Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • allma
    30. Prosinac 2021. 23:54

Pozdrav svima :) 
    Posljednu menst. sam imala 12.11 koja je trajala 6 dana. Zadnja 4 mjeseca ciklusi su mi na 30, a inace od prve menst pa dalje uvijek su neredovni, uspjesna trudnoca i porod 2016.E sada menst u decembru nisam dobila.Obzirom da su odnosi svih ovih 5 godina bili zasticeni, i pazili smo uvijek, prvi nezasticeni odnos i ejakulacija u rodnicu bila je 15.12. Jucer sam uradila test koji je pozitivan, jutros ponovila isto pozitivan. Kada je najbolje da se javim na prvi pregled, imam blage bolove u donjem dijelu stomaka, u donjem dijelu ledja, osjecam da mi je stomak nadut, ponekad mucninu. Nadam se da su ti simptomi ok, takodjer poslije prvog poroda je ostala maternica zavaljena, pa ove bolove u dnu stomaka i ledja ne znam koliko mogu smatrati da je zbog toga. 

• Ema:)
    13. Siječanj 2022. 12:46

Pozdrav, mislim da su ti simptomi normalni, meni je bilo slično, kao pred menstruaciju. Što se tiče prvog pregleda, ja sam ga radila s oko 8 tjedana, tad se već čulo i da srce kuca :)

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

• Gem123
    15. Siječanj 2022. 14:21

Pozdrav drage ženice🌺 Molim Vas savjet utjehu ili iskustvo. Danas mi je 4 dana prije M i nakon puno mjeseci pokušavanja nekako se nadam da bi ovaj mjesec moglo biti to to. Problem je jer je test Clearblue na koji sam se opekla već ali drugog u mojoj bližnjoj ljekarni nije bilo🤷‍♀️ i napravim test u roku 5 min sjenka sjenke i naljutim se jer sam mislila da je evoporacijska i nakon nekog vremena cca 30 min se pojavi ovo totalno plava crta. Znam da nakon 10 min ne vrijedi test ali ima li ikakve nade da bi to bilo to, da li se to desilo nekome i ipak je bila trudnoća. Molim vas za odgovore🥰https://ibb.co/0DWGcZp

Garawa¤
    15. Siječanj 2022. 15:00

Gem123

Pozdrav drage ženice🌺 Molim Vas savjet utjehu ili iskustvo. Danas mi je 4 dana prije M i nakon puno mjeseci pokušavanja nekako se nadam da bi ovaj mjesec moglo biti to to. Problem je jer je test Clearblue na koji sam se opekla već ali drugog u mojoj bližnjoj ljekarni nije bilo🤷‍♀️ i napravim test u roku 5 min sjenka sjenke i naljutim se jer sam mislila da je evoporacijska i nakon nekog vremena cca 30 min se pojavi ovo totalno plava crta. Znam da nakon 10 min ne vrijedi test ali ima li ikakve nade da bi to bilo to, da li se to desilo nekome i ipak je bila trudnoća. Molim vas za odgovore🥰https://ibb.co/0DWGcZp

To je evaporacijska 200% 
    Utjehe nemam i sama sam to prošla s tim testovima.. masna debela evaporacijska.. da se ubiješ koliko ti nade da.. pa napraviš neki drugi test a na njemu minus ko kuća.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Gem123
    15. Siječanj 2022. 15:06

Uh toga se i bojim da je -, bolje zanemariti onda , a imam jedan digitalni CB koji čuvam baš čuvam i neznam kad ga najranije mogu iskoristiti a da mi da točan rezultat? 

• Gem123
    15. Siječanj 2022. 15:47

Draga Kejsy hvala puno🥰 Pričekat ću još do ponedjeljka ili utorka ako prije ne kupim neki test pokušat ću sa digitalcem, vjerojatno bi več trebalo pokazati i ovako i onako. 🤷‍♀️

• Gem123
    18. Siječanj 2022. 06:22

Drage moje🥰 samo da javim da je moj test ipak pozitivan, možda je i CB točno kazao a možda krivo ali evo testić je pozitivan 😍 tek sutra bi trebala (ne) dobiti ali crtica je tu https://ibb.co/1Xd3CR7

• malicvjetak
    19. Siječanj 2022. 10:23

Cure molila bih savjet.
    Prošli mjesec mi je bila menstruacija 8.12, trebala je stići 7.1 nema je. Nezašticeni spolni odnos smo imali 2.1 s tim da smo se prirodno čuvali. 5.dan kašnjenja sam napravila test bio je negaitvan. 6.dan sam vadila beta hcg i ona je bila negativna. 4 dana kasnije sam otišla na uvz rekao je da mi je maternica jako zadebljanja te da on ne vidi gestacijsku vrečicu. Danas nakon 12 dana imam jake bolove dolje i više ne znam šta da radim. S tim da sam prestala s uzimanjem duphastona u ponedjeljak. 2×1 sam pila 5 dana.

• malicvjetak
    20. Siječanj 2022. 17:41

Danas sam ponovila test i to 2 komada. 1. Sam uzela clearblue koji je bio negativan i nakon nekih pola sata pokazala se okomita crta. Ne znam šta to znači? 

• malicvjetak
    20. Siječanj 2022. 17:45

malicvjetak

Danas sam ponovila test i to 2 komada. 1. Sam uzela clearblue koji je bio negativan i nakon nekih pola sata pokazala se okomita crta. Ne znam šta to znači?

S tim da ta crta nije bila na sredini nego više lijevo. Znaci unutar 10 minuta je bio minus vodoravni i onda se pojavila okomita crta tanka plava nakon 30 miuta. Ne mogu postaviti sliku.
    Onda sam kupila clearblue koji pokazuje tjedne i on je odmah pokazao negativan. Vise ne znam sta da radim. A stalno imam kao neke grčeve i stalno moram ici obaviti nuzdu. (Ne piškiti) Trbuh mi je natečen i više ne znam što da radim. Dns je prošlo 13 dana od kašnjenja menstruacije i 18 dana od nezasticenog spolnog odnosa gdje smo se pazili.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.