Evo cure nastavljam se na svoji post od prije cca dan… Dakle, trebala sam dobiti M u petak prema app, ali uglavnom mi zna kasniti i doci dan poslije. Medutim, moje M jos uvijek nema. Inace koristimo zastitu i oprezni smo, ali svejedno u ovakvim situacijama nas koji nismo spremni na trudnocu uhvati briga. Odlucila sam napriviti test u ned navecer- negativan i u pon navecer-negativan… Smatrate li da ima razloga za brigu? (P.s. Hvala Vam svim zenama ovdje koje odgovaraju i pomazu nama nama mladoj ekipi koji nemaju s kime razgovarati o ovakvim stvarima!)
Ubuduce test uvijek radite ujutro alibposto su ova dva negativna niste trudni vjerojatno kasni od brige jer ste vi bzv pod stresom
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Novi mjesec i novo iscekivanje. Opet dolazim do toga da ocekivana menstruacija prilazi i da me hvata stres. Zelim trudnocu. Kako se vi nosite sa stresom da ne uradite milion testova i da se opustite?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Novi mjesec i novo iscekivanje. Opet dolazim do toga da ocekivana menstruacija prilazi i da me hvata stres. Zelim trudnocu. Kako se vi nosite sa stresom da ne uradite milion testova i da se opustite?
Nikako znala sam ih uraditi mali milion 🤣🤣 pridruži se grupi lovci na ovulacije 7 tamo je tema aktivnija ima jos žena koji čekaju svoj plusic 😘😘Sretno
Nikako znala sam ih uraditi mali milion 🤣🤣 pridruži se grupi lovci na ovulacije 7 tamo je tema aktivnija ima jos žena koji čekaju svoj plusic 😘😘Sretno
Hvala ti 😊
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Pozdrav zene i cure. Danas mi je prvi dan kasnjenja menstruacije, uradila sam test trakicu, one step pregnancy test, i testna traka je bila vidljiva ali svjetlija od kontrolne. Buduci da vec 4 godine pokusavam ostati trudna, radila sam puno lh trakica kod kojih testna traka treba biti tamnija od kontrolne. Pa evo da vas pitam je li ovo pozitivan test jer ne vjerujem da se vise meni to moze dogoditi. Rado bih poslala sliku, ali ne znam kako...
Pozdrav zene i cure. Danas mi je prvi dan kasnjenja menstruacije, uradila sam test trakicu, one step pregnancy test, i testna traka je bila vidljiva ali svjetlija od kontrolne. Buduci da vec 4 godine pokusavam ostati trudna, radila sam puno lh trakica kod kojih testna traka treba biti tamnija od kontrolne. Pa evo da vas pitam je li ovo pozitivan test jer ne vjerujem da se vise meni to moze dogoditi. Rado bih poslala sliku, ali ne znam kako…
Ovdje možete uploadati sliku pa link slike stavite ovdje
https://imgbb.com/
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
https://ibb.co/S5Bqbnj
Ovo je predivan pozitivan test! Čestitam!🥰🥳
Trudimo se od 9/21.