Bok cure! Čestitam svim trudnicama na plusićima, a trudilicama želim velike plusiće čim prije!
Ne zelim nikome kvariti veselje, ali mislim da ce i najjeftiniji test pokazati trudnocu od dana kada menstruacija kasni, ili eventualno dva, tri dana kasnije. Barem je moje iskustvo takvo. Muž i ja smo radili čak duže od pola godine na trudnoći, on je malo bio pod stresom zbog posla, pa neke promjene itd i nije se desilo odma, ali mladi smo i bili smo sigurni da je sve ok, samo da moramo ustrajati. I taj mjesec kad sam ostala trudna sam imala intuiciju neku i napravila test trakicu neku najjeftiniju, sa Amazona. I to dan prije izostanka menge i bio je negativan. A onda sam dan nakon izostanka menge napravila opet s istom trakom i bio je pozitivan, nisam ni cekala tri minute ko sto piše, odma su se pojavile 2 crte. Doduše druga je bila bas svjetla, ali vidjelo se da je to to. I onda sam napravila jos 4 testa za svaki slučaj na skupljem testu mi se crtica ljepše i jace vidjela.. Uglavnom, ako je trudnoća i napravljeno s jutarnjim urinom pokazat ce se.
Jos jednom zelim svima plusice cim prije!
Mimizusi to je pozitivno sigurno. ČESTITAM!
Ja sam imala one evaporacijske crtice i nikad nisu pravilne ...ovo je pravilna crta po meni.
Dali mi je rano ici vaditi krv nakon sto mi kasni 2 dana.a test je pozitivan ,hvala.
Pa ne znam da li je potrebno. Ja nikad nisam vadila krv i kontrolu bete radila. To se radi kod povijesti spontanih ili suspektne vanmaternicne itd... Ako imas nesto od toga idi vadit krv.
Nemam nista od toga ,i nisam imala ali kao da ne vjerujem testu
Nema potribe da vadis krv ionako ce te bost zbog raznih pretraga..radije nakon dva dana ponovi test. Ako bude tamnija linija nemas nikakvih sumnji. Mada i ovako preko slike izgleda kako pozitivan tako da..
Radi isti test u isto vrijeme... nabolje ujutro nakon buđenja(ako misliš pratit nijansu linije) Koncentracija hormona ovisi o tome koliko je koncentriran urin. Ako popiješ puno vode ili soka i radiš test urin se razvodi i mogućnost čak svjetlije linije je velika.
Cestitke, Mimizusi!!
Ja sam prvi test napravila poslije podne i pokazao mi dvije crtice, slijedeci dan navecer i isto tako a nakon 2-3d ujutro s prvim urinom...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji