https://ibb.co/W2YJkMb
Kupite neki drugi test da nije CB. Oni znaju bacati evaporacijske linije. Sretno 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
https://ibb.co/VLP47b8
Da li netko još vidi crticu ili sam ja skroz zabrijala.

👫
36/36
10/2024 biokemijska
https://ibb.co/VLP47b8
Da li netko još vidi crticu ili sam ja skroz zabrijala.
Najbolje ponovi test za 2 dana, koji si dpo?

🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Ma joooj, nemam pojma. Baš sam ovaj mjesec bez trakica, inače su mi ciklusi 26 dana. Danas je 20.ti dan. Testirala sam se jutros jer mi je rockas. Iako mislim da je rano još za test. Ali meni kao da se vidi, muž kaže nema ništa. Pa eto pitala tu. Budem ponovila za tjedan dana bez brige 🙈

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ma joooj, nemam pojma. Baš sam ovaj mjesec bez trakica, inače su mi ciklusi 26 dana. Danas je 20.ti dan. Testirala sam se jutros jer mi je rockas. Iako mislim da je rano još za test. Ali meni kao da se vidi, muž kaže nema ništa. Pa eto pitala tu. Budem ponovila za tjedan dana bez brige 🙈
U tom slucaju Sretan ti rođendan, lijepo se provedi danas i opusti 🥳🥳 A sto se tice ovog CB testa vec ga mozes ponoviti za 2 dana, ako sada ima sjenu morala bi potamniti i biti malo jasnija... btw mi uvijek znamo i vidimo prije muževa crtu :P sretno!!!

➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Hvala ti puno 🥰
A mislim ako je, onda je. A ja nestrpljiva pa teško čekati 😂

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Hvala ti puno 🥰
A mislim ako je, onda je. A ja nestrpljiva pa teško čekati 😂
Ma znam, vecinom smo sve takve… ja sam se ovaj ciklus testirala vec tamo 5dpo iako sam znala da nema sanse da test ista pokaze 😅😅 sve u svemu svu srecu ti zelim!! 🫶🏻

➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Eh ovako drage moje, tekst ce biti duzi pa se nadam da se necete ljutiti haha Imam 23 godine i nažalost imam PCOS. Od 2022.godine sam u braku, a početkom 2023.pokušavam ostati trudna, ali nažalost bezuspješno. I pored PCOS uvijek mi je menst. bila redovna, ali sada evo nije...Poslednju menstruaciju sam imala 26.11. a sledeća je treebala biti 25.12 međutim ja nisam dobila. Inače me stomak boli, grudi me bole i znam da će menst.krenuti za koji dan, ali sada nikakvih naznaka nemam. Test sam uradila prosle sedmice navečer, uz malo urina sasvim jer nisam mogla vise cekati, a nisam cuvala dugo urin i bio je negativan. Da li je moguce da mi je ovulacija kasnila i da se sve pomjerilo pa ne rano za test bilo još i navecer ili da se iskljucim i ne nadam trudnoci? I daaa prije nego me pitate sto ne idem na pregled, doktor otvara svoju privatnu ordinaciju trenutno ne radi nigdje pa njega čekam
Hvala vam na odgovorima
Poštovane,
Naime 23.12 imala sam spolni odnos gdje je došlo do neželjene ejakulacije u mene… nakon 45 minuta od od osa popila sam Elle one pilulu. Ovulacija mi je u tome trenu bila predviđena tek za 15 dana, ali sam svejedno popila. Idući dan mi je bila predviđena menstruacija koja je došla. Naime sadašnja menstruacija je predviđena za 4 dana i jučer sam napravila test koji je negativan. Mislite li da ima razloga za brigu vezano za neželjenu trudnoću?
Hvala unaprijed
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji