Mimizusi to je pozitivno sigurno. ČESTITAM!
Ja sam imala one evaporacijske crtice i nikad nisu pravilne ...ovo je pravilna crta po meni.
Dali mi je rano ici vaditi krv nakon sto mi kasni 2 dana.a test je pozitivan ,hvala.
Pa ne znam da li je potrebno. Ja nikad nisam vadila krv i kontrolu bete radila. To se radi kod povijesti spontanih ili suspektne vanmaternicne itd... Ako imas nesto od toga idi vadit krv.
Nemam nista od toga ,i nisam imala ali kao da ne vjerujem testu
Nema potribe da vadis krv ionako ce te bost zbog raznih pretraga..radije nakon dva dana ponovi test. Ako bude tamnija linija nemas nikakvih sumnji. Mada i ovako preko slike izgleda kako pozitivan tako da..
Radi isti test u isto vrijeme... nabolje ujutro nakon buđenja(ako misliš pratit nijansu linije) Koncentracija hormona ovisi o tome koliko je koncentriran urin. Ako popiješ puno vode ili soka i radiš test urin se razvodi i mogućnost čak svjetlije linije je velika.
Cestitke, Mimizusi!!
Ja sam prvi test napravila poslije podne i pokazao mi dvije crtice, slijedeci dan navecer i isto tako a nakon 2-3d ujutro s prvim urinom...
Radi isti test u isto vrijeme… nabolje ujutro nakon buđenja(ako misliš pratit nijansu linije) Koncentracija hormona ovisi o tome koliko je koncentriran urin. Ako popiješ puno vode ili soka i radiš test urin se razvodi i mogućnost čak svjetlije linije je velika.
Ja sam danas radila dva testa i isto mi pokazali..kao da testovi nevaljaju...mislim si ovaj nevalja idem drugi al i drugi isto... Obje crtice jedva vidljive
Sortiraj odgovore
Najstariji