27.09, 😅
I zajebavam ja njega i kaze on mnei da bi ti bio najbolji rodjendanski poklon... Reko super... No preasure 😅😅😅😅
❤️ 03.06.2021 ❤️
33 👫 30.
12/21 - biokem 😶
21.01. ➕❤️
Bok cure.
Iako mi je ovo treca trudnoca dosta sam zbunjena.
Zadnju M sam dobila 08.12.2021. Rizični odnosi su bili 15.12 i 18.12 ( potpuni snosaj unutra) .
Ja sam 04.01 napravila test (Clearblue) i pokazao mi je plus. Dosta svjetli ali full vidljiv. Znači napravila sam test 4 dana prije očekivane M . M mi je izostala naravno.
Osjecam se naduto,muz mi kaze da mu izgledam trudno vec 3 mjeseca,bole me grudi,osjecam vec 2 tjedna povisenu temperaturu,ten mi je katastrofa,piskim svakih pola sata.
Ne sumnjam da sam trudna ali koliko sam trudna to me vec brine. Ako uzmemo u obzir da otprilike znam kad sam ostala trudna 15-18.12 jel moguce da je test pokazao plus vec 04.01 ????
Svasta mi se mota po glavi. Jel moguce da je M 08.12 bila lazna? Iako je trajala normalno. Hmmm
Dvije trudnoce prethodne sam morala cekat debelo da mi M kasni da bi pokazao plus.
Jos nisam otisla na pregled,tj cekam termin koji sam dobila
Bokić, nova sam ovdje i bila bih zahvalna ako bi mi mogle pomoći… zadnja m je bila 29.12., odnose mm i ja imamo malo malo pa i za vrijeme plodnih dana i bas u to vrijeme smo imali s ejakulacijom.. radila sam test jucer 20.1. I bio je pozitivan sa malo blijeđom ali upečatljivom crtom, test sam ponovila opet jutros kad ono nema ničega.. da li je moguće da je bio lažno pozitivan ili. Radi se o clearblue 6 dana ranije testu.. molim za pomoć.. hvalaaa ^^
Ako ti je test jedan dan pokazao pozitivno a sutradan negativno to nije trudnoca tj ni biohemiska trudnoca 100% , to samo moze biti lazno pozitivan test, clearblue testovi su smece. Ako je linija jedva primjetna ono bas sjena, pa sutradan je nema, onda ok ima smisla da bude biokemiska. Nakon koliko vam se pojavila ta linija i da li ste oba dana radili isti test, mozda osjetljivost testova nije ista?
U rokubod pet min se pojavila linija, a sutradan sam opet radila isti test...
Bokić, nova sam ovdje i bila bih zahvalna ako bi mi mogle pomoći… zadnja m je bila 29.12., odnose mm i ja imamo malo malo pa i za vrijeme plodnih dana i bas u to vrijeme smo imali s ejakulacijom.. radila sam test jucer 20.1. I bio je pozitivan sa malo blijeđom ali upečatljivom crtom, test sam ponovila opet jutros kad ono nema ničega.. da li je moguće da je bio lažno pozitivan ili. Radi se o clearblue 6 dana ranije testu.. molim za pomoć.. hvalaaa ^^
Ako ti je test jedan dan pokazao pozitivno a sutradan negativno to nije trudnoca tj ni biohemiska trudnoca 100% , to samo moze biti lazno pozitivan test, clearblue testovi su smece. Ako je linija jedva primjetna ono bas sjena, pa sutradan je nema, onda ok ima smisla da bude biokemiska. Nakon koliko vam se pojavila ta linija i da li ste oba dana radili isti test, mozda osjetljivost testova nije ista?
U rokubod pet min se pojavila linija, a sutradan sam opet radila isti test…
Onda ti jedan od testova nije ok, taj sto je pozitivan ili taj sto je negativan, da bi jedan dan test bio pozitivan, a drugi negativan, onaj prvi test linija bi bila samo jedva vidljiva sjena, a sutra da je nema, onda moze biti biohemiska, ali da se lako vidi linija i bljeda.. tesko zaista.. skoro nikako. Samo ti kupi neki pouzdaniji test pa sa njim ponovi…
Jutros sam ga opet radila i vidi se linija i sad vise ne znam sto da mislim...
Keysy
Ovo je slika od jutros https://linksharing.samsungcloud.com/awzrnolzVrP5 ne znam sto da mislim vise, imam osjecaj kao da me netko zeza eto... da li je moguce ili sto?
Keysy
Ovo je slika od jutros https://linksharing.samsungcloud.com/awzrnolzVrP5 ne znam sto da mislim vise, imam osjecaj kao da me netko zeza eto… da li je moguce ili sto?
Draga jel mozes ti da kupis neki drugi test? Ili da odes uraditi betu HCG beta ti je najsigurnija opcija. Ti clearblu testovi bas nisu pouzdani, i ako meni ovaj test zbog te boje stvarno izgleda pozitivan, nakon koliko ti je vremena ova linija se pokazala?
U roku 10 min i manje , kupila sam jos jedan druge marke pa cu ga uradit sutra pa javim... samo mi je ustinu to sve cudno jer jos nisam cula da se to desilo
Keysy
Ovo je slika od jutros https://linksharing.samsungcloud.com/awzrnolzVrP5 ne znam sto da mislim vise, imam osjecaj kao da me netko zeza eto… da li je moguce ili sto?
Ovo je evap linija, sto ne znaci da nisi trudna...ali ovo nije prava linija...
Kejsy, prekrasna ti je nova profilna slika..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Drage moje... Ovo su moja 2 divna pozitivna testa prije neki dan, ali danas sam završila na hitnoj i gotovo je😭 https://ibb.co/kqmRnYn
Dobro večer imam jedno pitanje
Napravila sam test 5 dana prije menst jer imam neobicne simptome a muz i ja radimo na bebi.. test je bio nakon 3 minute negativan, kroz nekih 20 min sam ponovo pogledala i vidjela kako se pokazao plus,
Dali je netko imao iskustva s tim, radi se o clear blue testu
Nina ponovi za dan, dva. s nekim drugim testom ne clear blue i rezultat pogledaj u predpisanom vremenu, poslije baci i to je to. Sretno 🤞🏻
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji