Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petraa57
    15. Srpanj 2023. 10:49

Pozdrav svim buducim mamama i onima koje to zele postati i unaprijed puno puno srece ❤️😁
    Otvorila sam jednu temu, ali ubrzo shvatila da to tak ne funkcionira i da bi ovdje mogla dobit puno vise savjeta te me takoder zanimaju i vasa iskustva... Zadnju M sam imala 12.6., a iducu sam trebala dobiti 11.7., ali jos ne stize... 3 dana pred M sam odma rekla dragom da sto posto necu dobit iako sam imala one klasicne blage grcice i napuhana dokle ide, ali uz prisutstvo bijelog iscjetka sto inace nije uobicajeno pred M... bas suprotno... pred M 5 dana, suha suha... imam osjecaj kao da cu dobit svakog casa vec tjedan dana i jos jedina sigurna stvar je da su bradavice vece i bolne, ostalo ne garantiram da nije umisljeno pa ne vrijedi pricat... ali nista pa nista... jedan test sam napravila 1 dan nakon ocekivane M, ali negativno.. misljenja, iskustva, savjeti? Sve je dobrodoslo... hvala na razumijevanjuuu :))

• Ivy1304
    15. Srpanj 2023. 18:21

Pozdrav svima prva trudnoca zavrsila spontanim prije 2mjeseca, nakon jednog ciklusa danas ujitro se testirala I blijedo pozitivno ili umisljam?
    Evo slika https://postimg.cc/t7yNCyJ6

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

Garawa¤
    16. Srpanj 2023. 07:40

Ivy1304

Pozdrav svima prva trudnoca zavrsila spontanim prije 2mjeseca, nakon jednog ciklusa danas ujitro se testirala I blijedo pozitivno ili umisljam?
    Evo slikahttps://postimg.cc/t7yNCyJ6

Jeste danas ponovili?

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Ivy1304
    16. Srpanj 2023. 20:12

🖤Garawa🖤

Ivy1304

Evo slikahttps://postimg.cc/t7yNCyJ6

Jeste danas ponovili?

Jesam sa digitalnim on je pokazao negativno, pa sam procitala iskustva da je on manje osjetljiviji nego ovaj. Jer nemoguce da mi ovaj blago pozitivno pokazao lazno.

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

• ednna
    16. Srpanj 2023. 23:10

Pozz svima, nova sam ovdje .... Trebam pomoć..... Imala sam zadnju M 8 juna 2023, ciklus mi je uvijek tacan 28 dana, M mi je kasnila 4 dana, na četvrti dan kasnjenka prokrvarila sam 9 jula dobila sam, prethodili su jako grcevi, bolne i otecene grudi i mucnina, krvarila sam prvi dan lagano i jos 3 dana kao menstruacija al vise crvenkasto ponekad i tamna krv..Test clear blue za trudnocu sam radila odmah kada mi je kasnila M bio je negativan  radila sam i 9  jula betu kada sam prokrvarila bila je negativna, nakon sto je prosla M i prestalo krvarenje 14 jula opet sam radila betu bila je negativna, medjutim i dalje imam ludjacke bolove u grudima oteknute su i bolne na dodir, prema kalendaru nastupaju mi od sutra plodni dani a ovulacija bi mi bila 22 jula. Da napomenem isla sam ginekologu kada sam dobila 9 jula krvarenje nije uspjela UZ uradit sondom radi krvarenja  ali mi je rekla  da je krvarenje nalik M i iskljucila trudnocu a i radi negativnih nalaza bete tada.Takodjer napominjem da  nezasticeni odnos imala sam 3 jula dva do tri dana prije ocekivane menstruacije. Znaci zadnju betu radila 14 jula negativna, da li ipak postoji mogucnost trudnoce obzirom da danima nakon te M koja je nastupila 9 jula i trajala do 13 jula imam bolove u grudima, evo i sada su nabrekle i bolne.. Te da li je moguce da sam ipak trudna od tog odnosa od 3 jula jer prije toga jedini odnos sam imala 20 juna i sigurno sam da  bi od tada pokazalo betom... Ili je ovo neki hormonalni disbalans, kada bi trebala opet uraditi ili test ili pregled. Lp nadam se vasim iskustvima i odgovorima stooo prije ❤️

Marina.25
    18. Srpanj 2023. 16:55

Pozdrav. Danas je 4 dana kašnjenja i test sam radila od prvog dana kašnjenja bila skroz blaga, treći dan na jutarnji bio negativan i danas ponovo uradim opet blago pozitivan. Malo me strah, taj treći dan sam na brisanje kapljicu roze krvi obrisala i ja sam mislila dolazi menga. Ne znam šta dalje, da li je ovo biokemijska ili?
    https://ibb.co/mzq1Qhv

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

laurell
    18. Srpanj 2023. 17:33

Dada25

Pozdrav. Danas je 4 dana kašnjenja i test sam radila od prvog dana kašnjenja bila skroz blaga, treći dan na jutarnji bio negativan i danas ponovo uradim opet blago pozitivan. Malo me strah, taj treći dan sam na brisanje kapljicu roze krvi obrisala i ja sam mislila dolazi menga. Ne znam šta dalje, da li je ovo biokemijska ili?

Ovo meni izgleda kao pozitivan test. Jesi sva tri puta radila sa istim brendom testa? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    18. Srpanj 2023. 17:33

Još nema ni traga mengi ili?

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Marina.25
    18. Srpanj 2023. 17:37

laurell

Dada25

Ovo meni izgleda kao pozitivan test. Jesi sva tri puta radila sa istim brendom testa?

Dva pozitivna sa istim, a ovaj negativni je bio neki drugi brend

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    IR ➕️

Marina.25
    18. Srpanj 2023. 17:38

laurell

Još nema ni traga mengi ili?

Nema 🫣 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    IR ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.