Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • curka2312
    29. Studeni 2023. 07:31

Pozdrav
    Nakon 2,3dana kasnjenja menstruacije napravila sam s prvom mokracom clearblue test za rano otkrivanje trudnoće i pokazao mi je negativan rezultat. Inace mi menstruacija nikada ne kasni. 
    Da li se tko susreo sa slicnom situacijom? Hvala

*rani spontani- 01.24

M-P
    29. Studeni 2023. 08:00

Bara

https://ibb.co/S5Bqbnj

Cestitaam 🥰🥰🥰♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    29. Studeni 2023. 08:02

curka2312

Pozdrav
    Nakon 2,3dana kasnjenja menstruacije napravila sam s prvom mokracom clearblue test za rano otkrivanje trudnoće i pokazao mi je negativan rezultat. Inace mi menstruacija nikada ne kasni.
    Da li se tko susreo sa slicnom situacijom? Hvala

Ja bih na tvom mjestu sacekala i ponovila, ali ili cler blue digitalni ili onu trakicu sto ima crvene linije. Ovaj clearblue zna bit skroz nejasan. 
    Nakon 2,3 dana kasnjenja bi se trebalo vidjeti. Mozda si bila pod stresom ili je nesto utjecalo da se pomakne.svakako bi  sacekala 2,3 dana pa ponovila 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• karlak
    30. Studeni 2023. 14:38

Pozdrav curke/zene, nova sam tu.. pa imam pitanje ili necije iskustvo, 23.10 je bila ovulacija i odnos (poradili smo na bebi) ovaj tjedan su mi krenuli grcevi u donjem dijelu trbuha i ledja, jucer bijeli mlijecni iscjedak, groznica kao da cu dobiti temp, cicke me malo bole nista strasno, inace pms imam 3-4 dana prije M ne ovako rano.. napravila sam test s trakicom negativan je no do M imam 7 dana jos, da pricekam mozda izostanak M ili da napravim kroz par dana jos jedan test? Nisam pametna, a jako bi htjela vidjeti plusic☹️

Mareeeee3112
    30. Studeni 2023. 15:40

karlak

Pozdrav curke/zene, nova sam tu.. pa imam pitanje ili necije iskustvo, 23.10 je bila ovulacija i odnos (poradili smo na bebi) ovaj tjedan su mi krenuli grcevi u donjem dijelu trbuha i ledja, jucer bijeli mlijecni iscjedak, groznica kao da cu dobiti temp, cicke me malo bole nista strasno, inace pms imam 3-4 dana prije M ne ovako rano.. napravila sam test s trakicom negativan je no do M imam 7 dana jos, da pricekam mozda izostanak M ili da napravim kroz par dana jos jedan test? Nisam pametna, a jako bi htjela vidjeti plusic☹️

Prije 10 dana od ovulacije nemoj ni radit test ...kupi si testic od 10 mlu nikako ovaj od 25 jer ako i je trudnoca neces je vidjet tako rano na obicnom testicu...ili clear blue 4 dana il 5 dana ranije pa eto...svakako sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• karlak
    30. Studeni 2023. 15:57

Mareeeee

karlak

Prije 10 dana od ovulacije nemoj ni radit test …kupi si testic od 10 mlu nikako ovaj od 25 jer ako i je trudnoca neces je vidjet tako rano na obicnom testicu…ili clear blue 4 dana il 5 dana ranije pa eto…svakako sretno

Utjesila si me sada stvaaarno! Hvala puno nisam ni obracala paznju na too..🤦🏼‍♀️ prva je beba (ako se desi) i sve sva sam zbunjena haha javim se s novostima nadam se pozitivniiiim😬

• leptirič
    05. Prosinac 2023. 12:03

Bok cure
    Ja sam nova na Forum, ujutro sam radila test na trudnoce i pojavila se jako bleda crta, htjela sam da vama pokazem ali neznam kako objaviti sliku
    Moze neko da mi kaze?
    Hvala❤️

Tratinčica123
    05. Prosinac 2023. 12:08

leptirič

Bok cure
    Ja sam nova na Forum, ujutro sam radila test na trudnoce i pojavila se jako bleda crta, htjela sam da vama pokazem ali neznam kako objaviti sliku
    Moze neko da mi kaze?
    Hvala❤️

Ovdje uploadati sliku i onda link staviti ovdje 😊
    https://imgbb.com/

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Leonarda123
    14. Prosinac 2023. 18:53

Dobra večer, test urađen danas poslijepodne 5 dana prije očekivane menstruacije sa Clearblue 6 dana ranije, što Vi mislite? https://ibb.co/52wrD3q%0Ahttps://ibb.co/XXGYS6n
    Isto tako ponovljeno sa skroz drugim testom maloprije, na kojem nema crte..
    Hvama Vam unaprijed :)

• Leonarda123
    14. Prosinac 2023. 18:57

https://ibb.co/52wrD3q

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.