna

Trebala je doći prije 3 dana. Hvaoa i vama takoder zelim da vam bude sretno ♥️

• ana223
    01. Siječanj 2025. 12:46

Pozdrav, zene trebam savjet. Muz i ja pokusavamo vec godinu i pol dobiti dijete te sam ovaj mjesec dobila 7 dan nakon ovulacije smeckasto krvarenje koje sam mialila da je pocetak menge te je to stalo nakon jedan dan. Jucer sam napravila test koji mi je pokazao svijetlu liniju a danas je bio negativan. Imam druge simptome moram cesto na wc, grudi su mi teske i bradavice osjetljive. Inace imam policisticne jajnike. Dali je netko imao slicno iskustvo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.