Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mnce600
    20. Prosinac 2024. 13:31

lanav2206

Pozdrav,
    imam 21 g i izgubila sam nevinost prije mjesec ipo dana, medutim adnji put smo prije 2 ili 3 tjedna otprilike ( skupa smo vec 2 g) i sad mi treba doc menga koja kasni 5 dana a imam smedi iscjedak. Takoder bila sam radila test i bio je negativan ali sam ga radila prije 3 4 tjedna jer me od prije bilo strah d ane ostanem trudna zato sam tek sad sa 21 izgubila nevinost. Jos da nadodam imala sam bolove u ledima u donjem dijelu. Zanima me ako itko zna moze li to stogod znacit?

uradi test sjutra ujutru mora ti pokazati jesi li ili nisi.Moguce da nisi samo se tijelo mijenja poslije gubljenja nevinosti , znam meni je isto kasnila a uvijek mi je na tacan dan bilo.

• Niki19
    31. Prosinac 2024. 10:50

Pozdrav svima, kasni mi danas 3 dan.. jucer sam napravila 3 testa i sva tri su pokazala svijetle crte odnosno pozitivan test.. danas sam napravila jos dva od kojih je jedan bio digitalni i oba su bila negativna.. nije mi jasno zašto jedan dan ovako drugi onako.. ako do cetvrtka vještica ne dode ići cu kod doktorice... 

Zamia
    31. Prosinac 2024. 12:16

Niki19

Pozdrav svima, kasni mi danas 3 dan.. jucer sam napravila 3 testa i sva tri su pokazala svijetle crte odnosno pozitivan test.. danas sam napravila jos dva od kojih je jedan bio digitalni i oba su bila negativna.. nije mi jasno zašto jedan dan ovako drugi onako.. ako do cetvrtka vještica ne dode ići cu kod doktorice…

Jeste li digitalni radili s prvim jutarnjim urinom? Sačekajte jos dan dva pa ponovite test… kod doktora na uzv vam se najvjerojatnije nece nista vidjeti ako je tako rana trudnoca u pitanju… imate li mozda slike tih testova koji su pokazali svijetle crtice? 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Niki19
    31. Prosinac 2024. 14:47

Zamia

Niki19

Pozdrav svima, kasni mi danas 3 dan.. jucer sam napravila 3 testa i sva tri su pokazala svijetle crte odnosno pozitivan test.. danas sam napravila jos dva od kojih je jedan bio digitalni i oba su bila negativna.. nije mi jasno zašto jedan dan ovako drugi onako.. ako do cetvrtka vještica ne dode ići cu kod doktorice…

Jeste li digitalni radili s prvim jutarnjim urinom? Sačekajte jos dan dva pa ponovite test… kod doktora na uzv vam se najvjerojatnije nece nista vidjeti ako je tako rana trudnoca u pitanju… imate li mozda slike tih testova koji su pokazali svijetle crtice?

imam ali neznam kako se stave slike 😔

• Niki19
    31. Prosinac 2024. 15:00

https://ibb.co/GQZxQNz

Zamia
    31. Prosinac 2024. 15:21

Niki19

Da da po ovome su pozitivni Testovi i trudnoca, probajte sačekati jos s digitalnim, mozda probat napraviti jos jedan obični test danas… sretnooo od srca zelim da je trudnoca i da sve bude uredno🫶🏻

➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

Zamia
    31. Prosinac 2024. 15:23

Zamia

Niki19

Da da po ovome su pozitivni Testovi i trudnoca, probajte sačekati jos s digitalnim, mozda probat napraviti jos jedan obični test danas… sretnooo od srca zelim da je trudnoca i da sve bude uredno🫶🏻

Sada vidim da ste naveli kako je danas negativan običan test i digitalni… sto je bas cudno :/ jeste li radili testove s prvim jutarnjim urinom? Mozda vam je mokraća razvodnjena bila stvarno ne znam sto bih rekla… :(

➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Niki19
    31. Prosinac 2024. 15:25

Bio je 2 urin.. pricekati cu jos koji dan pa ponoviti.. ja se iskreno nadam trudnoći.. hvala na podršci ♥️

Lelaaaa——
    31. Prosinac 2024. 21:04

Po ovome je pozitivno samo je jako rano❤️ovako je i meni bilo blijedo na početku 😊sretno
    Kad vam treba doc menstruacija
    Meni za 4 dana od sutra
    Test sam radila prije 3 i 4 dana oba negativna

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

Termin poroda 3.12
    Decko🩵

• Niki19
    01. Siječanj 2025. 10:26

srcekokuca

Po ovome je pozitivno samo je jako rano❤️ovako je i meni bilo blijedo na početku 😊sretno
    Kad vam treba doc menstruacija
    Meni za 4 dana od sutra
    Test sam radila prije 3 i 4 dana oba negativna

Trebala je doći prije 3 dana. Hvaoa i vama takoder zelim da vam bude sretno ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani