Pozdrav svima, kasni mi danas 3 dan.. jucer sam napravila 3 testa i sva tri su pokazala svijetle crte odnosno pozitivan test.. danas sam napravila jos dva od kojih je jedan bio digitalni i oba su bila negativna.. nije mi jasno zašto jedan dan ovako drugi onako.. ako do cetvrtka vještica ne dode ići cu kod doktorice...
Pozdrav svima, kasni mi danas 3 dan.. jucer sam napravila 3 testa i sva tri su pokazala svijetle crte odnosno pozitivan test.. danas sam napravila jos dva od kojih je jedan bio digitalni i oba su bila negativna.. nije mi jasno zašto jedan dan ovako drugi onako.. ako do cetvrtka vještica ne dode ići cu kod doktorice…
Jeste li digitalni radili s prvim jutarnjim urinom? Sačekajte jos dan dva pa ponovite test… kod doktora na uzv vam se najvjerojatnije nece nista vidjeti ako je tako rana trudnoca u pitanju… imate li mozda slike tih testova koji su pokazali svijetle crtice?
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Pozdrav svima, kasni mi danas 3 dan.. jucer sam napravila 3 testa i sva tri su pokazala svijetle crte odnosno pozitivan test.. danas sam napravila jos dva od kojih je jedan bio digitalni i oba su bila negativna.. nije mi jasno zašto jedan dan ovako drugi onako.. ako do cetvrtka vještica ne dode ići cu kod doktorice…
Jeste li digitalni radili s prvim jutarnjim urinom? Sačekajte jos dan dva pa ponovite test… kod doktora na uzv vam se najvjerojatnije nece nista vidjeti ako je tako rana trudnoca u pitanju… imate li mozda slike tih testova koji su pokazali svijetle crtice?
imam ali neznam kako se stave slike 😔
https://ibb.co/GQZxQNz
Da da po ovome su pozitivni Testovi i trudnoca, probajte sačekati jos s digitalnim, mozda probat napraviti jos jedan obični test danas… sretnooo od srca zelim da je trudnoca i da sve bude uredno🫶🏻
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
https://ibb.co/GQZxQNz
Da da po ovome su pozitivni Testovi i trudnoca, probajte sačekati jos s digitalnim, mozda probat napraviti jos jedan obični test danas… sretnooo od srca zelim da je trudnoca i da sve bude uredno🫶🏻
Sada vidim da ste naveli kako je danas negativan običan test i digitalni… sto je bas cudno :/ jeste li radili testove s prvim jutarnjim urinom? Mozda vam je mokraća razvodnjena bila stvarno ne znam sto bih rekla… :(
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Bio je 2 urin.. pricekati cu jos koji dan pa ponoviti.. ja se iskreno nadam trudnoći.. hvala na podršci ♥️
Po ovome je pozitivno samo je jako rano❤️ovako je i meni bilo blijedo na početku 😊sretno
Kad vam treba doc menstruacija
Meni za 4 dana od sutra
Test sam radila prije 3 i 4 dana oba negativna
Po ovome je pozitivno samo je jako rano❤️ovako je i meni bilo blijedo na početku 😊sretno
Kad vam treba doc menstruacija
Meni za 4 dana od sutra
Test sam radila prije 3 i 4 dana oba negativna
Trebala je doći prije 3 dana. Hvaoa i vama takoder zelim da vam bude sretno ♥️
Pozdrav, zene trebam savjet. Muz i ja pokusavamo vec godinu i pol dobiti dijete te sam ovaj mjesec dobila 7 dan nakon ovulacije smeckasto krvarenje koje sam mialila da je pocetak menge te je to stalo nakon jedan dan. Jucer sam napravila test koji mi je pokazao svijetlu liniju a danas je bio negativan. Imam druge simptome moram cesto na wc, grudi su mi teske i bradavice osjetljive. Inace imam policisticne jajnike. Dali je netko imao slicno iskustvo?
Sortiraj odgovore
Najstariji