Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kris1234
    05. Srpanj 2023. 18:22

Bok svima, menstruacija mi treba doci za 6 dana,
    Danas popodne sam radila test i kao da vidim blijedu plavu crticu, da li još netko vidi crticu ili sam ja luda 

• kris1234
    05. Srpanj 2023. 18:27

Pozz kako ubacite slike?

• kris1234
    05. Srpanj 2023. 18:39

https://ibb.co/RzC6nMc

Garawa¤
    06. Srpanj 2023. 07:49

Ne vidim. Kupite neki test s crvenim crtama i ponovite kroz dan dva.. sretno.

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• lilac92
    11. Srpanj 2023. 10:30

Pozdrav zene, nova sam na forumu M je trebala doci 30.06 ali kasnila je i 05.07. mi je kao krenula ali je kapala 2 dana i prestala😅 u petak 07.07 sam napravila test koji je pokazao 2 crtice,druga malo svjetlija..posto sam iz Zga a trenutno ne zivim tamo i jos nisam promijenila prebivaliste zvala sam svog ginekologa u Zg, dao mi je Duphastone 2*dnevno zbog tog malog krvarenja, cestitao mi i rekao da prvo idem privatno na uzv i onda da se javim. Medjutim doktorica koju sam zvala rekla je nek dodjem tek 20.07 jer prije nista ne bude vidjela..prvi put imam pozitivan test i ne znam trebam li ici i na redovni gin pregled sada, bila sam tocno prije godinu dana, ili da cekam taj uzv..molila bi vas,iskusnije da me malo uputite,u blagom sam soku😅 hvala vam unaprijed na odgovorima i zelim vam pozitivne testice i urednu trudnocu☺️☺️

Garawa¤
    11. Srpanj 2023. 19:56

lilac92

Pozdrav zene, nova sam na forumuM je trebala doci 30.06 ali kasnila je i 05.07. mi je kao krenula ali je kapala 2 dana i prestala😅 u petak 07.07 sam napravila test koji je pokazao 2 crtice,druga malo svjetlija..posto sam iz Zga a trenutno ne zivim tamo i jos nisam promijenila prebivaliste zvala sam svog ginekologa u Zg, dao mi je Duphastone 2*dnevno zbog tog malog krvarenja, cestitao mi i rekao da prvo idem privatno na uzv i onda da se javim. Medjutim doktorica koju sam zvala rekla je nek dodjem tek 20.07 jer prije nista ne bude vidjela..prvi put imam pozitivan test i ne znam trebam li ici i na redovni gin pregled sada, bila sam tocno prije godinu dana, ili da cekam taj uzv..molila bi vas,iskusnije da me malo uputite,u blagom sam soku😅 hvala vam unaprijed na odgovorima i zelim vam pozitivne testice i urednu trudnocu☺️☺️

Pozdrav. Možeš otići izvaditi beta hcg i ponoviti ga za dva dana da vidiš jel se dupla pravilno. Ništa nećeš previše saznati ali eto za neki svoj mir.. inače ja ne bi rano žurila na pregled. Doktorica je u pravu. Sretno!

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lolitaa
    11. Srpanj 2023. 21:49

Pozdrav,jel koja imala ovakav slucaj. Trebam dobiti za dva tri dana,ja sam maliprije napravila digitalni test,pokazao je negativno. I kao luda ga rastavim i vidim ovo. Jel netko upoznat?
    https://ibb.co/WB9dnct

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 + ❤️

• lilac92
    13. Srpanj 2023. 10:14

Garawa, citala sam malo po forumu..ako nemam bolove i krvarenje mogu samo cekati, doktorica mi je spomenula da se u slucaju da prokrvarim odem na hitnu da naprave sve pretrage ali da sada nije potrebno..strpit cu se do ultrazvuka nekako, ako je sudjeno bit ce ,desilo se slucajno ali sam jako uzbudjena☺️

keti91
    13. Srpanj 2023. 13:11

Ninica6

Pozdrav,jel koja imala ovakav slucaj. Trebam dobiti za dva tri dana,ja sam maliprije napravila digitalni test,pokazao je negativno. I kao luda ga rastavim i vidim ovo. Jel netko upoznat?
    https://ibb.co/WB9dnct

Negativan je..jer da je trudnoca pokazalo bih...
    A i pise na upustvu i svagdje da se nesmije rastavljati..
    Ako sumnjate napravite test na dan ocekivane M

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Jube2
    13. Srpanj 2023. 14:41

Digitalac izbaci plus na određenu koncentraciju bhcg. Trakice su u tom smislu puno bolje. To znaci da ćete na trakici mozda imati sjenu, ali da ce digitalac izbaciti minus.... 
    Najbolje testajte se ponovo sutra, prekosutra 🤞
    Osobno,ne bih bacala novac na digitalac...

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1
    5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.