Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123☺
    22. Travanj 2024. 20:19

Tamara30

https://ibb.co/0p01k07

Test je itekako pozitivan, moguće je 😁
    Čestitam! 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

• Teab1
    22. Travanj 2024. 20:20

Tamara30

crtica mi se odma pokazala u minut i crtica je roze i vidljiva inace sam dobila onaj mesec na 26 dan

ja je vidim al ponovi za dva dana s istim ili drugim testom,ako je pozitivan cestitam  citamo se u zimskim bebama,govorim ako jer je crtica jos jako svijetla,kad trebas dobit si rekla?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Tamara30
    22. Travanj 2024. 20:25

https://ibb.co/3WWQPxy

• Tamara30
    22. Travanj 2024. 20:27

pa prosli mesec sam imala 7.03.2024 pa sam dobila 02.04.2024 

• Tamara30
    22. Travanj 2024. 20:29

ali imam probacanje u materici i ledjima i non stop mi se spava spava i spava i zato sam sumljala danas dam uradila test i eto vec dva dana
    mije tako ne osecam se dobro nikako

• Tamara30
    22. Travanj 2024. 20:30

Tratinčica123☺

Tamara30

https://ibb.co/0p01k07

Test je itekako pozitivan, moguće je 😁
    Čestitam!

hvala ti srce sii :)))

• Teab1
    22. Travanj 2024. 20:34

ma to ti je pozitivan test 100% al savjet jer sam i sama fulala pa se desila biokemiska i dotuklo me,napravi kroz koji dan jos jedan testic da vidis jel tamni,cisto sigurnosti radi al mogu ti rec da ti cestitam to bi bilo to.Ako zelis pridruzi se nasim zimskim bebama

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Tamara30
    22. Travanj 2024. 20:37

pa iskreno i ja se plasim jer ja imam troje dece i jako zelim jos jedno stim da prosle godine u maju sam imala biohemisku pobacaj i zato se i plasim daj boze da je to to nisam se puno mucila 3 mesec je ovo i uspelo

• Teab1
    22. Travanj 2024. 20:40

Tamara30

pa iskreno i ja se plasim jer ja imam troje dece i jako zelim jos jedno stim da prosle godine u maju sam imala biohemisku pobacaj i zato se i plasim daj boze da je to to nisam se puno mucila 3 mesec je ovo i uspelo

Tamara30

nama je nakon naseg decka primilo nakon 6 mj,tek imam zakaz pregled 10.5. pa sam jos na iglama,al mantram si pozitivu iako me dole boli onak mengasto al test je pokazao 2 debele crte pa me to gura naprijed 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Tamara30
    22. Travanj 2024. 21:22

Teab1

Tamara30

Tamara30

nama je nakon naseg decka primilo nakon 6 mj,tek imam zakaz pregled 10.5. pa sam jos na iglama,al mantram si pozitivu iako me dole boli onak mengasto al test je pokazao 2 debele crte pa me to gura naprijed

cestitam ti      normalno uvek postoji strah ja pre osam meseca sam imalaa miss abort u 5 mesecu i od data se plasim meni svaka trudnoca rizicna osim sa 3 trudnoce hvala bogu sve je bilo okei zato me i strah u maju kad sam imala pobacaj nakon obilne menstruacije ja sam osecala neke simptomi i napravila test ono pozitivan na zalost sam pobacila i evo nakon godinu dana odlucili da probamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.