Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misslueva
    29. Siječanj 2022. 12:38

Bok djevojke,
    Imam pitanje jer sam zabrinuta sto se tice lazno negativnog testa na trudnocu.
    Naime,posljednju mjesecnicu sam imala 16.12 i ona je bila sasvim uobicajena za mene(bolne grudi,jaki grcevi,razdrazdljivost...).
    Riskantan odnos sam imala za vrijeme  te mjesecnice.
    Nova mjesecnica mi je trebala stici 17.1.medutim jos se nije pojavila...sto me dovodi do kasnjenja  od skoro 2 tjedna i to me jako zabrinjava. 9 dan kasnjenja sam napravila clearblue test na trudnocu koji je bio negativan...ali nemam nikakve simptome PMS koje bih inace imala(bol u grudima,izrazito jaki grcevi u trbuhu)
    Jako sam zabrinuta i ne znam sto ciniti?!?
    Ne znam je li ovo moglo utjecati,ali nakon one posljednje mjesecnice sam primila 2 doze covid-19 cjepiva, te takoder popila 1 turu antibiotika jer sam bila bolesna pocetkom 1.mjeseca.
    Neki savjet,molim vas

• misslueva
    29. Siječanj 2022. 12:42

zaboravila sam napisati da sam u vrijeme ocekivane menstruacije..to jest 4-5 dan kasnjenja imala smedi i povremeno svijetlo rozi iscjedak koji je trajao 2 dana

• Tajchyy
    29. Siječanj 2022. 13:05

Misslueva da si trudna pokazalo bi, deveti dan je vec skoro pa siguran. Mozes si ponovit sa nekim Jeftinijim za svaki slučaj al ne vjerujem da si trudna.
    Moguće je da je od cjepiva tako.
    Ja sam u ljeti primila obje doze i bilo mi je sve oke. Dok evo frendica sad u zimi isla i sama kaze kako su joj se menstruacije poremetile. Uopće ne zna kad i kako mora dobit, jedan mjesec ranije dobila, drugi je kasnila dosta...
    A i sami antibiotici utjecu, barem su meni skoro uvijek....
    Tako da strpi se, ako ne dobijes idi do ginekologa, najsigurnija opcija ☺️

❤️ 03.06.2021 ❤️
    33 👫 30.
    12/21 - biokem 😶
    21.01. ➕❤️

• misslueva
    29. Siječanj 2022. 13:09

puno hvala na odgovoru!! 
    tako sam i mislila da je 9 dan sasvim dovoljan da otklonim mogućnost trudnoce ali sam počela čitati druge poruke po forumima gdje bi curama test bio lažno pozitivan te bi tek poslije utvrdile da se radi o trudnoci
    znaci mislis da bi bilo ok da jos jednom napravim test, te da mogu u potpunosti iskljuciti trdunocu ukoliko i on bude negativan?

• Tajchyy
    29. Siječanj 2022. 13:16

misslueva

puno hvala na odgovoru!!
    tako sam i mislila da je 9 dan sasvim dovoljan da otklonim mogućnost trudnoce ali sam počela čitati druge poruke po forumima gdje bi curama test bio lažno pozitivan te bi tek poslije utvrdile da se radi o trudnoci
    znaci mislis da bi bilo ok da jos jednom napravim test, te da mogu u potpunosti iskljuciti trdunocu ukoliko i on bude negativan?

Idi u Muller i uzmi njihove trakice. 14kn su ti i meni su bile tocne. Meni je pokazalo peti dan kasnjenja jako lijepu crtu. Tako da njima vjerujem. Clearblue mi se ne svidjaju jer imaju evap. Crtu pa su zato cesto lazno pozitivni. 
    Ako imas picisticne jajnike to kasnjenje je normalno... Meni je ciklus znao bit do 46 dana.. Luda sam bila, testova napravila hrpu, svi negativni. Ovo kako si rekla smeckaste fleke al nikako da menga dodje. 
    Da se umiris napravi si jedan testic sa jutarnjim urinom da ti je najtocniji. Ak nema crte ne vjerujem da si pozitivna nego je vjerojtno kombinacija cjepiva i antibiotika poremetila organizam 😌

❤️ 03.06.2021 ❤️
    33 👫 30.
    12/21 - biokem 😶
    21.01. ➕❤️

• Inna12
    29. Siječanj 2022. 13:54

Evo sad sam uslikala samo tu desno bas bas izbliza lijevo je ona testna

• Inna12
    29. Siječanj 2022. 13:55

Inna12

Evo sad sam uslikala samo tu desno bas bas izbliza lijevo je ona testna

https://ibb.co/syJMtDk

Lida 🍀
    29. Siječanj 2022. 14:09

Inna na testovima sto si stavila 2 stranice prije izgleda pozitivno test, ovaj sad zadnji sto si stavila mi vise vuce na evaporacijsku ili kao da se boja razlila
    To su kolko mi se čini kineski testovi, da te utjesim kad sam bila 6-7 tjedana trudna isti ti testovi su mi pokazivali slabu crtu, dok je kod onog iz dma crta bila deblja i jaca od kontrolne. 😅 Eto djaba sto na njima pise da su 10mlU kad su neki slabi. 
    Daj se zaleti do dma ili ljekarne, sto god vec imas u blizini i kupi neki test s crvenim crtama. Sretno 🍀🍀🍀

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Inna12
    29. Siječanj 2022. 14:24

Lida 🍀

Inna na testovima sto si stavila 2 stranice prije izgleda pozitivno test, ovaj sad zadnji sto si stavila mi vise vuce na evaporacijsku ili kao da se boja razlila
    To su kolko mi se čini kineski testovi, da te utjesim kad sam bila 6-7 tjedana trudna isti ti testovi su mi pokazivali slabu crtu, dok je kod onog iz dma crta bila deblja i jaca od kontrolne. 😅 Eto djaba sto na njima pise da su 10mlU kad su neki slabi.
    Daj se zaleti do dma ili ljekarne, sto god vec imas u blizini i kupi neki test s crvenim crtama. Sretno 🍀🍀🍀

Slikala sam taj zadnji u mraku. Sad je već proslo vremenski Al et.... Ono sam odma slikala kad sam radila u roku 10 min

Lida 🍀
    29. Siječanj 2022. 14:28

Inna12

Lida 🍀

Slikala sam taj zadnji u mraku. Sad je već proslo vremenski Al et…. Ono sam odma slikala kad sam radila u roku 10 min

Cekaj jutro pa ponovi s prvim urinom ili uzmi neki drugi test ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.